GULDKORN FRA SÆLGER
X
Åbent hus Søndag d. 31. Oktober
I tidsrummet 12:30-13:00
Åbent hus Søndag d. 31. Oktober
I tidsrummet 12:30-13:00

Vi kan næsten ikke vente til en fremvisning i Borgmesterens gamle hus – ring allerede nu og vi gør os klar.

Lindevej 1, Strøby Egede 4600 Køge

Lækker, banebrydende 30ér & 70’er villa i hjertet af Strøby Egede

Det er med stolthed, at vi nu udbyder denne flotte villa fra 1972 på 196 m2 med det smukkeste ydre og en flot belagt indkørsel på Lindevej 1 i hjertet af Strøby Egede. Villaens dåbsattest siger 1930/1972 og ombygget i 2003, men i takt med løbende opdateringer, moderniseringer og ejers sans for at følge med tiden – ja så fremstår ejendommen i dag, som taget ud af et boligmagasin. Her er kræset for alle detaljerne og alting er gennemtænkt, således, at villaen i dag fremstår særdeles attraktiv og ikke mindst lige til at flytte ind i.

En wauw-oplevelse venter i køkken-alrummet fra JKE-DESIGN. De smukkeste ege gulvbrædder og de nostalgiske, synlige bjælker imponerer. Hele atmosfæren er fortryllende med en meget anderledes indretning end i den klassiske villa, som man altid ser. Det sorte farvevalg, hvor alt er cool og diskret er lige i øjet på den indretnings bevidste køber.

Det at mødes om bordet til måltiderne betyder noget i enhver familie. Ofte er aftensmaden det bedste bud, når man skal samle en travl familie midt i livets store puslespil af arbejde og skole og her er rummets rammer helt eminente.

Når dørene slås op og udendørslivet inviteres indenfor vil de fleste børnefamilier være taknemmelige for, at deres børn kan vokse op med en så tæt forbindelse til jorden, og naturen. I det fjerne kan man på en dag med stærk vind høre Østersøens brusen.

Fra alrummet bevæger man sig videre ind i opholdszonen, hvor ikke blot et fedt nyt betongulv med voksbehandling, men også en rustik væg præsenterer sig – som prikken over i’et findes også her adgang til det fri.

På badeværelset dominerer den romantiske stil med stjerne-spot, “guldhaner”, badekar, antik marmor og brus. Et ophold her efter en travl og stresset dag er helt sikker gangbar på jord. På det dør-om-dør liggende lille toilet har man udnyttet pladsen maksimalt. Rummet oser af æstetik, charme og med smukt granit. Sælger har også gjort plads til vaskesøjle.

Stueplan tæller i øvrigt en entré, hvor man er velsignet med et stort udbud af skabe, som er kærkommen for enhver børnefamilie. Her findes tillige opgangen til førstesalen.

Under de skrå vægge spreder hyggen sig og fra repos’en fordeles til 3 værelser og et badeværelse. I 2021 er badeværelsets hvide islæt lavet og gør det klassisk og tidløst samt nemt at tilføre med lækkert interiør, grønne planter og lækre håndklæder. Efter det tidlige morgenbad kan man kun blive i godt humør af at sætte tagvinduet på klem, lytte til fuglene og glæde sig over, at en ny dag er på vej.

Med adresse på Lindevej i Strøby Egede, så tæt på vand, skov og strand har man alle muligheder for at lære lunerne at kende for forår, sommer, efterår og vinter godt. Denne mulighed er uden tvivl godt givet ud på den lange bane, når man skal slå rødder som familie. Det at kende naturens cyklus og årstid vil for mange forældre være afgørende for at give deres børn en harmonisk opvækst. Disse pejlemærker står rigtig fint i tråd med livet i Strøby Egede. Her er let adgang til livets fornødenheder, idet skole og pasningstilbud let kan tilgås på cykel via trygge stisystemer. Hertil kommer, at alle dagligvare indkøb kan klares i gåafstand, ligesom der altid kan hentes frisk brød ved bageren eller hentes en lækker pizza lidt længere nede ad gaden.

Her i Strøby Egede er livet gjort let for børnefamilien. Her er man tæt på en tur i bølgen blå både sommer og vinter, her kan man udfordre sig selv med vandsport eller trave området tyndt. Har man kurs mod Køge, så kører bussen og man er fremme på ca. et kvarter.

Alt i alt så er Lindevej 1 drømmeboligen for den moderne børnefamilie, som ikke blot sætter pris på en genial planløsning og masser af plads omkring sig, men som også har den vinkel på, at hjemmet skal være lækkert, cool og med på noderne.

Vi kan næsten ikke vente til en fremvisning i Borgmesterens gamle hus – ring allerede nu og vi gør os klar.

Ansvarlig ejendomsmægler: Tanja Poulsen Mathiesen tlf.: 24646455 tanja@tanjamathiesen.dk

Lindevej 1

4600 Køge

Sagsnummer:195TPM-001188
Kontantpris:3.725.000 DKK
Udbetaling:190.000 DKK
Månedlig ejerudgift:2.812 DKK
Brutto ekskl. Ejerudgift:12.301 DKK
Netto ekskl. Ejerudgift:14.190 DKK
Boligtype: Villa, 1. fam.
Energimærke:
Størrelse:196 M 2
Bygget/ombygget:1972 / 2003
Grund:569 M 2
Antal vær./stuer:3/2
Antal plan:2
Andre bygninger i alt:28 M 2

Øvrige boliger

Nyhed

Pærehaven 33, 2
4600 Køge


Boligtype Ejerlejlighed
Størrelse98 m2
Antal vær./stuer:2/1
Pris2.595.000

Hovedgaden 12
4623 Lille Skensved


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse158 m2
Antal vær./stuer:4/1
Pris3.195.000
Åbent hus

Svalehøjvej 7
4652 Hårlev


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse327 m2
Antal vær./stuer:8/3
Pris5.195.000

Telefonnummer

24 64 64 55

FÅ EN GRATIS SALGSVURDERING

Bliv kontaktet med henblik på en uforpligtende vurdering af din bolig