GULDKORN FRA SÆLGER
X

Derfor er muligheden her nu – tag springet. Køb dette skønne fritidshus, brug det og få glæde af det i mange år indtil tiden er inde til et skift – nemlig nybygger anno 2021/22.

UNDERSKREVET KØBAFTALE LIGNENDE SØGES:

Skrænten 8, Strøby Egede med strandret

Et træsommerhus udstråler varme og hygge som næsten intet andet. Dette er også tilfældet her på Skrænten 8, hvor denne dybblå herlighed præsenterer sig med udsigt til åbne marker.

I alt 82 spændende m2 fra 1968 kan lige om lidt og fremover danne rammen om jeres families weekender og feriedage.

Tag med på rejsen på en yderst fornuftig planløsning for familien, hvor der er taget højde for både fællesskab og privatliv.

I det dejlige alrum med brændeovn åbnes via franske døre op til en stor stue, hvor sofahyggen rigtig vil kunne udfoldes. Det er vel i bund og grund også derfor man er taget i sommerhus, for at nyde livet og lade freden sænke sig.

I det særdeles nydelige køkken med hvide fronter, træbordplade og keramisk komfur kan kokkereres, syltes og bages efter behov. I køkkenet findes generelt rigtig fin opbevaringsplads og god bordplads. Det lange spisebord er selvskrevet og her er der plads til alle når lille Ole fejrer 4 års fødselsdag eller når farmand runder det skarpe hjørne og der er indkaldt til fest.

På badeværelset gør farvevalget i gråt og hvidt med beige klinker på gulvet rummet tidløst og nemt at indrette. Her findes ligeledes plads til vaskesøjle, for selvom man er taget i sommerhus kan behovet for at vaske sagtens indfinde sig.

Fritidshuset råder over 2 store værelser, som gør det muligt for køber at indrette sig som familie. Hertil kommer et større anneks i baghaven, som åbner muligheden for at have overnattende gæster efter hyggelige sommerfester. Måske familien fra Jylland vil aflægge et besøg over weekenden eller teenageren i familien her ønsker at indrette helt sit eget domæne.

På den overdækkede terrasse kan udelivet nydes maksimalt. Området er som skabt til en hygge zone med loungemøbler, lyskæder og levende belysning. Her vil planter og blomster arte sig efter alle kunstens regler. Ønsker man ophold under åben himmel, så indbyder de i alt 878 m2 grund til masser af friluftsliv med etablering af flere terrasser, bålplads og måske et shelter.

Der er ingen tvivl om, at her på matriklen vil familien finde sin oase, sit fristed og stedet hvor man søger hen når hverdagen bliver lidt for hektisk. Der er omvendt heller ingen tvivl om, at det måske også er her man vil bygge nyt – her man vil realisere sine drømme om netop den ejendom man altid har drømt om?

Med mulighed for helårsbebyggelse og med de vilkår som allerede er til stede har man gode kort på hånden. Bekvemmeligheds Begreber som let til dagtilbud og skole via trygge stier, dejligt nabolag, let til indkøb i Strøby Egede samt den evige brusen fra Østersøen kan meget let gå hen at blive en vane. Derfor er muligheden her nu – tag springet. Køb dette skønne fritidshus, brug det og få glæde af det i mange år indtil tiden er inde til et skift – nemlig nybygger anno 2021/22. 

Bølgen blå er lige et par skridt borte og man kan glæde sig til en fantastisk badestrand, en skøn tur langs kysten og en forunderlig duft af livet.

Det er os en stor fornøjelse at invitere på en fremvisning her på matriklen. Vi er meget åbne over for de forskelligheder, som der kan være blandt de potentielle købere. Stedet er skønt, livet langs Strøby Kyst er levende og vi glæder os til at høre, hvordan I finder bedst udnyttelse af stedet.

Hjertelig velkommen på Skrænten 8!

Ansvarlig ejendomsmægler: Tanja Poulsen Mathiesen tlf.: 2464 6455 / tanja@tanjamathiesen.dk

Skrænten 8

4600 Køge

Sagsnummer:195TPM-001193
Boligtype: Fritidshus
Størrelse:82 M 2
Bygget/ombygget:1968 / 0
Grund:878 M 2
Antal vær./stuer:2/1
Andre bygninger i alt:32 M 2

Øvrige boliger

Skovvangsvej 33
4600 Køge


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse159 m2
Antal vær./stuer:3/2
Pris3.475.000

Blommevej 4
4671 Strøby


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse125 m2
Antal vær./stuer:3/1
Pris3.199.000

Tværvej 4
4672 Klippinge


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse100 m2
Antal vær./stuer:2/1
Pris1.225.000

Telefonnummer

24 64 64 55

FÅ EN GRATIS SALGSVURDERING

Bliv kontaktet med henblik på en uforpligtende vurdering af din bolig