GULDKORN FRA SÆLGER
X

Fritidshus eller nybyg på denne grund? Blot 2 km fra matriklen ligger Strøby Egede med gode indkøbsmuligheder og med 9 km til Køge Centrum ligger dagligdagen lige til højrebenet. I Strøby Egede kan ma

UNDERSKREVET KØBSAFTALE LIGNENDE SØGES:

Skrænten 31, Strøby 4600 Køge med strandret.

Hyggeligt fritidshus med charme og sjæl – eller måske I er opsatte på at skabe et hjem på jeres egne præmisser?

Vi udbyder nu dette stemningsfyldte og autentiske sommerhus, opført i 1985, beliggende på en fredelig vej, 3. række fra vandet, med sol på grunden hele dagen.

Sommerhuset er omgivet af en hyggelig have med ældre beplantning og masser af løgvækster. Flere hyggehjørner toner frem og på den delvist overdækkede træterrasse kan udelivet nydes uforstyrret rigtig mange måneder om året. Havens mange m2 opfordrer til selv at dyrke lidt jord og dermed lade børnene plukke jordbær og selv grave kartofler op. Tillige står et drivhus klar, hvor skoleagurker og tomater har optimale vilkår.

Tvinger de lange sommeraftener jer ind, så er udestuen en foretrukken plads til hygge og familieliv. Herfra kan man nyde udsigten til hele haven.

Bevæger man sig videre ind på de i alt 60 m2 bolig kommer man til husets hjerterum. Et super fint køkken med gode hårde hvidevarer ligger i åben forbindelse til stuen. Det synlige træ overalt giver en fantastisk stemning og man oplever straks den helt rette sommerhus følelse. Her kan man eksperimentere med at sylte eller koge nye marmelader. Alt i mens kan man småsnakke med familien, som spiller ludo ved spisebordet. Spisestue Afdelingen glider uforstyrret over i opholdszonen og også herfra fås adgang til det ene af værelserne. Fra den lille entré fordeles til endnu et værelse samt til badeværelset med brusehjørne i glas kabine.

Skulle man have brug for ekstra opbevaringsplads, så står en garage klar på matriklen.

Solnedgangene på Skrænten skal man selv have lov at sætte ord på, men mageløse, det er de. Det fredelige kvarter ligger som en lun base for familier i alle konstellationer, der nyder godt af at have både fritidsaktiviteter, skole, daginstitutioner og naturen inden for kort afstand. Her hersker et fuldkomment herligt miljø, skabt af en skøn blanding af helårshuse og fritidshuse. Stranden er en skøn sten sandstrand med forholdsvist lavt vand og en dejlig fredelig stemning uden støj og larm.

Blot 2 km fra matriklen ligger Strøby Egede med gode indkøbsmuligheder og med 9 km til Køge Centrum ligger dagligdagen lige til højrebenet. I Strøby Egede kan man udover dagligvareindkøb tillige aflægge bageren et besøg. Man kan bestille en lækker pizza eller gå en tur på biblioteket. På hjemvejen kan man svinge ind til fiskeforretningen, hvor man kan forsyne sig med alt godt fra havet.

Hele området omkring Strøby Strand lægger op til ophold i naturen og familieudflugter i det grønne. Solgårdsparken, Ådalen og Vallø Slot & Slotspark er blot et par eksempler.

Milton har udarbejdet vinkelhus på ca. 185 kvm. kr. 2.405.031 dvs. ca. inkl. grund, jordprøve og stikledning mv. ca. kr. 4.500.000,-. Spørg ejendomsmægler om mere info.

Huset sælges med indbo.

Føler I jer fristet af sommerhuslivet? Eller har I fået blod på tanden for selv at bygge drømmehuset på grunden på i alt 812 kvm. ? Vi glæder os meget til en fremvisning af både hus og grund på Skrænten 31 – ring allerede nu!

Ansvarlig ejendomsmægler: Tanja Mathiesen mail: tanja@tanjamathiesen.dk tlf.: 24646455


Skrænten 31

4600 Køge

Sagsnummer:195TPM-001212
Boligtype: Fritidshus
Størrelse:60 M 2
Bygget/ombygget:1985 / 0
Grund:812 M 2
Antal vær./stuer:2/1

Øvrige boliger

Åbent hus

Stationsvej 6
4672 Klippinge


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse180 m2
Antal vær./stuer:4/3
Pris2.495.000

Kildebanken 28
4681 Herfølge


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse158 m2
Antal vær./stuer:4/1
Pris3.549.000

Blommevej 4
4671 Strøby


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse125 m2
Antal vær./stuer:3/1
Pris3.199.000

Telefonnummer

24 64 64 55

FÅ EN GRATIS SALGSVURDERING

Bliv kontaktet med henblik på en uforpligtende vurdering af din bolig