GULDKORN FRA SÆLGER
X

Spændende fritidshus eller helårsgrund med fleksibel planløsning & strandret. Længes I efter følelsen af ferie, frihed og luftforandring? Trænger I til et sted hvor både årstider og sammenhold føles s

Underskrevet købsaftale lignende søges

Brinken 114, Strøby Egede 4600 Køge 

Spændende fritidshus med fleksibel planløsning & strandret.

Idyllen hersker over alt på den hyggelige Kystvej på strækningen ved Strøby Strand og her bliver ikke mindre idyllisk når man svinger ind på den lukkede vej Brinken. Det smukke, 3-længede, okkergule fritidshus i nr. 114 kan nu blive jeres kommende ferieoase. Huset er opført i 1967 og løbende moderniseret og forbedret. Grunden er på 805 kvm. og må bebygges med nyt helårshus på 30%. Milton har udarbejdet vinkelhus på ca. 185 kvm. kr. 2.405.031 dvs. ca. inkl. grund, jordprøve og stikledning mv. ca. kr. 4.500.000,-. Spørg ejendomsmægler om mere info.

Planløsningen på i alt 101 bebygget m2 er særdeles fleksibel og med rigtig mange muligheder. Udover køkken og spisestue samt yderligere en meget stor stue tæller indretningsplanen for nuværende 3 regulære værelser. Sagt med andre ord så kan man indrette sommerhuset med nøjagtig de antal værelser man har behov for eller man kan åbne yderligere op, hvis man ønsker et større flow igennem husets rumforløb. Soveværelset fremstår som master-bedroom med skydelåge garderobe og udfolder sig over hele den ene ”længe”, Den gule farve er trukket med indenfor i køkkenet, hvor de nederste låger harmonerer flot til den grå bordplade og de i øvrigt hvide skabslåger. Køle-fryseskab og komfur med keramisk plade er af mærket Electrolux, mens opvaskemaskinen er en Hotpoint Ariston.

Det lille hyggelige badeværelse er udstyret med brusekabine og gulvklinker og under den nedfældede vask findes fin opbevaringsplads.

De store vinduespartier med sprossede ruder mod haven skaber en eminent atmosfære med et gavmildt lysindfald. Her får man lyst til at opholde sig, selv på de kolde og blæsende efterårsdage, hvor man ved hjælp af brændeovnen kan skrue ekstra op for hyggen.

Udendørs får I på samme vis de bedste forudsætninger for at nyde jeres ophold her. Et super hyggeligt gårdhavemiljø danner rammen for de lange sommeraftener med middag under åben himmel. I den voksede have kan udelivet leves uforstyrret og her er plads til boldspil og leg. En morgenterrasse står klar når solen skinner og man vil nyde det friskbagte morgenbrød udendørs. Til familiens bil er sørget for en carport, hvor også cyklerne kan holde. Der er selvsagt ikke langt til vandet, som nås til fods eller på cykel, hvilket giver mulighed for mange svømmeture, da grundejerforeningen Stolpegården giver adgang til privat badestrand og badebro. Området har attraktive faciliteter til vandsport og naturen indbyder til lange, smukke gåture langs havet. Når køleskabet skal fyldes op går turen til Strøby Egede, hvor flere dagligvarebutikker holder længe åbent. Herudover kan man aflægge bageren et visit eller købe frisk fisk med hjem fra fiskehandleren. Har man lyst til at aflægge Køge Centrum et visit, så går turen ca. 9 km i nordlig retning. Vil man gøre brug af offentlig transport så kører bussen fra Kystvejen.

Længes I efter følelsen af ferie, frihed og luftforandring? Trænger I til et sted hvor både årstider og sammenhold føles stærkere? Så har vi her et rigtig godt bud på det sted. Brinken 114 har med sit smukke ydre og indre rammerne for jeres familie og så er der endda skabt plads til egne inputs og ideer til hvordan hele herligheden skal være.

Tag familien under armen og bestil straks en fremvisning.

Ansvarlig ejendomsmægler: Tanja Mathiesen tanja@tanjamathiesen.dk tlf.: 24646455


Brinken 114

4600 Køge

Sagsnummer:195TPM-001213
Boligtype: Fritidshus
Størrelse:76 M 2
Bygget/ombygget:1967 / 2002
Grund:805 M 2
Antal vær./stuer:3/2
Andre bygninger i alt:4 M 2

Øvrige boliger

Byenden 17
4660 Store Heddinge


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse160 m2
Antal vær./stuer:5/2
Pris1.550.000
Åbent hus

Engvangsvej 78
4600 Køge


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse144 m2
Antal vær./stuer:3/2
Pris3.095.000

Kildebanken 28
4681 Herfølge


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse158 m2
Antal vær./stuer:4/1
Pris3.549.000

Telefonnummer

24 64 64 55

FÅ EN GRATIS SALGSVURDERING

Bliv kontaktet med henblik på en uforpligtende vurdering af din bolig