Den skønneste helårsbolig eller familiens nye sommerresidens? Med denne helt særlige ejendom på Nordfalster kan I glæde jer over en symfoni af vandudsigt ud over Vålse Vig, dyreliv og fredelige omgive

Underskrevet købsaftale lignende søges.


Engkærvej 4, Vålse, 4840 Nørre Alslev

Den skønneste helårsbolig eller familiens nye sommerresidens?

Med denne helt særlige ejendom på Nordfalster kan I glæde jer over en symfoni af vandudsigt ud over Vålse Vig, dyreliv og fredelige omgivelser samt et hjem, der emmer af ren idyl alias Morten Korch, med utallige skønne detaljer.

På den 2560 m2 store matrikel mødes man af et guddommeligt syn. Den charmerende, stråtækte ejendom er beliggende omtrent ned til vandkanten, omgivet af åbne marker og med nostalgisk brostensbelægning omkring sig. Her bliver hele familien på harmonisk vis straks ét med naturen og stedet her vil i allerhøjeste grad skrue op for livskvaliteten hvad enten man vælger permanent adresse eller sommerhus varianten. Udover stuehuset på 255 m2 byder ejendommen på ladebygning på 140 m2 samt mindre udhusbygning på 12 m2.

Ejendommen skriver historie tilbage til 1750 og det positive førstehåndsindtryk fortsætter indendørs, hvor de 255 m2 fordeler sig på 2 lyse og indbydende etagemeter med et herligt havkig til Vålse Vig fra stort set alle rum.

I stueplan bliver man taget godt imod i det meget veldisponerede bryggers, hvor alle nyttige faciliteter er at finde lige fra AEG vaskemaskine, Bauknecht tørretumbler, Blomberg skabsfryser og Gram køleskab. Herfra kommer man til det helt særlige hjerterum, nemlig køkken-alrummet. Køkkenet fremstår i helt klassisk Madam Blå stil med matchende klinker og man imponeres af de smukke trægulve, klinker, sprossede ruder og fyldningsdøre. Ydermere er der en mindre kælder med trappe til bla. vin og grøntsager. Planløsningen i stueplan tæller i alt 3 værelser og 2 stuer, som forbindes via flere entré- og gangarealer. Duften og lyden af knitrende brænde kan man nyde til fulde når der tændes op i brændeovnen og hyggen spreder sig. Et lyst og feminint badeværelse, helt i tråd med den øvrige stil står klar og som ekstra bonus 3 disponible rum.

Førstesalen fremstår særdeles indbydende med kvistvinduer og høje paneler. Her er indrettet med 2 store værelser, en stue med brændeovn i åben forbindelse til mindre køkken, et badeværelse samt et funktionelt repos.

Generelt er ejendommen udstyret med rigtig god skabsplads og værd at fremhæve er små finesser som porcelænsgreb. Herudover drages man af de mange synlige bjælker, i flot kombination med rå vægge flere steder.

Her på Engkærvej er absolut idyllisk og højt til himlen. I nærheden finder man en lille fritidshavn, hvor der er mulighed for både kajak og båd. Har man lyst til sociale tiltag, så tilbyder beboerforeningen flere arrangementer og kan bryste sig af et skønt og nærværende miljø.

Området inviterer til mange gode vandre- og/eller løbeture i de grønne omgivelser. Vålse er beliggende ca. 11 km vest for Nørre Alslev og blot 16 km sydvest for Vordingborg. Byen kan tillige være stolt af sin egen kirke.

Blot 3 km fra adressen ligger Nørre Vedby, hvor der findes folkeskole samt pasningsmuligheder.

I Nørre Alslev findes gode indkøbsmuligheder og sportsfaciliteter. Herudover er der god bus- og togforbindelse, ligesom tilkørsel til motorvej i både nordlig og sydlig retning ligger tæt på. Desuden tilbyder Nørre Alslev et aktivt foreningsliv og en skøn svømmehal

Den uforstyrrede og meget fascinerende have byder på flere hyggeområder og giver god plads til fordybelse. I en hængekøje i skyggen kan middagsluren finde sted, med mindre man vælger at tage sin ”morfar” i drivhuset til duften af spæde tomat skud.

Er man til værksted, er der god mulighed for dette i den tilhørende ladebygning, med mindre man hellere vil indrette til gildesal eller multirum til indendørsaktiviteter og store fester.

Ejendommen opvarmes med solvarmeanlæg, varmepumpe, radiatorer samt brændeovne.

Denne sjælfulde naturperle med unikke vilkår for familien og store detaljerigdom skal ses!

Hvis I kunne tænke jer at se en særpræget og velholdt ejendom med unikke omgivelser, og hvor man har bevaret respekten for naturen og den gamle stil, så ring for en fremvisning – vi glæder os til at vise denne dejlige ejendom frem. Ejendommen modtog i 2001 Bevaringsprisen og kan købes som såvel helårsbolig som fritidsbolig.

Ansvarlig ejendomsmægler: Tanja Mathiesen e-mail: 24646455 tanja@tanjamathiesen.dk

Engkærvej 4

4840 Nørre Alslev

Sagsnummer:195TPM-001215
Boligtype: Villa, 1. fam.
Energimærke:
Størrelse:255 M 2
Bygget/ombygget:1750 / 0
Grund:2560 M 2
Antal vær./stuer:5/3
Antal plan:3
Andre bygninger i alt:152 M 2

Øvrige boliger

Thorsvænge 157
4673 Rødvig Stevns


Boligtype Helårsgrund
Grund736 m2
 
Pris550.000

Skrænten 13
4600 Køge


Boligtype Fritidshus
Størrelse85 m2
Antal vær./stuer:3/1
Pris1.850.000

Bjælkerupvej 56
4660 Store Heddinge


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse120 m2
Antal vær./stuer:3/2
Pris1.249.000

Telefonnummer

24 64 64 55

FÅ EN GRATIS SALGSVURDERING

Bliv kontaktet med henblik på en uforpligtende vurdering af din bolig