Nicolinevej 20, Strøby Egede

Stilfuld etplansvilla fra 2017 med moderne løsninger

På en nyere bebygget udstykning i fantastisk naturskønne omgivelser, som nabo til vidtstrakte åbne marker og i kort afstand til strand og hav, ligger denne lækre, etplansvilla villa med moderne komfort, stilren indretning og masser af lys. Villaen fremstår med sandfarvede mursten, mørkt tag og overdækket, integreret terrasse. Herudover står en dobbelt stål carport klar med plads til 2 biler samt tilstødende skur. Ejendommen opvarmes med jordvarme som sammen med ejendommens solceller og ventilationsanlæg bidrager til en meget lav opvarmningsudgift.

Villaen er opført i 2017 i kvalitetsmaterialer og med alle de features man kan forvente af en moderne bolig i særklasse. Pladsen indenfor fordeler sig over 3 gedigne, lyse og indretnings venlige værelser, hvoraf det ene er indrettet som den oplagte forældreafdeling i forbindelse med walk-in-closet samt adgang til stort, luksuriøst badeværelse. De 2 andre værelser er sammen med endnu et badeværelse placeret i husets modsatte ende. Ydermere findes praktisk bryggers med god opbevaringsplads og lækre vaskefaciliteter. Gennem hele huset er der desuden gode opbevaringsløsninger i både praktisk depotrum/viktualierum og flere indbyggede skabe.

Familiens samlingspunkt bliver køkken-alrummet og stuen, hvor lyset strømmer ind via ovenlysvinduet og terrassedørene. Køkkenet besidder en nordisk æstetik med antrazitgrå elementer ledsaget af matchende bordplader, og øen åbner op for samværet med familien i alrummet. Her kan dækkes op til de store middage, mens stuen er perfekt til flyder sofaen. Akustiklofterne bidrager desuden til en skøn atmosfære.

Udemiljøet er anlagt med en stor indkørsel foran huset, mens baghaven frister med lækre, solrige terrassemiljøer, både overdækket og under åben himmel. Hertil kommer den anseelige plæne, der er ideel til fodbold, kongespil og flere sommeraktiviteter, og ikke at forglemme den smukke, stilfulde beplantning. Her er fin plads til højbede, hvis man vil tilføre middagen med friske krydderurter fra haven eller måske ønsker et klassisk rabarberbed.

Der bor masser af børnefamilier i området, og man forstår tiltrækningen til stedet. Naturen udfolder sig nemlig lige i nærheden med strand og skov, mens I finder samtidig gode indkøbsmuligheder, dagtilbud og skole i cykelafstand fra adressen. På skolen og den tilhørende hal findes mange fritidsaktiviteter.

Vi glæder os meget til at vise jer rundt i denne eksklusivt indrettede villa, så I ved selvsyn kan fornemme hvordan hverdagen kan udfolde sig fra en moderne bolig i absolut særklasse med plads til hele familien.

Sagt med andre ord - drømmer I også om en moderne og indflytningsklar villa, som er opført i kvalitetsmaterialer og som kræver et minimum af vedligehold? Så kunne dette med stor garanti være huset for jer.

Velkommen på Nicolinevej 20!

Ansvarlig ejendomsmægler Tanja Mathiesen tlf.: 24646455

Nicolinevej 20

4600 Køge

Sagsnummer:195TPM-001234
Boligtype: Villa, 1. fam.
Energimærke:
Størrelse:169 M 2
Bygget/ombygget:2017 / 0
Grund:919 M 2
Antal vær./stuer:3/1
Andre bygninger i alt:13 M 2

Øvrige boliger

Åbent hus

Stationsvej 6
4672 Klippinge


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse180 m2
Antal vær./stuer:4/3
Pris2.495.000

Tryggevældevej 4
4652 Hårlev


Boligtype Landbrugsejendom
Størrelse236 m2
Antal vær./stuer:4/1
Pris3.995.000

Bjælkerupvej 56
4660 Store Heddinge


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse120 m2
Antal vær./stuer:3/2
Pris1.249.000

Telefonnummer

24 64 64 55

FÅ EN GRATIS SALGSVURDERING

Bliv kontaktet med henblik på en uforpligtende vurdering af din bolig