GULDKORN FRA SÆLGER
X

Elsker man som familie gode oplevelser i naturen så har I fundet et rigtig godt udgangspunkt med bopæl i Strøby Egede. Hele området og de omkringliggende byer har den smukkeste natur og man behøver ik

UNDERSKRVET KØBSAFTALE LIGNENDE SØGES

NY PRIS * NY PRIS * NY PRIS:

Skovvangsvej 7, Strøby Egede

Velindrettet og moderniseret dobbeltmuret etplansvilla med fredelig beliggenhed tæt på stranden!

Velkommen til denne skønne familievilla, som lyser flot op i det grønne med sin hvidpudsede facade og tager sig pænt ud med velanlagt have og indkørsel. Muret garage med nyere tag samt carport.

Ejendommen er opført i 1966, men er løbende vedligeholdt og moderniseret, pudset og plejet, så den idag fremstår lige til at flytte ind i og klar til at tage imod sin nye familie.

De i alt 126 m2 fordeler sig i et plan og man får glæde af ikke mindre end 3 værelser samt et forældresoveværelse. Fra soveværelset er der direkte adgang til et dejligt badeværelse, hvor der er rene linjer med hvide klinker og sort tilbehør. Herudover findes i værelset hel væg med indbyggede skabe. I forbindelse med gangen og de andre værelser findes et ekstra toilet. Her er retro-charmen bevaret i form af det originale gulv.

Familiens samlingssted udfolder sig i det rummelige opholdsmiljø med åben forbindelse mellem køkken alrum og stue, og I kan ydermere åbne udestuen med termotag op, hvor I kan nyde udsynet til terrassen. I alrummet findes fin lille spiseplads til når familien samles om måltiderne i hverdagene. I udestuen er plads til det lange bord og mon ikke det bliver her alle fødselsdagene skal afholdes og her man dækker op til mange gæster.

Aubo køkkenet fra 2019 fremstår enkelt og stilrent med hvide fronter og mørk keramisk bordplade med ingen vedligeholdelse og man kan sætte gryderne direkte på bordpladen og over kogeøen sidder loftemhætten og ser elegant ud. I de kolde måneder kan man tænde op i brændeovnen og på den måde skrue ekstra op for hyggen. 

Slutteligt venter et praktisk vaskerum.

Glæd jer til en flot anlagt have, hvor vedligeholdelsen er minimal. Her findes både ældre og nyplantede træer og på den grønne plæne kan børnene aktiveres og udelivet nydes. På terrassen kan de dejlige sommerdage nydes og middagen kan spises under åben himmel. Således vil både udestue og terrasse blive det naturlige omdrejningspunkt for hyggestunderne med familie og venner gennem sommeren.

På Skovvangsvej bosætter I jer på en stille vej i trygge omgivelser, hvorfra I har gåafstand til stranden. I centeret i Strøby Egede findes gode indkøbsmuligheder, Apotek, bager, bibliotek samt mange gode spisesteder. Når børnene skal i skole findes stisystemer til Strøbyskolen og i nærområdet er der desuden pasningsmuligheder. Byen har et aktivt foreningsliv med en bred vifte af aktiviteter og endelig placerer I jer godt i forhold til Køge Centrum. Blot 10 minutters kørsel i bil og tillige kører bussen regelmæssigt.

Elsker man som familie gode oplevelser i naturen så har I fundet et rigtig godt udgangspunkt med bopæl i Strøby Egede. Hele området og de omkringliggende byer har den smukkeste natur og man behøver ikke længere væk end Solgårdsparken og Ådalen for at opleve naturen på tæt hold.

Vil I vide mere – så ring straks for en fremvisning!

Ansvarlig ejendomsmægler: Tanja Mathiesen tlf.: 24646455 tanja@tanjamathiesen.dk

Skovvangsvej 7

4600 Køge

Sagsnummer:195TPM-001235
Boligtype: Villa, 1. fam.
Energimærke:
Størrelse:126 M 2
Bygget/ombygget:1966 / 0
Grund:744 M 2
Antal vær./stuer:4/1

Øvrige boliger

Blommevej 4
4671 Strøby


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse125 m2
Antal vær./stuer:3/1
Pris3.199.000

Tværvej 4
4672 Klippinge


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse100 m2
Antal vær./stuer:2/1
Pris1.225.000

Skovvangsvej 33
4600 Køge


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse159 m2
Antal vær./stuer:3/2
Pris3.475.000

Telefonnummer

24 64 64 55

FÅ EN GRATIS SALGSVURDERING

Bliv kontaktet med henblik på en uforpligtende vurdering af din bolig