GULDKORN FRA SÆLGER
X

Søger i som familie efter et sted, hvor I kan trække jer tilbage og nyde hinanden og tilværelsen? Så skal I absolut vende blikket mod dette skønne fritidshus/helårsgrund beliggende i Strøby Egede ved

UNDERSKREVET KØBSAFTALE LIGNENDE SØGES

Skrænten 23, Strøby Egede

Her er der sydlandsk feriestemning i egen baghave!

Hvis man altid længes en lille smule efter ferie, så er fritidshuset her en unik mulighed for komme i den helt rette stemning, som får sommerdagene til at føles særlige. Naturen er uforstyrret, der er strand og skov i nærmeste nabolag, og så er I omgivet af et fint byliv i Strøby Egede med gode indkøbsmuligheder – et område som om sommeren veksles til fristeds fornemmelse af tilrejsende feriefolk og ikke mindst de efterhånden mange, som har benyttet sig af muligheden for helårsstatus ved nybyg.

Der er kort afstand til Køge, men idyllen på matriklen er intakt, og der er både sol, fred og ro i den hyggelige have, som har en fin overskuelig størrelse. Her har man skabt et helt eminent poolområde, som oser af sydlandsk stemning med plads til oliventræer, palmer og citrustræer. Her behøver man ikke drømme sig langt væk til sydlige himmelstrøg. Man kan blot sætte parasol og liggestole frem og gå i gang med at mixe de farverige drinks. I dagens varmeste timer kan man rykke ind i skyggen på den del af terrassen, som har overdække. Her har nuværende ejer etableret udekøkken, hvor man kan stå og tilberede en lækker salat til grill middagen, mens de nyopgravede kartofler koger.

Ud Over pool-området og den flotte træterrasse byder matriklen på mange muligheder for skønne oplevelser i det fri, herunder plads til bålhygge. Måske vil familien prøve shelter-livet af?

Indenfor fordeler de i alt 82 m2 sig på et stort og lyst køkken-alrum. I det hvide, stilrene køkken får man straks lyst til at gå i gang med at sylte og bage. Det er som regel under et sommerhusophold, at energiniveauet er lidt udover det sædvanlige og her er de bedste rammer. Rigtig fin bord- og skabsplads samt alt i hårde hvidevarer. Desuden findes hyggelig zone med plads til et par barstole, hvorved de lette måltider også kan klares. I den lille opholdsstue kan indrettes med sofa og TV og i de kolde måneder kan man varme sig ekstra ved brændeovnen. Fra stuen fås adgang til en super hyggelig havestue, hvorfra man har et dejligt view over hele oasen i baghaven.

På det rummelige badeværelse står det fine terrazzogulv flot til hvide klinker og skabsarrangement med sort bordplade, hvori den nedfældede håndvask har god bordplads omkring sig.

Videre finder I 2 indretnings venlige værelser, en entré samt et bryggers med alt i vaskefaciliteter.

Generelt er der tale om et særdeles lyst og venligt miljø, hvor dagslyset brager ind og hvor man lægger mærke til de flotte klinker og trægulve.

Søger i som familie efter et sted, hvor I kan trække jer tilbage og nyde hinanden og tilværelsen? Så skal I absolut vende blikket mod dette skønne fritidshus, som kan danne skønne rammer om jeres kommende ferier og weekender. Måske vælger i på et senere tidspunkt at benytte jer af den helårsstatus, som grunden faktisk giver jer?

Uanset hvilken løsning man vælger så siger man ja tak til fælles privat strand via Grundejerforeningen Stolpegården. Man takker ja til cykelafstand til Strøbyskolen og man affinder sig med kort afstand til Strøby Egede Centeret, hvor indkøbsmuligheder, pizzeria, Apotek, bibliotek og bager også findes. Herudover kan man glæde sig over et skønt nabolag, hvor flere og flere familier vælger at bosætte sig. Et skønt miljø, hvor mange har boet det meste af deres tilværelse og kan fortælle hyggelige historier fra år tilbage.

Ønsker du ikke pool kan du jo altid laves til en dejlig terrasse.

Vi glæder os helt ubeskriveligt til at fremvise dette skønne sted – og lad os se, om ikke også I bliver lige så vanvittigt forelskede, som os?

Ansvarlig ejendomsmægler: Tanja Poulsen Mathiesen tlf.: 24646455 tanja@tanjamathiesen.dk

Skrænten 23

4600 Køge

Sagsnummer:195TPM-001237
Boligtype: Fritidshus
Størrelse:82 M 2
Bygget/ombygget:1975 / 0
Grund:805 M 2
Antal vær./stuer:2/1
Andre bygninger i alt:32 M 2

Øvrige boliger

Bjælkerupvej 56
4660 Store Heddinge


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse120 m2
Antal vær./stuer:3/2
Pris1.249.000

Skrænten 13
4600 Køge


Boligtype Fritidshus
Størrelse85 m2
Antal vær./stuer:3/1
Pris1.850.000

Skovvangsvej 33
4600 Køge


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse159 m2
Antal vær./stuer:3/2
Pris3.475.000

Telefonnummer

24 64 64 55

FÅ EN GRATIS SALGSVURDERING

Bliv kontaktet med henblik på en uforpligtende vurdering af din bolig