Et firkløver betragtes af mange som et symbol på lykke – og det er da også den følelse, som let opstår når vi nu med stor fornøjelse kan byde velkommen indenfor i dette halve dobbelthus på Firkløverve

UNDERSKREVET KØBSAFTALE LIGNENDE SØGES

Firkløvervej 6B, Strøby

FIRKLØVER betyder lykke….

Et firkløver betragtes af mange som et symbol på lykke – og det er da også den følelse, som let opstår når vi nu med stor fornøjelse kan byde velkommen indenfor i dette halve dobbelthus med ejerlejlighedsstatus på Firkløvervej 6B i Strøby. Boligen som fremstår absolut indflytningsklar og venter på nye ejere.

Planløsningen på i alt 112 skønne m2 fordeler sig i 2 plan og tilgodeser både den veletablerede familie, parret der ønsker hjemmekontor og gæsteværelser eller den enlige, som måske har delebørn.

I køkkenet mødes man af lyse træfronter og mørk bordplade, som matcher flot til de rustikke gulvklinker. Køkken-alrummet ligger i delvis åben forbindelse til opholdsstuen, blot adskilt af opgang til første sal samt en mindre entré. I opholdsstuen kan møbleres med TV- og sofamiljø og herudover findes også mulighed for etablering af ”fordybdelseszone” med en eller to behagelige stoler og en god læselampe. Som ekstra bonus får man her i hyggekrogen 2 små ekstra vinduer. Fra stuen kan dørene slås op til den dejlige have og i hele sommerhalvåret udvides stuens m2 helt automatisk.

Førstesalen byder på en spændende rumfornemmelse og det smukkeste sildebensparket. Et repos fordeler til hhv. et stort forældresoveværelse med stort vinduesparti fra gulv til loft samt 2 regulære værelser, som begge er udstyret med hver 2 vinduer. Desuden finder I her under de skrå brædder et rigtig præsentabelt badeværelse med bruse zone i glas kabine samt flotte og tidløse materialer. Det runde vindue charmerer og tilfører rummet noget helt unikt.

Endelig fuldendes plantegningen af et pænt og funktionelt bryggers, hvor der udover bordplade og grovkøkken funktion tillige findes plads til vaskefaciliteter samt opbevaring.

Glæd jer til den hyggelige, lukkede have med terrasse og plads til grill hygge, imens børnene spiller fodbold og hopper på trampolin. Her er skam også plads til et bålsted eller nogle lækre plantekasser, hvis familien er tiltrukket af udelivet og det at være selvforsynende med grøntsager.

I det hele taget kan hele familien se frem til en skøn tilværelse i Strøby. Man er omgivet af den skønneste natur og det vil friste med lange vandreture langs Tryggevælde Å. Desuden er der ikke langt til Strøby Strand, hvor Østersøen venter med mange spændende naturoplevelser omkring sig. Endeligt bliver det en sand fornøjelse for børnene, når de skal cykle til og fra skole samt til diverse sportsaktiviteter i Strøbyhallen. De kan følges med kammeraterne hele vejen langs cykelstien. Når indkøbene skal foretages kan man alle ugens dage tage i Strøby Brugs, som har åbent fra 8-20 og altid kører med mange fordelagtige tilbud. 

Strøby har sin egen kirke og forsamlingshus og har i modsætning til snart mange andre byer formået at bevare landsbyidyllen. Vil man en tur til Køge så kører bussen og man er fremme på ca. 15 minutter, natbussen kommer også forbi adressen.

Kom bare nærmere, måske har I allerede fornemmet, at Firkløvervej bærer på en sjælden lykke – vi glæder os til en fremvisning!

Ansvarlig ejendomsmægler: Tanja Mathiesen tanja@tanjamathiesen.dk tlf.: 24646455.

Firkløvervej 6B

4671 Strøby

Sagsnummer:195TPM-001239
Boligtype: Ejerlejlighed
Energimærke:
Størrelse:112 M 2
Bygget/ombygget:1986 / 0
Grund:889 M 2
Antal vær./stuer:3/1
Antal plan:2

Øvrige boliger

Bjælkerupvej 56
4660 Store Heddinge


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse120 m2
Antal vær./stuer:3/2
Pris1.249.000

Kastanievej 1C
4600 Køge


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse156 m2
Antal vær./stuer:4/1
Pris2.650.000

Kildebanken 28
4681 Herfølge


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse158 m2
Antal vær./stuer:4/1
Pris3.549.000

Telefonnummer

24 64 64 55

FÅ EN GRATIS SALGSVURDERING

Bliv kontaktet med henblik på en uforpligtende vurdering af din bolig