GULDKORN FRA SÆLGER
X

Villaen på i alt 143 m2 fremstår som et godt bud på familiens nye hjem. Her er nemlig enormt indbydende, åbent og varmt med en venligt og luftig atmosfære, bla. takket været rummenes store størrelser.

Granvej 44, Vemmedrup

Det er et skønt hus, der toner frem på Granvej 44 i Vemmedrup ved Køge. Gule mursten fra 1972, lækker indkørsel på en 750 m2 stor grund med plads til flere køretøjer og med et gennemgående nydeligt udtryk står familiens nye villa med masser af potentiale. Familien får nemlig gode værelser, en skøn have og hvem kunne ikke tænke sig at have sin helt egen swimmingpool?

Villaen på i alt 143 m2 fremstår som et godt bud på familiens nye hjem. Her er nemlig enormt indbydende, åbent og varmt med en venligt og luftig atmosfære, bla. takket været rummenes store størrelser. Det store køkken-alrum i åben forbindelse til stuen har et gennemgående flot lysindfald, som fremhæver de smukke gulve.

Svane-køkkenet fremstår særdeles rummeligt og med god arbejdsplads til kokken. Fronterne i lyst træ matcher flot til den lidt mørkere bordplade samt hårde hvidevarer i børstet stål. Her er tillige fin plads når børnene skal assistere i køkkenet. Ikke mindst kogeøen med keramisk plade er værd at fremhæve. Hvis der er lektier der skal ordnes kan dette foregå ved spisebordet, idet det åbne rumforløb skaber et helt automatisk hjerterum, hvor hele familien opholder sig, selvom de har forskellige gøremål.

De oprindelige 70’er badeværelser blev for hhv. 3 og 5 år siden erstattet af lækre baderum med rustikke fliser og brus med en lang række lækre detaljer. Det ene ligger i direkte forbindelse med forældresoveværelset, mens det andet ligger ud til alrummet, hvorfra der også fås adgang til de 2 børneværelser.

Det funktionelle bryggers med grovkøkken funktion er som skabt til den aktive børnefamilie og har ligeledes plads til vaskefaciliteter. Her kan sportstøjet og de snavsede gummistøvler snildt gemmes af vejen.

Både den overdækkede terrasse og swimmingpoolen er kæmpe aktiver om sommeren og naturlige samlingssteder når venner og familier er på besøg. Ønsker man at indtage middagen helt under åben himmel kan man rykke om på terrassen. Her kan slikkes solskin og udelivet kan nydes uforstyrret i private rammer.

Har man grønne fingre vil man juble over det drivhus som står klar. Her kan prøves kræfter med forskellige grøntsager og måske det vil vække børnenes interesser, hvis de får lov til at være med helt fra det spæde forår.

Med bopæl i Vemmedrup er man tæt på alle hverdagens fornødenheder, ligesom pendleren får det ganske let med nem adgang til motorvejsnettet. De daglige indkøb kan meget vel foregå i den store Rema 1000 og hvad angår skole, pasning og sportsfaciliteter så ligger både Vemmedrupskolen og Vemmedrup Hallen i cykelafstand.

I kan glæde jer til rigtig mange gode naboer, som hjælper hinanden og legekammerater er der masser af i nabolaget.

Og hvad mere kunne man så egentlig ønske sig?

Ansvarlig ejendomsmægler: Tanja Mathiesen tanja@tanjamathiesen.dk eller tlf.: 24646455.

Granvej 44

4632 Bjæverskov

Sagsnummer:195TPM-001240
Boligtype: Villa, 1. fam.
Energimærke:
Størrelse:143 M 2
Bygget/ombygget:1972 / 0
Grund:750 M 2
Antal vær./stuer:3/1

Øvrige boliger

Skovvangsvej 33
4600 Køge


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse159 m2
Antal vær./stuer:3/2
Pris3.475.000
Åbent hus

Engvangsvej 78
4600 Køge


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse144 m2
Antal vær./stuer:3/2
Pris3.095.000

Ernasvej 7
4600 Køge


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse133 m2
Antal vær./stuer:3/1
Pris3.585.000

Telefonnummer

24 64 64 55

FÅ EN GRATIS SALGSVURDERING

Bliv kontaktet med henblik på en uforpligtende vurdering af din bolig