Rækkehuset kan blive et nyt bolig kapitel for førstegangskøbere, der drømmer om hus og have, ligesom det kan tiltrække seniorerne, der leder efter lidt færre m2 med mindre vedligehold. Der er desuden

OBS! Underskrevet købsaftale lignende søges. 

Andelsbolig i et plan Stationsvej 10B, Klippinge

Nu tager boligjagten jer med til den lille, hyggelige stationsby Klippinge på Stevns. Det kan I godt begynde at glæde dig til, for her bliver I en del af et aktivt lokalmiljø med nærliggende skole, pasningstilbud og tæt på stationen. Med fast base i Klippinge kan I året rundt nyde de dejlige omgivelser, og I bor med kort afstand til både skoven, hav og strand. Som prikket over I’et er der kun få km til nærmeste indkøbsmuligheder, 7 km til St. Heddinge og ca. 15 km til Køge og 100 meter til toget.

I en mindre skala flytter I ind på et lukket vænge, hvor I møder en fin bebyggelse af rækkehuse, det er det dejlige hus i nr. 10B, som nu kan blive jeres. Bebyggelsen er opført i 1989, og den består af klassiske rødstenshuse, der har fælles parkering og private baghaver.

Indendøre venter en bolig på 80 m2, så huset kan være et fint alternativ til en lejlighed, men her får man opfyldt ønsket om egen have. Hjemmet folder sig ud i ét plan med en veldisponeret planløsning, der forvandler pladsen til både en entré, et bryggers med grovkøkken funktion og vaskefaciliteter, flisebadeværelse, 2 værelser med stationære skabe og et herligt opholdsrum, hvor der er åben forbindelse med stue og køkken.

Boligen bærer præg af en løbende vedligehold, og det har efterladt jer et lyst og indbydende hjem, som I kan flytte direkte ind i og derefter gøre til jeres eget. I får et ældre, men nydeligt køkken med trælåger og rigelig skabsplads. Her kan man forberede aftensmaden med udsigt til stuen, og underholde gæsterne omkring spisebordet, mens der lægges sidste hånd på middagen. Er vejret godt, kan aftensmaden rykkes udenfor i baghavens hyggelige kulisse, hvor en ugenert fliseterrasse tager varmt imod jer på lyse sommeraftener.

Ved indgangspartiet finder I et praktisk skur, som både fungerer som redskabsskur samt opbevaringsrum til eks. Barnevogn, cykler og havemøbler.

Rækkehuset kan blive et nyt bolig kapitel for førstegangskøbere, der drømmer om hus og have, ligesom det kan tiltrække seniorerne, der leder efter lidt færre m2 med mindre vedligehold. Der er desuden en oplagt base for eksempelvis den enlige forælder, der er på udkig efter nye rammer. Med andre ord: Unge som gamle, par som singler, alle vil have nemt ved at finde sig til rette i denne dejlige bolig.

Den gamle stationsby er stadig et stop på Regionalbanen Østbanen, som sørger for regelmæssig togdrift til hhv. Rødvig, Køge og Faxe Ladeplads, ligesom bussen også kører i fast rutefart. Klippinge er kendt for den legendariske ”Klippinge Slagteren”, hvor der bliver produceret hjemmelavet rullepølse, spegepølse og andre udsøgte delikatesser af høj dansk kvalitet.

Er I en aktiv familie med interesse for sport tilbyder Nordstevns G & I en lang række sportsaktiviteter for både store og små, ligesom Klippinge Borgerforening er vært for flere arrangementer, som styrker byens sociale liv.

Indenfor for kort tid får ejendommen nye vinduer - hvorfor køber må forvente en lille stigning i boligafgiften - spørg din ejendomsmægler om dette.

Velkommen hjem på Stationsvej 10B I Klippinge!

Ansvarlig ejendomsmægler: Tanja Mathiesen 24646455 tanja@tanjamathiesen.dk

Stationsvej 10B

4672 Klippinge

Sagsnummer:195TPM-001247
Boligtype: Andelsbolig
Energimærke:
Størrelse:80 M 2
Bygget/ombygget:1989 / 0
Grund:4063 M 2
Antal vær./stuer:2/1

Øvrige boliger

Skovvangsvej 33
4600 Køge


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse159 m2
Antal vær./stuer:3/2
Pris3.475.000

Østerhøjvej 5
4671 Strøby


Boligtype Landbrugsejendom
Størrelse195 m2
Antal vær./stuer:5/2
Pris3.995.000

Bjælkerupvej 56
4660 Store Heddinge


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse120 m2
Antal vær./stuer:3/2
Pris1.249.000

Telefonnummer

24 64 64 55

FÅ EN GRATIS SALGSVURDERING

Bliv kontaktet med henblik på en uforpligtende vurdering af din bolig