Her får du en særdeles velindrettet bolig på i alt 61 m2, som fremstår i super stand med lige dele komfort og klassiske charme. Med 1 godt værelse og en kæmpe stue, er lejligheden aldeles delevenlig,

UNDERSKREVET KØBSAFTALE - Flakholmen 9, 2. tv - Ny pris.

Delevenlig 2-3 V’er med 2 altaner og attraktiv beliggenhed!

Drømmer du om at nyde sommersolen på en af dine egne fredfyldte altaner? Så er denne lyse 2V i hjertet af Vanløse måske dit næste hjem?

Tæt på Grøndalsparken i Vanløse ligger dette eftertragtede nabolag, som du nu kan blive en del af.

Her får du en særdeles velindrettet bolig på i alt 61 m2, som fremstår i super stand med lige dele komfort og klassisk charme. Med 1 godt værelse og en kæmpe stue, er lejligheden aldeles delevenlig, idet den hurtigt omdannes til en 3V’er. Udover den syd/vestvendte altan mod det fredelige grønne område er der ligeledes en mindre nord/øst orienteret altan mod gaden.

Beliggenheden giver dig alt det bedste ved Vanløse. Fra adressen er der få minutters gang til både Vanløse og Flintholm Station, hvilket gør adgangen til S-tog og Metro helt ubesværet. I bycenteret Kronen frister 40 specialforretninger og fitnesscenter, ligesom det hyggelige caféliv og take-away-stederne ligger lige for fødderne. Samtidig kan man nyde godt af en gå- eller løbetur i Grøndalsparken, hvor stierne snor sig som et langt, grønt bånd mellem jernbanestrækninger og veje fra Damhussøen til Borups Allé. Motorvejsnettet nås ligeledes ganske let.

Lejligheden ligger på 2. sal i en velholdt, klassisk ejendom fra 1938. Boligen er velindrettet og har en god planløsning med minimal spildplads. Overalt findes flotte originale trægulve og i soveværelset kan man nyde aftensolen og udsigten over byens tage og trætoppe. Tilsvarende kan morgensolen nydes fra altanen med udgang fra stuen.

Køkkenet har god arbejdsplads og er desuden udstyret med gaskomfur samt køle-/fryseskab. Badeværelset fremstår pænt og rummeligt med badekar. Fliserne har det helt rigtige retro over sig og er med den smukke lyseblå nuance nem at finde matchende interiør til.

Udearealerne tæller et skønt grønt område, hvor det er muligt at nyde livet under åben himmel. Skønne grillmiddage og duften af nyslået gæs. Når vasketøjet skal ordnes kan man smutte ned i vaskekælderen, for derefter at hænge det til tørre i den friske luft. Der forefindes kælderrum, cykel og tørrekælder.

Denne skønne lejlighed egner sig både til singler, par og studerende, der er på udkig efter en delebolig.

Du er naturligvis meget velkommen til en fremvisning!

Ring allerede i dag og lad os mødes på adressen.

Info om foreningen: https://flakholmen7-13.dk/dokumenter/

Ansvarlig ejendomsmægler: Tanja Mathiesen tanja@tanjamathiesen.dk tlf: 24646455.

Flakholmen 9, 2

2720 Vanløse

Sagsnummer:195TPM-001255
Boligtype: Ejerlejlighed
Energimærke:
Størrelse:61 M 2
Bygget/ombygget:1938 / 0
Antal vær./stuer:2/1

Øvrige boliger

Åbent hus

Stationsvej 6
4672 Klippinge


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse180 m2
Antal vær./stuer:4/3
Pris2.495.000

Møllemarken 3
4600 Køge


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse200 m2
Antal vær./stuer:4/2
Pris2.345.000

Tværvej 4
4672 Klippinge


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse100 m2
Antal vær./stuer:2/1
Pris1.225.000

Telefonnummer

24 64 64 55

FÅ EN GRATIS SALGSVURDERING

Bliv kontaktet med henblik på en uforpligtende vurdering af din bolig