Drømmer I om en velholdt og unik ejerlejlighed med central beliggenhed i et af Køges absolutte favorit-kvarterer? Her i Blommehaven 62 får man en flot og indflytningsklar 3V’er på i alt 99 m2 fra 2008

UNDERSKREVET KØBSAFTALE LIGNENDE SØGES

Blommehaven 62, Køge

Drømmer I om en velholdt og unik ejerlejlighed med central beliggenhed i et af Køges absolutte favorit-kvarterer?

Her i Blommehaven 62 får man en flot og indflytningsklar 3V’er på i alt 99 m2 fra 2008.

Adgangen til de enkelte etageboliger foregår via altangange og foran indgangsdøren har man sit eget mindre terrasseområde, hvor man kan indrette med blomsterkrukker, bord og stole.

Fælles for alle boligerne er højt til loftet og et helt exceptionelt lysindfald, takket være de store vinduespartier fra gulv til loft. Men her ophører også de fælles træk, for alle lejligheder er unikke og indrette meget forskelligt.

Vi inviterer indenfor i en særligt velholdt en af slagsen. Boligens hjerte er det store åbne rum, som tæller både køkken, spiseafdeling og opholdsstue. Rum Forløbets udformning giver mulighed for hygge, nærvær og gode oplevelser, når der f.eks. kokkereres eller laves lektier. Køkkenet fremstår med lækre kvalitetsprodukter, hvide fronter og en gedigen bordplade, som passer smukt til boligens i øvrigt rene linjer.

Fra køkkenet ledes man direkte over i mellemgangen, som fungerer som bryggers med vaskefaciliteter og rigtig fin skabsplads. Herfra fås adgang til badeværelse med brus og vask med skabsarrangement.

Planløsningen tæller 2 skønne værelser, hvoraf det ene er udstyret med walk-in-closet.

Til lejligheden hører en skøn altan, som giver fornemmelse af, at ude- og inde rum flyder sammen i harmoni med de skønne omgivelser. Her kan man sagtens få plads til grillen og et lille havebord.

Lejligheden fremstår utrolig velholdt og værd at fremhæve er de smukke trægulve overalt.

Til frugthaverne knytter sig den skønneste legeplads og den sjoveste kælkebakke og på de mange grønne områder er det oplagt at opholde sig og nyde den skønne udendørs stemning. En lille urtehave tilbydes kvit og frit. Her kan man se sine egne grøntsager spire og nyde godt af høsten derfra.

I Blommehaven vil man i sensommeren 2021 påbegynde opsætning af nye elevatorer, som sikrer en regelmæssigt drift i alt slags vejr, mange år frem i tiden. Tillige er man tilknyttet fælles affaldssortering ordning, ligesom en nyopført ressource station netop er opført. Lejligheden råder over eget depotrum og der findes fine parkeringsforhold for såvel cykler som biler. Frugthaverne har en optimal placering med gåafstand til Ølby Center med både S-tog og Regionaltog. Hertil kommer en bred vifte af dagligvareforretninger, Apotek, svømmehal, kirke, restaurant, skole og daginstitutioner. Med blot 2 km til Køge Torv er man ikke langt fra Køges bymidte og byens fornødenheder. Det nye Supersygehus under opførelse ligger på den anden side af vejen, ligesom den nye Køge Idrætspark ligeledes ligger i cykelafstand fra adressen.

Naturen i området er absolut et besøg værd og man skal ikke langt væk før bølgende marker og grøn skov ved Åsen og havvand og sandstrand ved Køge Marina præsenterer sig.

Vil man gerne være med hvor det sker og vil man gerne være en del af en by i rivende udvikling – så besøg Frugthaverne og oplev den nærmest sydlandske stemning. Lad os møde i Blommehaven 62 – ring allerede idag for en fremvisning!

Ejerforening: https://blommehaven.probo.dk/partner-about/

Ansvarlig ejendomsmægler: Tanja Mathiesen tlf.: 24646455 tanja@tanjamathiesen.dk

Blommehaven 62, 1

4600 Køge

Sagsnummer:195TPM-001261
Boligtype: Ejerlejlighed
Energimærke:
Størrelse:99 M 2
Bygget/ombygget:2008 / 0
Antal vær./stuer:2/1

Øvrige boliger

Østerhøjvej 5
4671 Strøby


Boligtype Landbrugsejendom
Størrelse195 m2
Antal vær./stuer:5/2
Pris3.995.000

Møllemarken 3
4600 Køge


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse200 m2
Antal vær./stuer:4/2
Pris2.345.000

Thorsvænge 157
4673 Rødvig Stevns


Boligtype Helårsgrund
Grund736 m2
 
Pris550.000

Telefonnummer

24 64 64 55

FÅ EN GRATIS SALGSVURDERING

Bliv kontaktet med henblik på en uforpligtende vurdering af din bolig