GULDKORN FRA SÆLGER
X

Vi inviterer indenfor i Frugthaverne og tager jer helt med op til toppen af de moderne zinkfacader, på 2. sal, hvor lysindfaldet får lov til helt at leve sit eget liv – og det kommer lejligheden og je

Underskrevet købsaftale lignende søges

Pærehaven 33, Køge

98 m2 3Vér med fantastisk lysindfald……

Vil I også ride med på bølgen af et moderne byggeri med høj komfort og ønsker I ej heller at gå på kompromis med beliggenheden?

Så har vi et godt bud på jeres næste bolig, hvad enten man er single, det seniorer par, den unge, spirende familie eller forældrene, som ser muligheder i forældrekøb.

Vi inviterer indenfor i Frugthaverne og tager jer helt med op til toppen af de moderne zinkfacader, på 2. sal, hvor lysindfaldet får lov til helt at leve sit eget liv – og det kommer lejligheden og jer til gode. Adgangen sker enten via elevator eller trappegang. Foran indgangsdøren bydes velkommen på et lille terrasseareal, hvorfra morgensolen kan nydes.

Her venter 98 rummelige m2 fra 2004, som løbende er opdateret, så de i dag står fuldstændig skarpe og klar til indflytning. Man bemærker straks de ekstremt flotte, slebne gulve, som fremstår matte og lige i øjet. Fra den lille gang føres man ind i husets hjerte, som tæller køkken-alrum og opholdsstue. Her flyder rummene ud i ét og man kan indrette på forskellige vis, afhængig af møbler, stil og temperament.

Køkkenet er flot og tidløst med grebsfri skabslåger, virkelig lækker, ny bordplade i massivt træ og både kogeplade med induktion, emhætte og opvaskemaskine er fra 2019. Her er god plads ved kogeøen, når de kulinariske overraskelser står for tur. Den smukke bordplade er gennemført ud til mellemgangen/bryggerset, hvor der således også findes rigtig fin bordplads og opbevaringsmuligheder samt vaskemaskine og tørretumbler fra 2021.

I lejlighedens midte findes badeværelset, som fremstår helt i hvidt med moderne vask og skabsarrangement.

2 skønne værelser står klar til indretning. Det ene vil være oplagt som soveværelse, idet det ligger i tilknytning til badeværelset, men også har stor indbygget skabsvæg. Det andet værelse ligger i forbindelse med opholdsmiljøet og har en skøn udsigt til de grønne områder.

Der er tale om en virkelig skøn lejlighed, godt indrettet og med en perfekt beliggenhed. Pærehaven har generelt med nye døre og vinduer fået et face lift og fremstår således moderne og attraktiv med gennemgående grå nuancer.

Til frugthaverne knytter sig de skønneste legepladser og de sjoveste kælkebakker. På de mange grønne områder et det oplagt at opholde sig og nyde den skønne udendørsstemning. En lille urtehave tilbydes uden beregning og her kan man dyrke alt fra kartofler til rabarber.

Pærehaven fik for ca. 2 år siden opsat nye elevatorer og tillige råder lejligheden råder over eget depotrum og der findes fine parkeringsforhold for såvel cykler som biler. Frugthaverne har en optimal placering med gåafstand til Ølby Center med både S-tog og Regionaltog. Hertil kommer en bred vifte af dagligvareforretninger, Apotek, svømmehal, kirke, skole og daginstitutioner. Med blot 2 km til Køge Torv er man ikke langt fra Køges Centrum og byens fornødenheder. Det nye Supersygehus under opførelse ligger på den anden side af vejen, ligesom den nye Køge Idrætspark ligeledes ligger i cykelafstand fra adressen. Det samme gør sig gældende for Campus Køge, som tilbyder omfattende ungdomsuddannelser og blot ligger en cykeltur fra adressen.

Naturen i området er absolut et besøg værd og man skal ikke langt væk før bølgende marker og grøn skov ved Åsen og havvand og sandstrand ved Køge Marina præsenterer sig.

Kunne denne lejlighed være noget for jer, så ring allerede i dag og vi arrangerer en fremvisning!

Ansvalig ejendomsmægler: Tanja Poulsen Matheisen tlf.: 24646455 tanja@tanjamathiesen.dk

Pærehaven 33, 2

4600 Køge

Sagsnummer:195TPM-001267
Boligtype: Ejerlejlighed
Energimærke:
Størrelse:98 M 2
Bygget/ombygget:2004 / 0
Grund:17564 M 2
Antal vær./stuer:2/1

Øvrige boliger

Thorsvænge 157
4673 Rødvig Stevns


Boligtype Helårsgrund
Grund736 m2
 
Pris550.000

Ernasvej 7
4600 Køge


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse133 m2
Antal vær./stuer:3/1
Pris3.585.000
Åbent hus

Engvangsvej 78
4600 Køge


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse144 m2
Antal vær./stuer:3/2
Pris3.095.000

Telefonnummer

24 64 64 55

FÅ EN GRATIS SALGSVURDERING

Bliv kontaktet med henblik på en uforpligtende vurdering af din bolig