GULDKORN FRA SÆLGER
X

Her i Strøby Egede tæt på Køge finder I nu jeres nye familiebolig fuld af charme og unika i en by, hvor I har alle hverdagens gøremål samlet indenfor byskiltene. Her bliver I beboere i en by med et ve

Valnøddevej 12B, Strøby Egede 4600 Køge.

Her i Strøby Egede tæt på Køge finder I nu jeres nye bolig fuld af charme og unika i en by, hvor I har alle hverdagens gøremål samlet indenfor byskiltene. Her bliver I beboere i en by med et velfungerende lokalsamfund. Det glæder os at byde jer indenfor på Valnøddevej 12 B.

Vi inviterer indenfor på 107 m2 og starter i bryggerset, hvor I mødes af et dejligt rum, hvor opbevaring ikke bliver en mangelvare. Her findes skabsløsning fra gulv til loft på hele den ene væg. Vaskefaciliteterne, overtøj og fodtøj er således gemt af vejen.

Køkkenet fremstår lyst og moderne med hvide fronter og lys bordplade. Her er gode arbejdsforhold for kokken og de praktiske klinker på gulvet er nemme at holde. Køkkenet danner i selskab med stuen et fantastisk køkken alrum, som er en gave for enhver familie eller par. Det er her man samles og er sammen, selvom man har hver sine gøremål. Her får I et fantastisk lyst rum takket være de mange vinduespartier, som lader solen danser hen over de flotte gulve. Fra stuen har I adgang til jeres udestue, som i mange måneder om året tilfører boligen ekstra m2. Her er plads til store grønne planter og hygge i lounge-miljøet, alt imens udsigten til haven kan nydes.

Boligen byder på intet mindre en 3 værelser med et hav af anvendelsesmuligheder. Soveværelset råder over eget badeværelse, mens der i tilknytning til de 2 andre værelser ligeledes findes badeværelse. Fællesnævneren for dem begge er flotte sten klinker i grålige og beige toner, som gør det let at indrette med lækkert interiør, grønne planter osv. Gulvvarme overalt.

Udearealerne består af en skøn baghave, som gemmer på buske, blomster og træer af flere slags. I forhaven findes de skønneste æbletræer. Her i haven kan børnene gå på opdagelse, og I kan dagen lang nyde godt af de mange hyggelige sol spots. Udhus beliggende på matr. 5qn under samme tag som udhuset til Valnøddevej 12A.

Med teltpløkkerne sat i Strøby Egede er i dækket ind med alt fra skole, som børnene selv kan cykel til og fra, daginstitutioner samt indkøb i det hyggelige center, som tillige byder på spændende fristelser, herunder flere spisesteder. Når hunden skal luftes søndag morgen kan turen gå forbi den lokale bager. På 10 minutter kan I nemt komme til Køge, hvis skole eller arbejde skulle trække jer hertil, eller hvis depoterne skal fyldes op med shopping eller en tur i biografen. Ønsker man at benytte sig af bus, så kører den ikke langt fra adressen og natbussen kører lige forbi adressen. Boligen ligger blot et stenkast fra naturskønne områder, herunder hav og strand. Alt i alt er Strøby Egede fantastisk godt placeret på landkortet. Uanset i hvilken retning man begiver sig ud så mødes man af skøn natur. De omkringliggende landsbyer har hver deres charme og for den aktive familie er man landet det helt rigtige sted. Her kan både børn og voksne gå til boldsport, spejder eller vandsport.

Ejendommen henvender sig til børnefamilien som ønsker en nem have eller senior par som ønsker en ejendom uden den store veligeholdelse.

Skynd jer og ring for en fremvisning og lad jeres nye tilværelse starte her i Strøby Egede.

Energimærke: B.

Ansvarlig ejendomsmægler: Tanja Mathiesen tlf.: 24646455

Valnøddevej 12B

4600 Køge

Sagsnummer:195TPM-001280
Boligtype: Rækkehus
Energimærke:
Størrelse:107 M 2
Bygget/ombygget:2008 / 0
Grund:255 M 2
Antal vær./stuer:3/1
Andre bygninger i alt:6 M 2

Øvrige boliger

Kystvejen 142
4600 Køge


Boligtype Fritidshus
Størrelse48 m2
Antal vær./stuer:1/1
Pris3.650.000

Byenden 17
4660 Store Heddinge


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse160 m2
Antal vær./stuer:5/2
Pris1.550.000

Blommevej 4
4671 Strøby


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse125 m2
Antal vær./stuer:3/1
Pris3.199.000

Telefonnummer

24 64 64 55

FÅ EN GRATIS SALGSVURDERING

Bliv kontaktet med henblik på en uforpligtende vurdering af din bolig