GULDKORN FRA SÆLGER
X

Stor etplansvilla i familievenlige rammer! I rolige, naturskønne omgivelser nær strand, vand og alle hverdagens gøremål ligger denne velholdte, mulighedsrige villa. Kom indenfor på de i alt 159 m2 fra

Engvangsvej 57, Strøby Egede

Stor etplansvilla i familievenlige rammer!

I rolige, naturskønne omgivelser nær strand, vand og alle hverdagens gøremål ligger denne velholdte, mulighedsrige villa. Kom indenfor på de i alt 159 m2 fra 1972.

Køkkenet står knivskarpt med hvide elementer og hvide fronter. Hertil træbordplade, som matcher vægklinkerne. I det klinkebelagte alrum lægges der op til familiens hverdagsstunder med fællesspisning, lektier og brætspil. Når man bevæger sig videre til egetræsparketterne mødes man af et skønt og stort stuemiljø. Ovenlysvinduerne spiller her en vigtig rolle og i det hele taget er der tale om et rum, hvor både udeliv og natur inviteres med indenfor. Den store terrasse ligger i forlængelse af rummet når have dørene åbnes for vid gab. Her får man virkelig følelsen af at kunne koble fra og være i nuet.

På badeværelset har man valgt en helt lyst terracottafarvet klinke på gulvet og den harmonerer flot til det ellers i øvrigt helt hvide look. Det samme gør sig gældende på det lille gæstetoilet.

I det mindre, men funktionelle bryggers er fine vaskefaciliteter tilknyttet og herudover findes fin opbevaring og bordplads.

For nuværende rummer villaen 2 gode værelser, men planløsningen lægger umiddelbart op til muligheden for yderligere 2 rum. Måske man har brug for et gæsteværelse eller en hjemmearbejds-zone alias kontor. Man behøver i alt fald ikke lade sig begrænse af få m2, for her på Engvangsvej 57 er der masser at gøre godt af.

Udenoms arealerne taler til den nye ejer, som ønsker nem vedligeholdelse. Hele forhaven er udstyret med knust granit med en lille terrasse, kun sat i verden for at nyde morgensolen. Her kan man nemt gøre det hyggeligt med krukker, beplantet efter årstidens blomster. For enden af indkørslen får man glæde af et overdække og hertil kommer et skønt anneks med 2 store disponible rum. I det lidt mere private, bagved, venter den skønneste gårdhave oase. Her er man helt omgivet af privatlivets fred. Her kan grilles og hygges.  Gårdhavemiljøet glider skønt og nænsomt over i et frodigt græsplæne område, som strækker sig vidt og giver mange muligheder. Bagest i haven findes endnu et terrasseområde og et drivhus står ligeledes klar til de grønne fingre. Med udgang fra stuen findes et 3. terrasseområde. Skønt annex findes også på matriklen.

Her på matriklen får I en fredfyldt placering midt en skøn natur, der hver dag giver anledning til ophold i det fri. I Strøby Egede finder man gode indkøbsmuligheder og via skolesti kan børnene trygt færdes til SFO/skole og idrætshal. Byen byder på gode pasningsmuligheder, ligesom det lille bycenter er vært for både Apotek, bager og pizzeria. I den hyggelige by støder I på et på et godt sammenhold og et hav af fritidsaktiviteter til både store og små. Fra adressen har I ikke langt til hav og strand, hvor familien kan nyde en tilbagelænet sommerdag i solens stråler. Hertil kommer de skønne naturområder, som fra alle kanter grænser op til Strøby Egede. Stevns smukke natur har meget at byde på og man kan blot starte fra en ende af. Vil man gøre brug af offentlige transportmidler så forbinder bus fra Strøby Egede let den videre færden via Køge Station og videre til hovedstadsområdet med tog. I bil er man ca. 15 min. kørsel fra Køge Torv. Natbussen kører også lige forbi.

Står I som familie og savner et dejligt sted at slå jer ned, så tøv ikke. Vi har fundet stedet og kan kun ønske jer ”Velkommen hjem”!

Ansvarlig ejendomsmægler: Tanja Poulsen Mathiesen tlf.: 24 6464 55 tanja@tanjamathiesen.dk

Engvangsvej 57

4600 Køge

Sagsnummer:195TPM-001287
Boligtype: Villa, 1. fam.
Energimærke:
Størrelse:159 M 2
Bygget/ombygget:1972 / 1987
Grund:731 M 2
Antal vær./stuer:4/1
Andre bygninger i alt:12 M 2

Øvrige boliger

Skrænten 13
4600 Køge


Boligtype Fritidshus
Størrelse85 m2
Antal vær./stuer:3/1
Pris1.850.000
Åbent hus

Engvangsvej 78
4600 Køge


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse144 m2
Antal vær./stuer:3/2
Pris3.095.000

Kystvejen 142
4600 Køge


Boligtype Fritidshus
Størrelse48 m2
Antal vær./stuer:1/1
Pris3.650.000

Telefonnummer

24 64 64 55

FÅ EN GRATIS SALGSVURDERING

Bliv kontaktet med henblik på en uforpligtende vurdering af din bolig