Her er rigtig mange muligheder, hvis man ønsker liberalt erhverv, hvis man vil udsluse de ældste børn med en teenagafdeling eller blot ønsker at gendanne planløsningen som inden ombygningen. Her vente

Hovedgaden 12, Lille Skensved

Charmerende byhus, som skræddersyet til familien!

I hjertet af det hyggelige Lille Skensved ligger denne rødstensvilla, som kan dateres tilbage fra 1907 med delvis pudset facade og prydes af hvid rammede vinduer og masser af charme. Her på adressen har intet mindre end 2 skræddere haft værksted i første halvdel af 1900-tallet, idet det dengang var almindeligt, at skrædderen havde værksted i hjemmet.

Indenfor på de i alt 174 m2 hersker en hyggelig og behagelig atmosfære, mens der også strømmer et dejligt lysindfald ind gennem de mange vinduer.

Vi starter rundvisningen i det skønne bryggers med vaskefaciliteter, bordplade og masser af opbevaringsplads. Bryggerset fungerer som mellemgang for opholdsstue og køkken. Via 2 trin op kommer vi til køkkenet, som fremstår lækkert og indbydende med træbordplader og træsokler, som harmonerer perfekt til gulvet og de lyse fronter. Alrummet udfolder sig med plads til et stort spisebord og der kan lægges i brændeovnen fra 2013 til gedigen hygge og stemning, når familien samles til fælles måltiderne eller når gæsterne lægger vejen forbi Lille Skensved. Tilbage i bryggerset fortsætter vi til opholdsstuen, hvorfra der fås direkte adgang til den overdækkede træterrasse.

På det hvide badeværelse er skabt en let og romantisk stemning, hvor klinkerne bidrager til en vigtig rolle i indretningen.

I husets oprindelige stue er for nuværende indrettet med 2 klinikrum, hvorfra der drives privat erhverv og således også eksisterer separat indgang samt mindre toilet med håndvask.

I hall’en bydes gæsterne velkommen og det er også herfra man tager turen til førstesalen.

Under de skrå brædder er skruet ekstra op for hyggen i form af spots i loftet på det store soveværelse. Her findes rummets størrelse taget i betragtning utallige indretningsmuligheder og bevæger man sig ud på det skønne toilet fortsætter charmen.

Endnu et værelse står klar i kvisten og dette fungerer for nuværende som walk-in-closet og mindre loungemiljø. Man skal ikke have så meget fantasi til at forestille sig, at det uden tvivl er her ved det vindue samt i garagen, hvor skrædderen med korslagte ben i skrædderstilling har siddet og syet tøj til byens folk.

Endelig afsluttes førstesalen af endnu et større værelse, ligeledes med spots.

Der er her på Hovedgaden 12 tale om en yderst velholdt ejendom, hvor der løbende er renoveret ude som inde. Ejendommen opvarmes via naturgas med gasfyr fra 2012 samt brændeovn som supplerende hygge. Herudover flere rum med gulvvarme.

På den 1031 m2 store grund er der kræset for udendørslivet og ikke mindst privatlivet. På den overdækkede træterrasse kan udelivet nydes og den grønne plæne fører videre ned i haven til terrasseområde under åben himmel, hvor bålstedet er selvskrevet. På mærkedage kan Dannebrog hejses til vejrs og ungerne kan tumle på den nedgravede trampolin. I det hele taget er der lagt op til et aktivt udeliv og hvorvidt man ønsker prydhave eller køkkenhave er helt op til køber, plads er der rigeligt af. Med åen som genbo nyder man godt af naturen og man skal ej heller langt for at klare de daglige gøremål. På den anden side af gaden bor slagteren, ligesom Dagli’Brugsen også har til huse i byen. Regionaltoget kører fra Lille Skensved station og man har 3 km til Køge Nord Station. Børnehave, lægehus og sportsfaciliteter findes i gåafstand og der er ca. 1 km til Højelse Skole.

I tilknytning til lys opvarmet garage findes 2 disponible rum.

Alt i alt er der tale om en særpræget og speciel ejendom, som virkelig fortjener en fremvisning. Her er rigtig mange muligheder, hvis man ønsker liberalt erhverv, hvis man vil udsluse de ældste børn med en teenagafdeling eller blot ønsker at gendanne planløsningen som inden ombygningen. Her venter et skønt hjem på sin nye familie og de søde naboer glæder sig til at hilse på jer!

Velkommen til skræddernes gamle hus!

Ansvarlig ejendomsmægler: Tanja Mathiesen tlf.: 24646455 tanja@tanjamathiesen.dk

Hovedgaden 12

4623 Lille Skensved

Sagsnummer:195TPM-001289
Boligtype: Villa, 1. fam.
Energimærke:
Størrelse:158 M 2
Bygget/ombygget:1907 / 1971
Grund:1031 M 2
Antal vær./stuer:4/1
Antal plan:2
Andre bygninger i alt:21 M 2

Øvrige boliger

Kastanievej 1C
4600 Køge


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse156 m2
Antal vær./stuer:4/1
Pris2.650.000
Åbent hus

Engvangsvej 78
4600 Køge


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse144 m2
Antal vær./stuer:3/2
Pris3.095.000

Ernasvej 7
4600 Køge


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse133 m2
Antal vær./stuer:3/1
Pris3.585.000

Telefonnummer

24 64 64 55

FÅ EN GRATIS SALGSVURDERING

Bliv kontaktet med henblik på en uforpligtende vurdering af din bolig