I lokalområdet kan man gå på opdagelse langs Tryggevælde Å, tage madkurven med til Vallø Slotspark eller invitere familien med en tur i Solgårdsparken eller på golfbanen som er beliggende tæt på ejend

Møllemarken 3, Valløby 4600 Køge.

På en bakketop op ad Møllemarken i Vallø By, står en skøn 60’er-villa i 1 ½ plan og pryder på en 844 m2 stor grund, omkranset af den skønneste natur. Vi byder velkommen i entréen i denne hvide villa fra 1962, hvorfra boligen udfolder sig via en fin planløsning på i alt 200 m2 bolig. Trumfkortet er de 2 stuer en-suite, hvor den ene fungerer som spisestue. De velplacerede vinduer, som sikrer en skøn udsigt og et flot lysindfald, skaber en let og indbydende stemning. De flotte gulve tager sig flot ud og tilmed har den ene stue udgang til terrassen. I stuerne er der plads til at samles om lækre middage, hyggelige brætspil eller afslapning på sofaen.

Det hvide køkken har fin opbevaringsplads til remedierne, så træbordpladerne er frie til madlavningen. Tilmed er er en praktisk lille spiseplads, hvor de hurtige måltider kan klares, eller hvor gæsterne kan nyde et glas vin, mens I lægger sidste hånd på middagen.

Naturen er balsam for krop og sjæl og her på matriklen kan man virkelig mærke, at naturen har en magisk indvirkning. På badeværelset har man ført naturens farver og glød med ind i rummet og dermed skabt en uovertruffen stemning med smukke, rustikke klinker overalt. Rummet får nemlig straks tankerne til at vandre på en tur – sandsynligvis til vandkanten i et afslappende paradis, hvor bølgerne skvulper blidt mod vandkanten. I badekarret kan kobles af med lidt æstetiske dufte, stearinlys på kanten og dæmpet belysning.

Planløsningen i stueplan tæller tillige et stort værelse samt bryggers med direkte indgang til garagen.

Fra vindeltrappen i entréen tager man turen op til førstesalen. Her venter ligeledes en stor stue, hvor også en brændeovn er installeret og sat i verden for at varme og hygge om familien. Herudover venter en stor altan, hvorfra en skøn udsigt kan nydes. Glæd jer til det spæde forår og til de lange sommeraftener, hvor hyggestunderne kan nydes i den friske luft. Et stort værelse (tidligere 2 værelser) har desuden til huse her under de skrå brædder, ligesom et stort, flot badeværelse i samme stil som det i stueplan.

I den rummelige, delvist brostensbelagte, indkørsel kan I parkere flere biler. I haven kan børnene boltre sig og hvis man har grønne fingre og lyst til spændende udfordringer er forarbejdet allerede gjort, idet den eksisterende havedam med kreative udenoms arealer står klar til at blive taget kærligt om. Fra indkørsel er der Indgang til garagen.

Flere steder i haven findes terrasse arealer, hvor middagen, en kop kaffe eller en drinks kan nydes under åben himmel.

Glæder jer til denne charmerende familiebolig på en skøn beliggenhed på en stille vej. Strøby Egede med gode handlemuligheder findes tæt på adressen. og området byder på skoler, bus og naturskønne oplevelser.

Børnene kan sikker og trygt tage skolebussen eller cykle til Strøbyskolen ad veletablerede stisystemer. Endelig får i nem adgang til Køge, som nås på ca. 10 minutter.

I lokalområdet kan man gå på opdagelse langs Tryggevælde Å, tage madkurven med til Vallø Slotspark eller invitere familien med en tur i Solgårdsparken eller på golfbanen som er beliggende tæt på ejendommen. I Valløby ligger den populære daginstitution Vallø Børnehus. Mulighederne er mange når først man har fået blod på tanden for hvad angår naturoplevelser.

Kontakt os gerne for en fremvisning. Vi glæder os til at se jer.

Energimærke: D

Ansvarlig ejendommsægler: Tanja Mathiesen tlf.: 24 6464 55 tanja@tanjamathiesen.dk Nørregade 10C 4600 Køge.

Møllemarken 3

4600 Køge

Sagsnummer:195TPM-001292
Kontantpris:2.345.000 DKK
Udbetaling:120.000 DKK
Månedlig ejerudgift:2.918 DKK
Brutto ekskl. Ejerudgift:10.703 DKK
Netto ekskl. Ejerudgift:13.654 DKK
Boligtype: Villa, 1. fam.
Energimærke:
Størrelse:200 M 2
Bygget/ombygget:1962 / 0
Grund:844 M 2
Antal vær./stuer:4/2
Antal plan:2

Øvrige boliger

Bjælkerupvej 56
4660 Store Heddinge


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse120 m2
Antal vær./stuer:3/2
Pris1.249.000

Thorsvænge 157
4673 Rødvig Stevns


Boligtype Helårsgrund
Grund736 m2
 
Pris550.000

Skovvangsvej 33
4600 Køge


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse159 m2
Antal vær./stuer:3/2
Pris3.475.000

Telefonnummer

24 64 64 55

FÅ EN GRATIS SALGSVURDERING

Bliv kontaktet med henblik på en uforpligtende vurdering af din bolig