GULDKORN FRA SÆLGER
X

Er den store drøm at flytte uden at skulle renovere?

Kastanievej 2C, Strøby Egede 

Er den store drøm at flytte uden at skulle renovere – og da slet ikke tænke på vedligeholdelse de næste mange år? Drømmer I om en indflytningsklar og moderne bolig i de skønneste omgivelser? Da må I opleve Kastanievej 2C – den ideelle bolig til familien eller parret, som hellere vil slappe af og nyde fritiden end at svinge værktøj og ordne blomsterbede.

Rødstens ejendommen er opført i 1988, men fremstår i dag nærmest som "nyt" renoveret i 2016-2017. I haven venter den mest pragtfulde oase med en skøn træterrasse. Haven er iøvrigt helt ugenert og opvokset med ældre beplantning. Her kan børn og hund tumle uforstyrret rundt, idet et hegn forhindrer, at nogen kan tage en afstikker. Her kan årstiderne til gengæld nydes i fulde drag blandt mangfoldigheden af grønne træer og buske. Haven er anlagt ganske enkel og nem at holde, netop så familien har tid til hygge.

Boligen på de i alt 95 m2 er utrolig veludnyttet. Man bydes velkommen i en entré og herudover findes bryggers med egen indgang. Herfra fås adgang til et flot og velholdt køkken med godt med skabsplads bag de lyse træfacader. Den koksgrå bordplade signalerer eksklusivitet og passer perfekt til køkkenet i øvrigt. Den store og møblerings venlige stue har et lyst og flot gulv, ligesom på de 2 hyggelige børneværelser samt forældresoveværelset med skabsvæg. I den rummelige stue er der ligeledes mange muligheder for at lege med indretningen, og med mange vinduer mod haven, kommer naturen helt tæt på, når I sidder i sofaen eller samler familie og venner omkring spisebordet.

De 2 badeværelser fremstår indbydende med et smukt klinkegulv, en separat bruseniche samt vask i et skabsarrangement.

Overalt fremtræder boligen meget indbydende og utrolig velholdt. De fine og afstemte farver får alting til at fremstå stilrent og moderne.

Nærmiljøet er skønt med stier til de daglige gøremål. Når børnene skal i skole findes stisystemer til Strøbyskolen, ligesom pasningsmuligheder også findes i nærheden. Man er tæt ved indkøb, strand og vand og vil man gøre brug af kollektiv trafik kører bussen regelmæssigt. Køge Centrum nås på knap 10 minutter. Er man en aktiv familie findes mange muligheder både inden for boldverdenen og vandsport. I det hele taget matcher Strøby Egede bare utrolig godt til familier, som holder af natur og udendørsliv. I den smukke Solgårdspark kan gå- eller løbeturene nydes. Her er fantastisk flot med Tryggevælde Å, som snor sig gennem landskabet. En dukkert i Østersøen frister i hele sommerhalvåret og måske man følger trenden og bliver vinterbader. I hvert fald lokker den friske havduft til lange gåture langs stranden og når solen skinner, kan man cykle ned og få en stor isvaffel langs vandet. I området findes flere restauranter og caféer, ligeledes med gode take-away muligheder.

På Kastanievej eksisterer et godt naboskab og det er et rart sted at leve og bo. Med placering for enden af en lukket vej gør det hverdagen med mindre børn mere afslappet. Boligen og dens moderne indretning udviser passion for hygge, varme og sjæl og man vil såvel ung som ældre føle sig hjemme.

Har huset fanget jeres interesse, så kontakt os for en fremvisning – hvem kommer først?

Ansvarlig ejendomsmægler. Tanja Mathiesen tlf.: 24646455 tanja@tanjamathiesen.dk

Kastanievej 2C, ST

4600 Køge

Sagsnummer:195TPM-001298
Kontantpris:2.750.000 DKK
Udbetaling:140.000 DKK
Månedlig ejerudgift:2.113 DKK
Brutto ekskl. Ejerudgift:9.052 DKK
Netto ekskl. Ejerudgift:10.427 DKK
Boligtype: Ejerlejlighed
Energimærke:
Størrelse:95 M 2
Bygget/ombygget:1988 / 1997
Antal vær./stuer:3/1

Øvrige boliger

Thorsvænge 157
4673 Rødvig Stevns


Boligtype Helårsgrund
Grund736 m2
 
Pris600.000
Nyhed

Skovvangsvej 42
4600 Køge


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse121 m2
Antal vær./stuer:3/1
Pris2.295.000
Åbent hus

Engvangsvej 57
4600 Køge


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse159 m2
Antal vær./stuer:3/2
Pris3.495.000

Telefonnummer

24 64 64 55

FÅ EN GRATIS SALGSVURDERING

Bliv kontaktet med henblik på en uforpligtende vurdering af din bolig