Der er gode nyheder til såvel børnefamilier som førstegangskøbere, der ønsker at få fingrene i en af de eftertragtede 70’er villaer i Køge Nord.<br />På den rolige Steinmannsvej, i et hyggeligt og vel

Underskrevet købsaftale.

Steinmannsvej 3, Køge

Attraktiv 70’er villa i Køge Nord!

Der er gode nyheder til såvel børnefamilier som førstegangskøbere, der ønsker at få fingrene i en af de eftertragtede 70’er villaer i Køge Nord.

På den rolige Steinmannsvej, i et hyggeligt og veletableret kvarter, finder I dette sjælfulde hus, der med original charme står klar til jer, der vil udfolde jeres drømme og sætte en pæn sløjfe på denne potentiale rige bolig.

Der er tale om gulstensvilla med hvide døre og vinduer med en 105 m2 stor planløsning samt udestue. Et yderst sympatisk hus med fred og ro, et godt rum-flow og hvor det er nemt at se en hverdag for sig. Huset er ganske formbart, så I kan vælge at ryste posen og revitalisere Steinmannsvej 3 helt fra rumfordeling til valg af farve i stuen. Alternativt kan man lade en istandsættelse og modernisering gå i gang med det samme og på den måde skabe et super moderne og tidssvarende hjem.

Uanset valg og tidsplan får I 3 gode værelser, en stor entré og et bryggers, hvor det originale terrazzogulv står intakt. Køkkenet fremstår med lyse træfronter, keramisk komfur, ovn i god arbejdshøjde og dobbelte håndvaske.

Badeværelset med brus har den helt rigtige retro charme over sig, som let kan forenes med moderne stil. Hel væg udgør skabsarrangement med nedfældet håndvask og man er godt stillet med hensyn til opbevaringsplads.

I den store stue sætter brændeovnen prikken over iét og de enorme vinduespartier lukker dagslyset gavmildt indenfor. Som ekstra bonus har man etableret en stor udestue med trægulv. En fantastisk oase, som mange måneder om året inviterer til ophold for hele familien, hvad enten det handler om måltiderne eller hygge tiderne.

Haven er fuld af liv. I møder den skønneste græsplæne med forskellige træer. Her vil små miljøer kunne forme hyggelige refugier til bog læsningens store historier under hvislende blade, mens ungerne leger i sandkasse eller udforsker havens insekt- og dyreliv. Terrassen er omkranset af læhegn, som skaber en helt privat platform, som bliver kulissen til de mange grillaftener om sommeren.

I Køge Nord vil I straks føle jer hjemme, for bydelen kendetegnes ved fællesskab, gode naboer og et rigt foreningsliv, der tilbyder en stor vifte af sportsgrene. Samtidig flytter I ind på en central adresse, der placerer jeg tæt på både skole, institutioner, busstoppested og den lokale SuperBrugs. Desuden er i nær flere byggemarkeder, mens Køge centrum udfolder sig inden for kort afstand. Skal I videre ud i landet kan I glæde jer til den korte afstand til både Ølby Station samt Køge Nord Station, ligesom bilen på ca. ½ time vil forbinde pendleren med jobbet i København. Når sommeren står for døren kan I cykle eller gå ned til Ølsemagle Revle, hvor en fantastisk børnevenlig sandstrand venter. Nyopført badebro og ishus gør det ikke svært at lokke hele familien med til en dejlig dag ved hav og strand.

Her på adressen vil husets bedste finesser kunne kombineres med moderne linjer og materialer, og dermed give huset et mere nutidigt og moderne look. En virkelig attraktiv chance for at sætte teltpælene ned lige smørhullet af den vej Køge vokser – et appellerende sted at lade de små vokse op!

Ring allerede idag for en fremvisning!

Energimærke: D.

Ansvarlig ejendomsmægler Tanja  Mathiesen Nørregade 10C 4600 Køge tlf.: 24646455/tanja@tanjamathiesen.dk

Steinmannsvej 3

4600 Køge

Sagsnummer:195TPM-001303
Boligtype: Villa, 1. fam.
Energimærke:
Størrelse:105 M 2
Bygget/ombygget:1973 / 0
Grund:707 M 2
Antal vær./stuer:3/1

Øvrige boliger

Kildebanken 28
4681 Herfølge


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse158 m2
Antal vær./stuer:4/1
Pris3.549.000

Tværvej 4
4672 Klippinge


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse100 m2
Antal vær./stuer:2/1
Pris1.225.000

Thorsvænge 157
4673 Rødvig Stevns


Boligtype Helårsgrund
Grund736 m2
 
Pris550.000

Telefonnummer

24 64 64 55

FÅ EN GRATIS SALGSVURDERING

Bliv kontaktet med henblik på en uforpligtende vurdering af din bolig