GULDKORN FRA SÆLGER
X

Holtug er et oplagt sted at kigge hen, hvis I gerne vil være en del af et godt lokalmiljø, bo tæt på den smukke, stevnske natur og have nem adgang til den større by St. Heddinge. Skolebussen kører ogs

Kroghsvej 5, Holtug 4660 Store Heddinge

Er familien klar til hus på landet i fantastiske omgivelser?

Inde bag den lyseblå træbeklædning fra 2019 på denne etplansvilla fra 1963 gemmer der sig et boligareal på 120 kvadratmeter. Som supplement følger der en udestue og en stor, integreret garage med værksted og disponibelt rum. Via garagebygningen fås adgang til boligens klinkebelagte bryggers, hvor man blandt andet finder vaskefaciliteter samt opgang til husets loft. Nye vinduer og døre fra 2019.

Vælger man hovedindgangen til huset bydes der velkommen i en stor fordeler gang, hvor der findes fin garderobe med indbyggede teaktræsskabe.

Ejendommen råder over i alt 3 indretnings klare værelser, alle med indbyggede skabe. Fælles for dem alle er et skønt lysindfald.

Vordingborg køkkenet fremstår med hvide. Hårde hvidevarer i børstet stål matcher flot til grebene på skabslåger og skuffer. Alt imens gryderetten langtidssimrer på induktion kogepladen i XL plade kan familien samles ved spisebordet til en omgang brætspil. Køkkenet åbner således op til en hyggelig spise sektion og man bevæger sig videre ind i stuen, som ligger i åben forbindelse.  Stuen er via de store vinduespartier mod udestuen velsignet med masser af skønt dagslys og når dørene slås op herud til, udvides boligen med disse kvadratmeter i mange måneder om året. Herfra kan udearealerne nydes og der kan følges med i årstidernes skiften.

Badeværelset med gulvvarme, brus udstyret med vissengrønne retro-fliser, som er flot bevarede og som i kombination med moderne interiør vil fremstå med en unik elegance, som taget ud af et boligmagasin. Ønsker du badekar kan dette nemt reetableres.

Der er tale om et meget charmerende hus, hvor den originale retro-charme delvist er bevaret, men piftet op og går hånd i hånd med moderne stil. Særlig bemærker man et flot gulv, som pryder hjemmet. Foruden boligens perfekte plantegning er det detaljer som disse, der giver boligen det ekstra twist, som gør den fantastisk at arbejde videre med.

På den i alt 1325 kvadratmeter store grund kan man nyde godt af gamle, krogede træer og når foråret nærmer sig vil et væld af spændende løgvækster vrimle op og bringe foråret frem på matriklen. Den store plæne er som skabt til leg og boldspil og når den indre gartner kommer frem i jer er der også råd for det. Ældre drivhus står klar til at forkæle familien med saftige agurker og spændende tomatsorter.

Foran huset kan der på den perlesten belagte gårdsplads skabes et fantastisk udemiljø. Med et par lækre krukker med årstidens blomster, et par oliventræer og et lækkert havemøbelsæt er grundstenene der allerede.

I baghaven er kræset for udelivet. En lækker træterrasse fra 2019 står klar til spændende indretning med flere hyggezoner. Det er her de lange sommeraftener kan nydes til duften af grill, i lanternernes skær.

Holtug er et oplagt sted at kigge hen, hvis I gerne vil være en del af et godt lokalmiljø, bo tæt på den smukke, stevnske natur og have nem adgang til den større by St. Heddinge. I Holtug er der fokus på byens borgere og byens udvikling. Et Samarbejdsforum har nedsat 4 arbejdsgrupper, som hver især tilgodeser alle generationer i husstanden og året rundt arrangeres spændende, sociale arrangementer. Oplandet omkring Holtug med Gjorslev Slot, Bøgeskoven, Holtug Kridtbrud og den gamle købstad St. Heddinge bliver man aldrig træt af. Skolebus til friskolen Skelbæk og Store-Heddinge skole.

Vi glæder os meget til at vise jer alle detaljerne og ser frem til at mødes på Kroghsvej 5!


Ansvarlig ejendomsmægler: Tanja Mathiesen tlf.: 24646455 tanja@tanjamathiesen.dk

Kroghsvej 5

4660 Store Heddinge

Sagsnummer:195TPM-001305
Boligtype: Villa, 1. fam.
Energimærke:
Størrelse:120 M 2
Bygget/ombygget:1963 / 1976
Grund:1325 M 2
Antal vær./stuer:3/1
Andre bygninger i alt:50 M 2

Øvrige boliger

Åbent hus

Stationsvej 6
4672 Klippinge


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse180 m2
Antal vær./stuer:4/3
Pris2.495.000

Østerhøjvej 5
4671 Strøby


Boligtype Landbrugsejendom
Størrelse195 m2
Antal vær./stuer:5/2
Pris3.995.000

Tryggevældevej 4
4652 Hårlev


Boligtype Landbrugsejendom
Størrelse236 m2
Antal vær./stuer:4/1
Pris3.995.000

Telefonnummer

24 64 64 55

FÅ EN GRATIS SALGSVURDERING

Bliv kontaktet med henblik på en uforpligtende vurdering af din bolig