GULDKORN FRA SÆLGER
X

Her på Ludvig Hegners Alle 9A byggede den danske kontrabasspiller Ludvig Hegner i 1923 denne karakterfulde og vellykkede villa. Villaen kun haft 3 ejere.

UNDERSKREVET KØBSAFTALE LIGNENDE SØGES:

Ludvig Hegners Alle 9A, Taastrup

Vellykket, mondænt tvist til det traditionelle

- Mondæn liebhaver patriciervilla fra 1923 i 2 etager med 276 m2 bolig og 60

  m2 kælder

- 5 rummelige værelser

- Parklignende have med gamle frugttræer på en 1.479 m2 stor grund

- Skøn beliggenhed tæt på byliv og hverdagens fornødenheder

- Mange unikke detaljer

Agenda

Her på Ludvig Hegners Alle 9A byggede den danske kontrabasspiller Ludvig Hegner i 1923 denne karakterfulde og vellykkede villa. Desværre døde den legendariske komponist samme år og sidenhen har villaen kun haft 3 ejere.

Her er skønhed og kvalitet forenet i en stor bolig på 276 m2 samt 60 m2 kælder, som ligger fredfyldt og ugeneret, omgivet af sin egen 1.479 m2 lukkede grund. Haven gemmer på et 100 år gammelt valnøddetræ og danner de fantastiske rammer for et aktivt udeliv. Beliggenheden er tæt på alle Taastrups fristelser og alle hverdagens fornødenheder.

Villaen har original stuk og 3 meter i stueetagen samt ca. 2,7 meter på 1. salen.

Inde

Overalt i huset er der gennemført en særdeles høj standard - både med hensyn til materialevalg og med hensyn til kvaliteten af det udførte arbejde. En lækker forening af originale trægulve, sprossede ruder og stilfulde løsninger danner en smuk kulisse.

Plantegningen giver med sin opdeling i flere etager familien plads til såvel samvær som solo tid. Via lille entré fås adgang til hall’en, hvor man allerede fornemmer standarden. Et formidabelt stuemiljø med flere stuer en-suite danner husets hjerterum. I vinkælderen kan man invitere gæsterne på en afslappende stund og der er faciliteter til at forberede den del af menuen, som skal serveres her inden man slår dørene op til den store spisestue. Her imponerer de høje paneler og gæsterne kan glæde sig til at sætte sig ved det veldækkede bord.

I det stilfulde køkken fra 2019 er der helt rene linjer og kokken har eminente forhold. Fra stuen kommer man via hyggelig havestue videre til den høje terrasse. Herfra fører trappen videre ned i haven.

På førstesalen hilses man velkommen af luksuriøse forhold for hvad angår garderobeplads. Kæmpe skab parti i gangen og stort walk-in-closet gør det overskueligt for alle familiemedlemmerne, ligesom de i alt 5 dejlige værelser skaber plads til alle. På altanen kan den friske luft og udsigten nydes i fulde drag. Badeværelset fra 2011 står flot og elegant udstyret med fritstående badekar og brus med Unidrain. 2. salen med synlige bjælker fremstår uudnyttet og venter på det helt rigtige formål til fremtidig anvendelse.

Ude

Udover den enorme plæne består den nemme have af forskellige frugttræer. På terrasse områderne kan altid findes en plads i solen og det er ikke svært at finde et sted til hverken bålplads, sandkasse eller lækre blomsterkrukker. Til bilen står en carport klar.

Konklusion

Når man står på matriklen er det svært at forstå, at man er så tæt på Taastrups bankende hjerte med et pulserende handelsliv og en spændende bymidte. Samtidig hermed findes læge, spejderhytte, daginstitutioner og skoler ikke langt fra adressen.

På Ludvig Hegners Alle 9A står man med andre ord over for en super god og gedigen, gennemført kvalitets ejendom med sublim beliggenhed, som ikke blot imponerer ved første øjekast, men som helt igennem og rendyrket er et hjem lidt ud over det sædvanlige.

Kontakt os allerede i dag for en fremvisning.

Ansvarlig ejendomsmægler Tanja Mathiesen tlf.: 24646455 tanja@tanjamathiesen.dk

Ludvig Hegners Alle 9A

2630 Taastrup

Sagsnummer:195TPM-001314
Boligtype: Villa, 1. fam.
Energimærke:
Størrelse:276 M 2
Bygget/ombygget:1923 / 1958
Grund:1479 M 2
Antal vær./stuer:5/3
Antal plan:3

Øvrige boliger

Kildebanken 28
4681 Herfølge


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse158 m2
Antal vær./stuer:4/1
Pris3.549.000
Åbent hus

Stationsvej 6
4672 Klippinge


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse180 m2
Antal vær./stuer:4/3
Pris2.495.000

Thorsvænge 157
4673 Rødvig Stevns


Boligtype Helårsgrund
Grund736 m2
 
Pris550.000

Telefonnummer

24 64 64 55

FÅ EN GRATIS SALGSVURDERING

Bliv kontaktet med henblik på en uforpligtende vurdering af din bolig