Leder I som familie efter et spændende hus med mulighed for selv at have indflydelse på evt. moderniseringer så bør I kaste et blik på denne gulstensvilla fra 1968.

Skovvangsvej 42, Strøby Egede 4600 Køge

60’er villa med mange muligheder i attraktive Strøby Egede

Leder I som familie efter et spændende hus med mulighed for selv at have indflydelse på evt. moderniseringer så bør I kaste et blik på denne gulstensvilla fra 1968.

Boligen fremstår med en del originale detaljer, så her får I muligheden for selv at skabe den røde tråd. Planløsningen tæller 121 m2 og der venter en stor stue, et køkken-alrum, 3 værelser, et badeværelse, en entré samt et bryggers. Dertil kommer en udestue og en skøn lukket have.

De værdier som oftest står højest på ønskelisten når den moderne børnefamilie skal bygge rede er åbne rumforløb, rummelige værelser og mange muligheder. Her på Skovvangsvej 42 kan sættes flueben ved samtlige og det er derfor oplagt at se huset som et åbent lærred. Her kan man få det nøjagtig som man ønsker sig og man vil kunne gøre det løbende, idet ejendommens tilstand gør det muligt at flytte direkte ind.

I haven kan man gå på opdagelse og finde den ene spændende staude efter den anden og man kan med længsel vente på foråret, hvor løgvæksterne vrimler op og fylder haven med skønne dufte. I drivhuset kan man udleve drømmen om egne grøntsager og eksperimentere med spændende afgrøder. Grunden lægger op til flere hyggelige terrassemiljøer og den frodige plæne giver masser af muligheder for leg, sjov og aktivitet. Her er plads til bålsted, shelter, trampolin og fodboldmål, så ungerne kan bare ønske fra hylde 1.

Villaen har en skøn beliggenhed på en helt ugenert grund i et kvarter, hvor børnene kan færdes trygt. Her er venlige naboer i alle aldre og mange familier med børn. Legekammerater er der med andre ord lige om hjørnet. Nærliggende finder man strand og vand – og den skønneste natur omkranser Strøby Egede. Vejen til Strøbyskolen og daginstitutioner tilbagelægges da også på ikke mere end 5 minutter i bil eller hvis vejret er godt et kvarters tid på cykel. Der er dog også mulighed for at hoppe på bussen kort fra huset, så nemmere bliver det næsten ikke. I forbindelse med skolen findes sportshal, så når fritidsaktiviteterne skal vælges til udbydes en bred vifte, herunder også vandsport. På Skovvangsvej bosætter I jer som sagt på en stille vej i trygge omgivelser. I centeret i Strøby Egede findes gode indkøbsmuligheder, Apotek, bager, bibliotek samt 2 spisesteder. Endelig placerer I jer godt i forhold til Køge Centrum. Blot 10 minutters kørsel i bil og tillige kører bussen regelmæssigt.

Elsker man som familie gode oplevelser i naturen så har I fundet et rigtig godt udgangspunkt med bopæl i Strøby Egede. Hele området og de omkringliggende byer har den smukkeste natur og man behøver ikke længere væk end Solgårdsparken og Ådalen for at opleve naturen på tæt hold.

Vil I se mere? Så kontakt os allerede i dag for en fremvisning.

Ansvarlig ejendomsmægler: Tanja Mathiesen tlf.: 24 6464 55 tanja@tanjamathiesen.dk

Skovvangsvej 42

4600 Køge

Sagsnummer:195TPM-001315
Boligtype: Villa, 1. fam.
Energimærke:
Størrelse:121 M 2
Bygget/ombygget:1968 / 1997
Grund:852 M 2
Antal vær./stuer:3/1

Øvrige boliger

Skovvangsvej 33
4600 Køge


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse159 m2
Antal vær./stuer:3/2
Pris3.475.000

Skrænten 13
4600 Køge


Boligtype Fritidshus
Størrelse85 m2
Antal vær./stuer:3/1
Pris1.850.000

Kastanievej 1C
4600 Køge


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse156 m2
Antal vær./stuer:4/1
Pris2.650.000

Telefonnummer

24 64 64 55

FÅ EN GRATIS SALGSVURDERING

Bliv kontaktet med henblik på en uforpligtende vurdering af din bolig