De i alt 74 m2 byder på en funktionel og hyggelig indretning, som tillige er beriget af en skøn altan med træfliser, hvor man kan nyde udelivet under åben himmel. Som bonus til placeringen på toppen e

Skovbrynet 3, 2. tv., Herfølge

I 1968 byggede man i Herfølge en skøn rødstensejendom med almueblå altaner. I dag 53 år senere står ejendommen stadig klassisk og fin. Vi befinder os for enden af en lukket vej, få minutters gang fra Herfølge Station, Herfølge Skole og et godt udvalg af indkøbsmuligheder.

Vi inviterer med indenfor i nr. 3, hvor en super dejlig 4 værelses lejlighed venter på toppen af byggeriet.

De i alt 74 m2 byder på en funktionel og hyggelig indretning, som tillige er beriget af en skøn altan med træfliser, hvor man kan nyde udelivet under åben himmel. Som bonus til placeringen på toppen er lejligheden udstyret med 2 hyggelige karnapper og skråvægge.

Vi starter i gangen, hvor der er rigtig god plads til opbevaring og ligeledes fin plads til at gæsterne kan hænge overtøjet.

Fra gangen fordeles der til hele lejlighedens planløsning. I soveværelset findes hel væg med indbyggede skabe og fra karnappen kan en fantastisk udsigt nydes ud over skoven. Herudover findes 2 dejlige værelser med plads til spændende indretning.

I stuen har man plads til både spise sektion samt sofamiljø og det er også her fra altanen tilgås.

Køkkenets skakternede vinylgulv, de hvide skabsfronter og hårde hvidevarer skaber et godt grundlag for at indrette køkkenet med en lækker pangfarve. Med mulighed for en lille spiseplads kan de hurtige måltider indtages her i køkkenet og udsigten kan nydes alt imens madlavningen pågår.

Til trods for badeværelsets ganske få m2 er der skabt et hyggeligt miljø. Mens brusebadet klares kan vinduet sættes på klem og forårets fuglefløjt kan høres i det fjerne.

Lejligheden har de smukkeste, lyse trægulve samt hvide lofter. Generelt fremstår hele herligheden i rigtig god stand med lige dele komfort og klassisk charme.

Ejendommen er beliggende på en grøn plet i byen med frodige områder og skov. Ikke at forglemme findes altid en parkeringsplads til bilen og man har mulighed for at skrive sig op til leje af garage.

Ejerforeningen Skovbryn Hus råder over fælles vaskeri og til lejligheden er tilknyttet eget kælderrum.

Når indkøbene skal klares er der ikke langt til SuperBrugsen og Fakta og Stationen ligger få minutter fra adressen. Beliggenheden i det hele taget, giver jer alt det bedste ved Herfølge. Dertil kommer de kun 5,5 km til Køge Centrum. Ønsker man at være aktiv i fritiden kan man vælge mellem flere sportsgrene helt lokalt, herunder bla. gymnastik og fodbold, ligesom naturen i og omkring Herfølge ligger op til naturoplevelser med cykel- og vandreture.

Denne skønne lejlighed egner sig både til singlen, der ønsker god plads omkring sig, Det unge par med børn eller de seniorer, som er på udkig efter et nyt hjem, hvor også udelivet kan nydes på den fredfyldte altan.

Måske denne 4V’er er jeres næste hjem?

Ansvarlig ejendomsmægler: Tanja Poulsen Mathiesen tlf.: 24 6464 55 tanja@tanjamathiesen.dk

Skovbrynet 3, 2

4681 Herfølge

Sagsnummer:195TPM-001328
Boligtype: Ejerlejlighed
Energimærke:
Størrelse:74 M 2
Bygget/ombygget:1968 / 0
Grund:7178 M 2
Antal vær./stuer:3/1

Øvrige boliger

Byenden 17
4660 Store Heddinge


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse160 m2
Antal vær./stuer:5/2
Pris1.550.000

Thorsvænge 157
4673 Rødvig Stevns


Boligtype Helårsgrund
Grund736 m2
 
Pris550.000
Åbent hus

Engvangsvej 78
4600 Køge


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse144 m2
Antal vær./stuer:3/2
Pris3.095.000

Telefonnummer

24 64 64 55

FÅ EN GRATIS SALGSVURDERING

Bliv kontaktet med henblik på en uforpligtende vurdering af din bolig