Der er her på Fennevej 5 i Strøby tale om en yderst velholdt og præsentabel villa, som fuldt lever op til nutidens moderne familie. Du kommer til at bo i et område, der er præget af fantastisk natur,

Fennevej 5, Strøby

Villa på rolig adresse i Strøby.

I fredelige og idylliske rammer, lidt udenfor Strøby, hvor dagens udsigt dag efter dag er åbne marker og åbent landskab, finder I denne fine villa, der har en perfekt størrelse til parret eller den lille familie. Huset ligger i en klynge af huse, lidt udenfor Strøby, blot 2,5 km fra Østersøen. Ejendommen er beliggende i fredelige omgivelser tæt på åbent landskab og samtidig har man kun 500 meter til Brugsen og cykelafstand til Strøbyskolen, hvor der også findes daginstitution og idrætshal.

Boligen er opført i 1967 og rummer 95 opdaterede og velindrettede m2. Lukket og ugenert have kunne nævnes

Fra entréen fordeles til hhv. soveværelse og badeværelse. Soveværelset fremstår stort og lyst med ekstra bonus i form af walk-in-closet. Badeværelset med indbygget bruseniche fremstår stilrent og minimalistisk med hvid sanitet samt bordplade omkring vasken udført i sorte, små klinker. Her er det let at indrette med grønne planter og håndklæder i yndlingsfarven.

Videre frem kommer man til køkkenet, som ligger i åben forbindelse til stuen. Tilsammen dannes husets hjerterum med 2 direkte adgange til haven. Det er også her brændeovnen står klar til at skrue op for hygge og varme i de kolde måneder. De mørke klinker matcher flot til køkkenet, hvor også bordpladen fremstår i koksgrå nuancer. Ved kogeøen findes et skønt samtale miljø, som sørger for mulighed for underholdning til kokken under den spot oplyste stjernehimmel. Den rummelige bordplads skaber eminente forhold når der er flere kokke og ikke mindst når børnene skal være med til at bage. Køkkenet fremstår klassisk og strømlinet med hvide fronter og keramisk plade. 2 gode lyse værelser som er nemme at indrette.

I stuen kan indrettes med hygge zone, hvor både sofamiljø og tilbehør kommer fint til sin rette. De flotte gulve stråler flot om kap med lysindfaldet fra døre og vinduer.

Ejendommen byder på et tilhørende anneks, hvor anvendelsesmulighederne er mange. Måske vil teenageren sætte pris på helt at få sit eget domæne, måske vil man indrette så der er plads til overnatning når familien fra Jylland melder sin ankomst eller alternativt vil man måske have sit eget lille fitnesscenter. Uanset hvilken løsning man vælger så står man som udgangspunkt med et stort og anvendeligt rum med trægulv og masser af lysindfald.

Udelivet og sommeren kan nydes på en af de flisebelagte terrasse områder bag den voksede hæk. På de køligere aftener kan trækkes ind i vinterstuen. Vinterstuen er tillige et oplagt hjemsted til forspiring af blomster og grøntsager i det spæde forår, idet hus i landlige omgivelser ofte rimer på drivhus og det at være selvforsynende. Her er alle muligheder for at få jord under neglene. Generelt lægger matriklen op til en masse familiehygge både ude og inde, ligesom man kan glæde sig til at hejse Dannebrog på særlige dage.

Der er her på Fennevej 5 i Strøby tale om en yderst velholdt og præsentabel villa, som fuldt lever op til nutidens moderne familie. Du kommer til at bo i et område, der er præget af fantastisk natur, gode gåture, strand og vand, god skole og nem adgang til indkøb. Kan man forvente mere?

Vi glæder os til at møde jer på adressen – ring allerede idag for en fremvisning!

Ansvarlig ejendomsmægler: Tanja Poulsen Mathiesen tlf: 24 6464 55 tanja@tanjamathiesen.dk


Fennevej 5

4671 Strøby

Sagsnummer:195TPM-001329
Boligtype: Villa, 1. fam.
Energimærke:
Størrelse:95 M 2
Bygget/ombygget:1967 / 0
Grund:800 M 2
Antal vær./stuer:3/1

Øvrige boliger

Thorsvænge 157
4673 Rødvig Stevns


Boligtype Helårsgrund
Grund736 m2
 
Pris550.000

Kildebanken 28
4681 Herfølge


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse158 m2
Antal vær./stuer:4/1
Pris3.549.000

Blommevej 4
4671 Strøby


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse125 m2
Antal vær./stuer:3/1
Pris3.199.000

Telefonnummer

24 64 64 55

FÅ EN GRATIS SALGSVURDERING

Bliv kontaktet med henblik på en uforpligtende vurdering af din bolig