GULDKORN FRA SÆLGER
X

Planløsningen tæller 3 dejlige børneværelser og et soveværelse. 2 badeværelser står klar, det ene med både badekar og brus. Fælles for dem begge er at de fremstår af ældre dato, men til gengæld har de

Bovangen 34, St. Heddinge

Nyt bolig eventyr på Stevns? Lad drømmene få frit løb på Bovangen…..

Denne skønne villa ligger i det attraktive St. Heddinge, med kort afstand til skole, institutioner og indkøb. Her får man adresse på en lukket vej, som omfavner børnefamilier og seniorer. Villaen byder på en skøn lukket have med gode solforhold, hvor der er plads til leg og de lange sommeraftener kan nydes på terrassen området.

1-plans villaen på i alt 133 m2 er fra 1980 og byder på en veludnyttet planløsning, der passer til de fleste, med et skønt køkken, hvor der er mulighed for at åbne op ind til stuen. I køkkenet er stilen enkel og klassisk med hvide fronter og grå bordplade, som passer flot til det mønstrede vinyl på gulvet. Bordpladen er optimal når flere familiemedlemmer gerne vil deltage i madlavningen og samtidig har man et godt overblik over terrasse og have, når køkkendøren slås op. Her i køkkenet kan nemt skabes en hyggelig spiseplads til hverdags måltiderne. I den tilstødende stue kan spisestuen indrettes, ligesom der er lagt op til hygge zone med sofa og tv i forbindelse med brændeovnen.

I forbindelse med stuen findes en skøn udestue, som står klar til spændende indretning og møblement. Ved overtagelsen er der sørget for træfliser og den skønneste udsigt til haven, resten er helt op til jer som familie. Men der er ingen tvivl om, at grønne planter vil stortrives, ligesom familiens medlemmer vil elske at opholde sig her, hvor man kan opleve alle årstiderne på tæt hold. Når dørene åbnes kan man nyde godt at et stort terrasseområde under åben himmel.

Planløsningen tæller 3 dejlige børneværelser og et soveværelse. 2 badeværelser står klar, det ene med både badekar og brus. Fælles for dem begge er at de fremstår af ældre dato, men til gengæld har den helt rigtige retro-charme over sig. Endvidere får man et praktisk indrettet, klinkebelagt bryggers, hvor der udover plads til vaskefaciliteter tillige findes grovkøkken funktion.

Som ekstra bonus findes tilhørende garage med 2 disponible rum.

Sagt med andre ord er der her tale om en spændende villa, som giver mulighed for selv at sætte sit præg. Vinduer er fra 2017.

Området byder på et hyggeligt og børnevenligt villakvarter, med mange børnefamilier. Via de trykke stisystemer kan børnene sendes afsted til skole og sportsfaciliteter, som ligger lige i området. Herudover findes den hyggelige bymidte, daginstitutioner og indkøb ligeledes i umiddelbar nærhed til adressen.

Med bopæl på Stevns får man en bid af den smukkeste natur. Her er forslag til vandreture og naturoplevelser uendelige og leder man efter fred og ro, et velfungerende lokalsamfund og alle hverdagens fornødenheder inden for rækkevidde, så vil Bovangen være et rigtig godt bud på familiens næste eventyr.

En bolig som skal opleves!

Ansvarlig ejendomsmægler: Tanja Poulsen Mathiesen tlf.: 24 6464 55 tanja@tanjamathiesen.dk

Bovangen 34

4660 Store Heddinge

Sagsnummer:195TPM-001333
Boligtype: Villa, 1. fam.
Energimærke:
Størrelse:133 M 2
Bygget/ombygget:1980 / 0
Grund:750 M 2
Antal vær./stuer:4/1

Øvrige boliger

Kystvejen 142
4600 Køge


Boligtype Fritidshus
Størrelse48 m2
Antal vær./stuer:1/1
Pris3.650.000
Åbent hus

Engvangsvej 78
4600 Køge


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse144 m2
Antal vær./stuer:3/2
Pris3.095.000

Kastanievej 1C
4600 Køge


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse156 m2
Antal vær./stuer:4/1
Pris2.650.000

Telefonnummer

24 64 64 55

FÅ EN GRATIS SALGSVURDERING

Bliv kontaktet med henblik på en uforpligtende vurdering af din bolig