Drømmer I om at bo i fredelige og rolige omgivelser, tæt på skov og vand og samtidig i overkommelig afstand til populær skole, indkøb og meget andet? Så tag med os en tur til idylliske Oldekrogen i Ma

Oldekrogen 11, Magleby med mulighed for flexbolig status

Drømmer I om at bo i fredelige og rolige omgivelser, tæt på skov og vand og samtidig i overkommelig afstand til populær skole, indkøb og meget andet? Så tag med os en tur til idylliske Oldekrogen i Magleby på Stevns.

Der er tale om en særdeles hyggelig ejendom på i alt 93 m2 med indbygget udestue på 24m2 & tilhørende anneks på 45 m2. Meget mere idyllisk end her bliver det næppe! Ejendommen skriver historie tilbage til 1800 og er bygget om i 1974, ligesom der de senere år er sket en større modernisering.

Murværket på huset er bindingsværk med udvendigt, synligt træværk og hertil det nydeligste stråtag, hvor der er foretaget tækning i 2012 på solsiden. Indgangen til hele herligheden foregår via et charmerende vindfang og tiden står stille et øjeblik, når man befinder sig i den hyggelige gårdhave. Her er intet mindre end fantastisk og man kan godt glæde sig til de lange sommeraftener.

I stuen ser man straks de smukke trægulve og i det hele taget kan man glæde sig til en hyggelig stue med en skøn udsigt til haven. I forbindelse med stuen finder man køkkenet, som i tidløst HTH design fra 2020 med hvide fronter, keramisk plade og super flot emhætte løser opgaven til UG. I de kolde måneder kan opvarmningen fra den nyinstallerede varmepumpe fra 2020 suppleres med knitrende varme fra brændeovn fra 2019, placeret i stuen.

Hvem kunne ikke tænke sig at forlænge sommeren med en udestue, hvor man kan nyde solen og lyset, som strømmer ind og giver ny energi. Et sted, hvor man kan skabe sin egen oase lige midt i sin egen have. Her er det lykkes at skabe den helt rette harmoni og sammenhæng mellem hus og udestue og valget af vinduer er passer perfekt til husets arkitektoniske stil og udtryk.

På førstesalen skaber de skrå vægge og de synlige bjælker en helt fantastisk stemning. Et stort værelse står klar til spændende indretning, hvad enten man her vil indrette som soveværelse eller stue.

Badeværelset med bruseniche og gulvvarme fremstår i lækre farver, hvor naturen spiller en vigtig rolle. Vasken er nedfældet i rummelig marmor bordplade og der er godt med skabsplads. Dagslyset sniger sig lystigt ind ad det aflange vindue.

I det tilhørende anneks står alle faciliteter klar. Et skønt køkken med træfronter og fin bordplads danner en hyggelig ramme om madlavningen. Her findes fin plads til spisebord, soveafdeling og måske endda en kontorzone.

På badeværelset med brus er det let at indrette med yndlings farverne til den hvide sanitet og de hvide klinker. Her findes desuden plads til både vaskemaskine og tørretumbler.

På den 848 m2 grund er den fløjlsbløde græsplæne en fryd for øjet. Her emmer af idyl og grunden ligger helt åben for det som den nye ejer har i tankerne.

Oldekrogen er en mindre blind vej med i alt ca. 12 ejendomme, der ender ud i en markvej som fører til Magleby skov og strand. Cykler man den anden vej kan man i horisonten ane spiret på det smukke Gjorslev Gods og har man kurs mod Østersøen kan turen fortsætte tæt forbi godset og videre langs stille markveje og snart er man omgivet af den skønneste bøgeskov. På Gjorslev Gods er man velkommen til at nyde sin mad i parken og hvis man er heldig kan man se sit snit til at hilse på de mange malkekøer, som nysgerrigt kigger ud. Den lille fiskeri- og lystbådehavn i Bøgeskoven er meget atmosfærefyldt og absolut et besøg værd. En rigtig Stevnsk frokost, tilsat traditionel dansk stemning, kan nydes i det gamle traktørsted.

I den lille landsby Magleby er vartegnet byens kirke. Kirken blev oprindeligt opført i kridtsten i romansk stil og daterer sig tilbage til 1200 tallet. Den smukke gule farve lyser flot op i landskabet. Ikke langt fra kirken i retning mod den lille stationsby Klippinge ligger Skelbæk Friskole og i Klippinge Børnecenter tages der hånd om børnepasningen.

Når dagligvareindkøbene skal klares er der blot 7 km til St. Heddinge. Alternativt kan turen gå til enten Hårlev eller Strøby.

Vi kan næsten ikke vente med at vise denne herlighed frem og forventningens glæde er helt sikkert på sit højeste når I først har taget skridtet……

Velkommen på Oldekrogen 11.

Ansvarlig ejendomsmægler: Tanja Mathiesen tlf.: 24 6464 55 tanja@tanjamathiesen.dk

Oldekrogen 11

4672 Klippinge

Sagsnummer:195TPM-001337
Boligtype: Villa, 1. fam.
Energimærke:
Størrelse:138 M 2
Bygget/ombygget:1800 / 1974
Grund:848 M 2
Antal vær./stuer:1/1
Antal plan:2

Øvrige boliger

Skovvangsvej 33
4600 Køge


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse159 m2
Antal vær./stuer:3/2
Pris3.475.000

Thorsvænge 157
4673 Rødvig Stevns


Boligtype Helårsgrund
Grund736 m2
 
Pris550.000

Tværvej 4
4672 Klippinge


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse100 m2
Antal vær./stuer:2/1
Pris1.225.000

Telefonnummer

24 64 64 55

FÅ EN GRATIS SALGSVURDERING

Bliv kontaktet med henblik på en uforpligtende vurdering af din bolig