Rækkehuset er velegnet til flere segmenter. Uanset om I kommer fra noget større, noget mindre eller bare noget andet, får I de bedste betingelser for at gøre netop dette sted til jeres/dit nye hjem. N

Rævens Kvarter 33, Ejby

Æstetisk og rustikt 1 plans enderækkehus i smukke omgivelser – med nyere tag fra 2017 og egen p-plads.

Dette rustikke rækkehus i hyggelige Ejby venter blot på sin nye ejer.. Den 112 m2 store bolig byder på en spændende planløsning og ikke mindst suppleres de skønne indre rammer af en hyggelig og helt privat have. Har I børn eller børnebørn, får I desuden glæde af en dejlig legeplads.

Den lille rækkehusbebyggelse blev opført i 1980, og det gule murstensbyggeri fremstår også udadtil i pæn, velholdt stand. De gule mursten er ført med indendørs i indretningen og skaber dermed en rustik og lækker atmosfære. Helt i tråd med den hyggelige have, hvor der kan slappes af på den overdækkede terrasse. Her findes de helt rigtige kulisser til spændende og æstetisk indretning med lækre havemøbler, blomster og ikke mindst grill-udstyret. Af natursten har man anlagt havegange, som i kombination med flot, grøn beplantning og naturgræsser udgør en særdeles flot helhed. Taget er fra 2017 og med garanti til 2027 og som også kan forlænges til nye ejer.

Rækkehuset er velegnet til flere segmenter. Uanset om I kommer fra noget større, noget mindre eller bare noget andet, får I de bedste betingelser for at gøre netop dette sted til jeres/dit nye hjem.

De 2 værelser har en god størrelse, og begge ligger med adgang fra gangen. Skulle man have brug for et 3. værelse giver den fleksible planløsning nogle gode muligheder, som I ellers ikke ville have. Klipper man vinklen af den rummelige stue, kan nemlig ganske let etableres et 3.værelse. Køkkenet fremstår nydeligt og tidløst med hvide fyldningslåger og grå bordplade. Den helt åbne placering til de 2 stuer en-suite giver planløsningen en fantastisk fleksibilitet. Den ene stue udgør sig for nuværende perfekt som alrum, den anden som opholdsstue, idet begge stuer har direkte adgang til terrasse og have. De mørke trægulve står i flot kontrast til de malede murstensvægge.

Det rummelige badeværelse holder 100% med en let beige nuance for hvad angår både vægfliser samt gulvklinker. I skabsarrangementet er vasken nedfældet, omgivet af god bordpladeplads.

Slutteligt er der i det velindrettede bryggers plads til det hele. Ikke nok med masser af opbevaringsplads, men her venter også ekstremt god bordplads samt faciliteter til vask udstyret.

Ejby er en særdeles hyggelig by, hvor mange børnefamilier og ældre har valgt at etablere sig. Omgivelserne er smukke og i takt med at Køge vokser og tiltrækker flere institutioner, arbejdspladser og beboere, flytter balance punkterne sig også. Og der er næppe tvivl om, at det kun bliver endnu sjovere at bo i Ejby i de kommende år. Ejby ligger tæt på både gymnasium, CAMPUS, det nye supersygehus og på motorvejen, mens fine lokale tilbud med indkøbsmuligheder, børnehave, folkeskole + hal, pizzeria, frisør, skoven og blot 8 km til Køge Torv sætter den endelige trumf på. Der kan ligeledes let pendles til såvel Roskilde som Ringsted, ligesom bussen regelmæssigt lader familien transportere rundt, hvis der er behov for det.

Ring og bestil en fremvisning allerede i dag – vi glæder os til at vise boligen frem!

Ansvarlig ejendomsmægler: Tanja Poulsen Mathiesen tlf.: 24 6464 55 tanja@tanjamathiesen.dk Nørregade 10C 4600 Køge.

Rævens Kvarter 33

4623 Lille Skensved

Sagsnummer:195TPM-001338
Boligtype: Rækkehus
Energimærke:
Størrelse:112 M 2
Bygget/ombygget:1980 / 0
Grund:216 M 2
Antal vær./stuer:3/1
Andre bygninger i alt:3 M 2

Øvrige boliger

Åbent hus

Stationsvej 6
4672 Klippinge


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse180 m2
Antal vær./stuer:4/3
Pris2.495.000

Østerhøjvej 5
4671 Strøby


Boligtype Landbrugsejendom
Størrelse195 m2
Antal vær./stuer:5/2
Pris3.995.000

Kildebanken 28
4681 Herfølge


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse158 m2
Antal vær./stuer:4/1
Pris3.549.000

Telefonnummer

24 64 64 55

FÅ EN GRATIS SALGSVURDERING

Bliv kontaktet med henblik på en uforpligtende vurdering af din bolig