Hele området omkring Strøby Strand lægger op til ophold i naturen og familieudflugter i det grønne. Maglebyskoven, Solgårdsparken, Ådalen og Vallø Slot & Slotspark er blot et par eksempler.

Musvågevej 7 4671 Strøby Ladeplads.

Hyggeligt fritidshus med charme og sjæl og hvor "Bambi" tit kigger forbi...

Vi udbyder nu dette stemningsfyldte og autentiske sommerhus, opført i 1965, beliggende på en fredelig vej tæt på vandet.

Sommerhuset er omgivet af en hyggelig have med ældre vild beplantning.Flere hyggehjørner toner frem og på den delvist overdækkede træterrasse kan udelivet nydes uforstyrret rigtig mange måneder om året samt nyde udsigten til hele haven.

Bevæger man sig videre ind på de i alt 43 m2 kommer man direkte ind til husets hjerterum stuen med hyggelig lounge område og mindre spiseplads. Mindre køkken med udgang til baghaven. Her kan man eksperimentere med at sylte eller koge nye marmelader. Alt i mens kan man småsnakke med familien, som spiller ludo ved spisebordet, badeværelset i hvidt med bruser samt 2 værelser.

Ældre garage står klar på matriklen.

Solnedgangene på Musvågevej skal man selv have lov at sætte ord på, men mageløse, det er de. Det fredelige kvarter ligger som en lun base for familier i alle konstellationer, der nyder godt af at have naturen og havet inden for kort afstand. Her hersker et fuldkomment herligt miljø, skabt af mange forskellige fritidshuse. Stranden er en skøn sandstrand med forholdsvist lavt vand og en dejlig fredelig stemning uden støj og larm.

I cykelafstand ligger Restaurant udsigten og blot 6 km fra matriklen ligger Strøby Egede med gode indkøbsmuligheder og med 13 km til Køge Centrum ligger dagligdagen lige til højrebenet. I Strøby Egede kan man udover dagligvareindkøb tillige aflægge bageren et besøg. Man kan bestille en lækker pizza eller gå en tur på biblioteket. På hjemvejen kan man svinge ind til fiskeforretningen, hvor man kan forsyne sig med alt godt fra havet. Gode busforbindelser til Køge.

Hele området omkring Strøby Strand lægger op til ophold i naturen og familieudflugter i det grønne. Maglebyskoven, Solgårdsparken, Ådalen og Vallø Slot & Slotspark er blot et par eksempler.

Huset sælges med indbo.

Føler I jer fristet af sommerhuslivet? Vi glæder os meget til en fremvisning på Musvågevej 7 – ring allerede nu!

Ansvarlig ejendomsmægler: Tanja Mathiesen mail: tanja@tanjamathiesen.dk tlf.: 24646455

Musvågevej 7

4671 Strøby

Sagsnummer:195TPM-001352
Boligtype: Fritidshus
Størrelse:43 M 2
Bygget/ombygget:1965 / 0
Grund:1130 M 2
Antal vær./stuer:2/1

Øvrige boliger

Skrænten 13
4600 Køge


Boligtype Fritidshus
Størrelse85 m2
Antal vær./stuer:3/1
Pris1.850.000
Åbent hus

Stationsvej 6
4672 Klippinge


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse180 m2
Antal vær./stuer:4/3
Pris2.495.000

Thorsvænge 157
4673 Rødvig Stevns


Boligtype Helårsgrund
Grund736 m2
 
Pris550.000

Telefonnummer

24 64 64 55

FÅ EN GRATIS SALGSVURDERING

Bliv kontaktet med henblik på en uforpligtende vurdering af din bolig