1 plans rækkehus tæt på strand og smuk natur, hvad mere kan man ønske sig? Vi kan byde jer velkommen indenfor i et spændende hjem, der med åbne arme og 107 m2 bolig fra 2008, står klar til at tage mod

Valnøddevej 12A, Strøby Egede 4600 Køge.

1 plans rækkehus tæt på strand og smuk natur, hvad mere kan man ønske sig?

Det skulle måske lige være beliggenhed på en stille villavej, tæt på alle hverdagens nødvendigheder.

Vi kan byde jer velkommen indenfor i et spændende hjem, der med åbne arme og 107 m2 bolig fra 2008, står klar til at tage mod jer.

Det funktionelle bryggers byder velkommen, og slår tonen godt an for resten af boligen. Her er fin opbevaringsplads til sko, overtøj og vaskefaciliteter.

Det naturlige omdrejningspunkt er opholds miljøet, hvor køkkenet og stuen er i åben forbindelse. Køkkenet er stilrent med hvide, elementer, og komforten er i top med god bordplads. Takket være de mange vinduespartier er der et skønt lysindfald, og om sommeren kan I lade terrassedøren stå på vid gab ud til gårdhave miljøet. Her eksisterer en hel naturlig opdeling af stuen til hhv. spisestue og opholdszone og ved halvmuren ud til køkkenet, kan møbleres med barstole og på den måde give selskab til kokken.

Foruden opholds miljøet indeholder boligen separat børneafdeling med 2 gode værelser og eget badeværelse med bruseniche. Herudover findes dejligt forældresoveværelse med indbyggede skabe og ligeledes adgang til stort badeværelse med brus, begge holdt i tidløst design med hvid sanitet og beige klinker.

Grundens i alt 269 m2 tilbyder såvel forhave med græsplæne og plads til havemøbler samt en baghave, hvor terrassen omringes af den hyggeligste gårdhave, hvor man kan skabe den perfekte oase til dejlige stunder under åben himmel. Her er fuldstændig læ og der kan værnes om privatlivet. Her er både plads til alverdens planter og krydderurter, den helt store grill, solseng eller hvad man har af ønsker.

Dette fine og hyggelige rækkehus kan nu blive jeres hjem. Hjemmet byder på en planløsning perfekt til familien, parret eller singlen, alt sammen på en placering i et eftertragtet kvarter i Strøby Egede.

Ikke langt fra boligen er der hyggelige stier til gå- eller løbeturen, og når børnene skal i skole tager de blot skolestien på cykel. Når der skal handles er det i cykelafstand til det lille hyggelige center i hjertet af Strøby Egede. Her findes flere dagligvarebutikker, Apotek, bager og spisesteder. Køge Centrum ligger blot 8 km fra adressen, hvilket gør det let tilgængeligt at tilgå både motorvejsnettet eller togforbindelse, så for pendleren er dette heller ikke et problem.

Strøby Egede er en dejlig by at bo i med mange lokale sportstilbud og så er man omgivet af den smukkeste natur. Der er ikke langt til hav og strand, åbne vidder med hyggelige markveje og vil man ud og opleve naturen kan man besøge Solgårdsparken med Tryggevælde Å, Vallø Slot og slotspark eller tage en tur til Strøby Havn, som har en helt fantastisk charme.

Har I også helt naturligt fået lyst til at komme og opleve dette skønne hjem med egne øjne, så kontakt Tanja Mathiesen i dag!

Ansvarlig ejendomsmægler: Tanja Poulsen Mathiesen tlf.: 24 6464 55 tanja@tanjamathiesen.dk

Valnøddevej 12A

4600 Køge

Sagsnummer:195TPM-001354
Boligtype: Rækkehus
Energimærke:
Størrelse:107 M 2
Bygget/ombygget:2008 / 0
Grund:269 M 2
Antal vær./stuer:3/1
Andre bygninger i alt:6 M 2

Øvrige boliger

Byenden 17
4660 Store Heddinge


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse160 m2
Antal vær./stuer:5/2
Pris1.550.000

Kastanievej 1C
4600 Køge


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse156 m2
Antal vær./stuer:4/1
Pris2.650.000

Skovvangsvej 33
4600 Køge


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse159 m2
Antal vær./stuer:3/2
Pris3.475.000

Telefonnummer

24 64 64 55

FÅ EN GRATIS SALGSVURDERING

Bliv kontaktet med henblik på en uforpligtende vurdering af din bolig