Her er frit valg på hylderne for hvad angår, hvorvidt man ønsker at bevare fornemmelsen af 60’er tidslommen eller om man ønsker en gennemgribende modernisering. Her har man oplagte muligheder for at s

Skovvangsvej 53, Strøby Egede 4600 Køge.

Mulighedhedsrig 60’er villa med attraktive beliggenhed!

I kan lade boligjagten tage jer med Strøby Egede, hvis I er på jagt efter hus og have i trygge rammer. Her på Skovvangsvej 53 udbydes nemlig en 60’er gulstensvilla med den grønneste have på en dejlig, rolig villavej.

For enden af den flisebelagte indkørsel kan man glæde sig til en garage samt 2 disponible rum. Her er de fineste forhold, hvis man har pladskrævende fritidsinteresser eller på anden vis har brug for god opbevaringsplads.

Fra den mindre entré føres man direkte videre til fordelingsgangen. Planløsningen på i alt 145 m2 tæller i alt 4 værelser, hvoraf det ene nok vil være dedikeret som forældresoveværelse. Men så er der altså stadig 3 dejlige værelser at gøre godt med.

For nogle årtier siden var der knald på farverne, når der skulle vælges fliser til badeværelset, hvilket også er tilfældet her på Skovvangsvej 53, hvor det blå valg straks falder i øjnene. Men er man til den gamle retro stil kan man let modernisere det samlede udtryk, f.eks. med et moderne toilet eller badeværelsesmøbel, et stort spejl på væggen samt håndklæder i samme nuancer. Måske det er værd at give en chance! På boligens andet badeværelse er farvevalget mere dæmpet med hvidlige, let mønstrede klinker og her må man slå sig til tåls med et badekar.

Det lyse Vordingborg køkken fra 2011 fremstår ganske tidløst med lyse træfacader, smuk bordplade og ovn i ergonomisk arbejdshøjde. Her vil kokken aldrig blive udsat for mangel på bordplads, ligesom opbevaringspladsen er helt i top. Hvis man ønsker køkken-/alrum vil det give et godt lysindfald fra den skønne stue.

I den store vinkelstue eksisterer en særlig hyggelig stemning og indretning mulighederne er spændende. Med indbygget pejs med pejseindsats fra 2009, hyggelige vinduespartier, herunder blyindfattede ruder og et flot trægulv er de første spadestik allerede taget. Fra stuen er der direkte adgang til det skønne terrassemiljø.

For hvad angår bryggers, som for de fleste familier er ganske uundværligt, er forberedelserne allerede gjort. Her er klar til installering af bordplade med vask, ligesom der også er plads til vaskefaciliteter samt skabe til opbevaring.

Haven er charmerende med ældre beplantning og større græsplæne. Det hyggelige terrassemiljø inkluderer både en solrig terrasse samt et overdækket område, hvor man kan sidde i læ for både regn og vind. Det betyder lange, udendørs sommeraftener og rumlige forhold til grilludstyr, solstole, terrassevarmer og ikke mindst lækre krukker.

Området omkring Strøby Egede er gennem årene blevet mere og mere populært. Østersøen og de fine strande er en fornøjelse hele året rundt, for hvad enten det er høj sol i følgeskab med glade badegæster eller en ruskende, rå kold vintermorgen, så er det syn, der møder én, altid imponerende. Området har helt sin egen, ægte charme. Et sted man taber sit hjerte til: stranden, de hyggelige både, restauranter, ishus og et fuldkommen herligt miljø samt nærliggende skov og ådal. Når køleskabet skal fyldes op kører man til Strøby Egede centeret, hvor flere dagligvareforretninger, Apotek, bager, osv., er at finde. Udover spisestederne på Kystvejen tilbyder også Strøby Egede centrum både café, restaurant og pizzeria. Når børnene skal i skole eller til fritidsaktiviteter kan dette foregå via trygge stisystemer og skal man til Køge er der 7 km til stationen, hvorfra man kan fortsætte sin rejse mod København. Benytter man offentlige transportmidler kan man nemt hoppe på bussen.

Her på Skovvangsvej 53 er der tale om en solid murstensvilla med de helt rette 60’er finesser i mere eller mindre oprindelige stil, så her kan I slippe bolig drømmene løs og gøre hjemmet til jeres eget

Her er frit valg på hylderne for hvad angår, hvorvidt man ønsker at bevare fornemmelsen af 60’er tidslommen eller om man ønsker en gennemgribende modernisering. Her har man oplagte muligheder for at skabe sin egen stil og planløsningen er intet mindre end perfekt for børnefamilien, ikke mindst pga. de 2 badeværelser.

Energimærke: D.

Tag er fra ca. 2002. 

Velkommen til mulighederne på Skovvangsvej 53.

Ansvarlig ejendomsmægler: Tanja Poulsen Mathiesen Nørregade 10C 4600 Køge tlf.: 24 6464 55 tanja@tanjamathiesen.dk.

Skovvangsvej 53

4600 Køge

Sagsnummer:195TPM-001357
Boligtype: Villa, 1. fam.
Energimærke:
Størrelse:145 M 2
Bygget/ombygget:1969 / 1971
Grund:823 M 2
Antal vær./stuer:4/1
Andre bygninger i alt:30 M 2

Øvrige boliger

Åbent hus

Stationsvej 6
4672 Klippinge


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse180 m2
Antal vær./stuer:4/3
Pris2.495.000

Thorsvænge 157
4673 Rødvig Stevns


Boligtype Helårsgrund
Grund736 m2
 
Pris550.000
Åbent hus

Engvangsvej 78
4600 Køge


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse144 m2
Antal vær./stuer:3/2
Pris3.095.000

Telefonnummer

24 64 64 55

FÅ EN GRATIS SALGSVURDERING

Bliv kontaktet med henblik på en uforpligtende vurdering af din bolig