Dette skønne fritidshus på Brinkholmvej 16 er helt klar når klokken slår fritid.Ønsker man permanent adresse er man så heldig, at lokalplanen giver mulighed for helårsstatus.

Brinkholmvej 16, 4600 Køge Strøby Egede

Fritidshus med kystnær beliggenhed og mulighed for helårsstatus ved nybyg....

Drømmer I som familie om bopæl i maritime omgivelser, tæt på strandpromenaden og den hyggelige stemning på den stevnske kyst ved Strøby Egede, så kig nærmere på dette skønne fritidshus fra 1982, ombygget i 1999 og løbende moderniseret og istandsat. I dag fremstår fritidshuset fuldstændig indflytningsklart og er beliggende på en 801 m2 stor grund med skøn udsigt.

Fra en stor hall lignende entré, med fin plads til møblering, fordeles videre til de i alt 82 m2.

Et særdeles strømlinet køkken-alrum venter jer, hvor en flot og gennemført stil byder ind med lækre elementer, flotte, hvide fronter og flot trægulve, Let og elegant, hvor blot rustik væg med staldvindue adskiller, føres man videre til skinnende klinker, hvor et fascinerende udestue miljø præsenterer sig. Det store glasparti mod haven forsyner hele boligen med et formidabelt lys. Herfra fås adgang til terrasse og haven

På det rummelige og meget smagfuldt indrettede badeværelse med brus findes fantastisk opbevaringsplads og med vinduet på klem bringes naturens lyde indenfor fra morgenstunden. Som ekstra bonus findes også gæstetoilet

Soveværelset er udstyret med hel skabsvæg, som gør det let at få plads til hele garderoben.

Udsigten er ikke mindre end fantastisk og den legesyge have giver af masser af fri leg til familiens rødder, der elsker røde sunde kinder og sol på næsen. Her er plads til mange udendørs faciliteter, hvis der står trampolin, fodboldmål eller shelter på ønskelisten. Den allerede eksisterende vinterhave ønskes måske suppleret med et drivhus eller orangeri, således at udsigten til naturen kan nydes året rundt.

På terrassen kan udelivet nydes ved havepejsen med grill og i solnedgangens skær kan de lange sommeraftener være nærmest magiske. Hertil kommer et hyggeligt gårdhavemiljø, som lokaliserer sig mellem huset og garagebygninger. I øvrigt er der i garagen både plads til bil og opbevaring, ligesom der findes ældre disponibelt rum, som fungerer perfekt til vaske- og tørrerum.

Fra adressen er ikke langt til strandkanten og den private strand i Grundejerforeningen Brinken. Mens de små poder bliver uddannet sandslot arkitekter ved stranden, kan resten af familien nyde en lækker picnickurv og indsnuse havluft ved stranden. Ønsker man at udforske lokalområdet findes utallige steder at besøge. Den smukke Solgårdspark med Ådalen, Vallø Slot og ikke mindst Garderhøjens lille havn, som oser af idyl.

Dette skønne fritidshus på Brinkholmvej 16 er helt klar når klokken slår fritid.

Ønsker man permanent adresse er man så heldig, at lokalplanen giver mulighed for helårsstatus. Dette betyder, at nu eller i fremtiden behøver fritidshuset ikke længere blot være et sted, hvor man opholder sig en uge om sommeren og et par weekender om året – men derimod et sted, hvor man opholder sig permanent ved nybyg.

Skulle dette blive tilfældet er der ikke langt til Strøbyskolen, som kan tilgås via trygge stisystemer. Herudover tilbyder det lille center i Strøby Egede fordelagtige handlemuligheder med lange åbningstider, læge, tandlæge, specialbutikker, bager, apotek samt flere take-away steder mv.

Vi er ret begejstrede – kom selv og mærk stemningen!

Ansvarlig ejendomsmægler: Tanja Mathiesen Nørregade 10C 4600 Køge tlf.: 24 6464 55 tanja@tanjamathiesen.dk CVR 34290814.

Brinkholmvej 16

4600 Køge

Sagsnummer:195TPM-001358
Boligtype: Fritidshus
Størrelse:82 M 2
Bygget/ombygget:1982 / 1999
Grund:801 M 2
Antal vær./stuer:2/2
Andre bygninger i alt:8 M 2

Øvrige boliger

Ernasvej 7
4600 Køge


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse133 m2
Antal vær./stuer:3/1
Pris3.585.000
Åbent hus

Stationsvej 6
4672 Klippinge


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse180 m2
Antal vær./stuer:4/3
Pris2.495.000

Byenden 17
4660 Store Heddinge


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse160 m2
Antal vær./stuer:5/2
Pris1.550.000

Telefonnummer

24 64 64 55

FÅ EN GRATIS SALGSVURDERING

Bliv kontaktet med henblik på en uforpligtende vurdering af din bolig