GULDKORN FRA SÆLGER
X

eksisterende sommerhuse i området fremover kan tilbygges i begrænset omfang, forudsat attilbygninger ikke opføres så den samlede bebyggelsesprocent overstiger 15% dog kan sommerhuse maksimalt have et

UNDERSKREVET KØBSAFTALE LIGNENDE SØGES

Skrænten 16, Strøby Egede 4600 Køge

Spændende projekt på kyststrækningen ved Strøby Egede Strand - Nybyg helårsstatus muligt max 30% bebyggelsesprocent eller ombygning af fritidshus i naturskønne rammer max 120 kvm.

For nogle begynder drømmen om det nye hjem med et blankt stykke papir. Andre har tegnet et par skitser på en serviet eller på computeren af en indretning, der opfylder familiens behov. Uanset hvad der er jeres udgangspunkt, så har vi måske her

de helt rette kulisser.

Skrænten ligger mageligt placeret i et af kyststrækningens populære kvarterer i 3. række til vandet!

Bag veltrimmet hæk, på en matrikel på 873 m2, med ældre træer og beplantning, ligger dette svenskrøde fritidshus på 70 m2 fra 1970.

Et enkelt blik på husets stand gør det klart, at der er tale om et projekt på enten den ene eller den anden måde - og her mener vi enten til total renovering eller nybyg. Huset fremstår med en ganske fornuftig planløsning, som er meget fleksibel i forhold til hvordan man ønsker at indrette sig. De originale trævægge, helt uden maling, sørger for den helt rette sommerhusstemning og en rå murstensvæg skruer ligeledes op for den autentiske hygge. På den overdækkede terrasse kommer det gamle glarmester speciale blyindfattede ruder fuldstændig til sin rette. Med rankerne fra vindrue stokkene hængende ned er skabt den helt rigtige, sydlandske stemning, som gør opholdet på terrassen helt fantastisk.

Det børnevenlige kvarter ligger som en lun base for familier i alle konstellationer, der nyder godt af at have både fritidsaktiviteter, skole, daginstitutioner og naturen inden for kort afstand. Her hersker et fuldkomment herligt miljø, skabt af en skøn blanding af helårshuse og fritidshuse. Stranden er en lækker sten/sandstrand med forholdsvist lavt vand og en dejlig fredelig stemning uden støj og larm. Her findes tillige badebro til dem, der foretrækker at gå i bølgerne den vej eller til den friske vinterbader. Tæt på matriklen ligger Strøby Egede med gode indkøbsmuligheder og med 9 km til Køge Centrum ligger dagligdagen lige til højrebenet. I Strøby Egede kan man udover dagligvareindkøb tillige aflægge bageren et besøg. Man kan bestille en lækker pizza eller gå en tur på biblioteket. Hele området omkring Strøby Strand afliver enhver undskyldning for ikke kridte løbeskoene eller begive sig ud på familieture i det grønne. Her er ganske enkelt gudesmukt, uanset årstid og vejr og vind.

Går I med en drøm om at bygge nyt i landlige omgivelser, tæt på havet og i en smuk natur, så har I her muligheden.

Måske vil I vente nogle år og alt imens kan man lade det nuværende fritidshus shine og drage nytte af dets eksistens i ferier og weekender indtil I tager springet og får permanent adresse på Skrænten 16.

Ser i boligprojekt eller nybyg som en udfordring? Så tag med på en fremvisning. Vi står klar alle ugens 7 dage!

Grundens placering giver masser af muligheder for at indrette med både morgenterrasse og solhave, hvis det er dét, man er på udkig efter. Det må bebygges 30% på grunden samt max 50 kvm. andre bygninger dog skal endeligt byggeri godkendes af kommunen.

Er det her mon jeres boligdrømme skal blive til virkelighed? Så ring for en fremvisning!

Ansvarlig ejendomsmægler: Tanja Mathiesen tlf.: 24646455 tanja@tanjamathiesen.dk Nørregade 10C 4600 Køge CVR: 34290814.

Skrænten 16

4600 Køge

Sagsnummer:195TPM-001364
Boligtype: Fritidshus
Størrelse:70 M 2
Bygget/ombygget:1970 / 1984
Grund:873 M 2
Antal vær./stuer:1/2
Andre bygninger i alt:10 M 2

Øvrige boliger

Møllemarken 3
4600 Køge


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse200 m2
Antal vær./stuer:4/2
Pris2.345.000

Østerhøjvej 5
4671 Strøby


Boligtype Landbrugsejendom
Størrelse195 m2
Antal vær./stuer:5/2
Pris3.995.000

Kystvejen 142
4600 Køge


Boligtype Fritidshus
Størrelse48 m2
Antal vær./stuer:1/1
Pris3.650.000

Telefonnummer

24 64 64 55

FÅ EN GRATIS SALGSVURDERING

Bliv kontaktet med henblik på en uforpligtende vurdering af din bolig