I den hyggelige landsby Strøby finder I dette skønne rækkehus, som fordeler sig over 88 m2. 135 m2 incl. udestuen. Garage og meget nem have samt 2 udhuse.

Strøby Bygade 30B, Strøby Stevns

ADVARSEL: Denne bolig på Strøby Bygade er et charmerende bekendtskab og er beliggende i et roligt og stille område i Strøby på Stevns!

I den hyggelige landsby Strøby finder I dette skønne rækkehus, som fordeler sig over 88 m2. 135 m2 incl. udestuen, eget vaskehus samt egen garage. 

Uanset hvad dagen måtte bringe, kommer I hjem til en hyggelig bolig. Ejendommens pastelfarvede facade stor færdigmuret i 1908, og har man smag for landsbymiljøet, vil man straks føle sig tilpas. Ejendommen har gennemgået en flot renovering i 1995 samt løbende renoveret og fremstår flot og indflytningsklar. Som en herlig bonus får man en rolig baghave, super flot og let at vedligeholde med primært græsområde. Her er ekstremt hyggeligt og en af finesserne er det lille ”hemmeligt sted”, hvor man i både skygge for den stærke sommersol eller i læ for regnen, som siler ned, kan tage en hyggestund, alt imens et naturligt overdække sørger for tørvejr.

Selve boligen fordeler sig fra en entré, der samtidig er omdrejningspunkt for adgang til førstesalen. Under trappen er pladsen udnyttet optimalt med et større parti højskabe. Planløsningen er særdeles velafbalanceret, og man har dermed fine opholdsrum i stueplan, hvor køkkenet og den rummelige stue optager en stor del af pladsen og danner et helt eminent hjerterum. Køkkenet fremstår lyst og stilrent med hvide fronter. Fra stuen kan man fortsætte til skøn udestue, hvor trægulvet overtages af store, rustikke klinker. Her i udestuen får man et ekstra rum foræret og tillige kan herfra følges med i naturens gang i haven. Badeværelsesløsningen med brus er moderne og stilren. Her er god opbevaringsplads, spots og et vindue, som inviterer dagslyset indenfor.

Førstesalen er lige så godt udnyttet med 2 dejlige værelser samt et møblerbart repos, som eksempelvis vil kunne benyttes som hjemmearbejdsplads. Udsigten er fantastisk og man bliver dagligt mindet om at omgivelserne omkring Strøby giver sig til kende som overordentlig naturskønne.

Kort sagt er boligen veldisponeret, højt til loftet, hyggelig og fyldt med alle de muligheder, man ønsker sig i dit nye hjem. Ydermere er der en skøn garage på 17 m2 samt vaske/tørre og opbevaringsrum 11 m2 samt lille udhus på ca. 4 m2.

Hvad angår beliggenheden er man fra adressen Strøby Bygade 30B tilgodeset af overkommelige distancer til stort set alt. Afstanden til Strøbyskolen kan tilbagelægges komfortabelt på cykel og indkøbsmuligheder og børnehave kan nås til fods. I Strøby Egede findes ligeledes dagligvareforretninger, bager, apotek, tandlæge, læge, hyggelige specialforretninger, restauranter osv. I Strøby Egede og Strøby Ladeplads møder man Østersøen med en pragtfuld badestrand og i det hele taget byder området på en virkelig smuk natur.

Familielivet får en fredelig ramme i denne bolig i Strøby, som med sin smukke kirke, ådalen med shelters, det gamle forsamlingshus og sit gadekær emmer af landsbyidyl. Her på ejendommen får man lige præcis det familien har behov for og lidt til. Vil man møde et hus, hvor det velholdte ydre stemmer fuldstændig overens med det ligeså velholdte indre – så er man ikke gået galt i byen.

Tøv derfor ikke med at kontakte os for en fremvisning. Vi tror, I vil kunne lide, hvad I ser.

Ansvarlig ejendomsmægler: Tanja Mathiesen tanja@tanjamatheisen.dk eller tlf.: 24 6464 55

Strøby Bygade 30B, st.

4671 Strøby

Sagsnummer:195TPM-001367
Boligtype: Ejerlejlighed
Energimærke:
Størrelse:88 M 2
Bygget/ombygget:1908 / 1995
Antal vær./stuer:3/1
Antal plan:2
Andre bygninger i alt:11 M 2

Øvrige boliger

Møllemarken 3
4600 Køge


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse200 m2
Antal vær./stuer:4/2
Pris2.345.000

Skovvangsvej 33
4600 Køge


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse159 m2
Antal vær./stuer:3/2
Pris3.475.000

Bjælkerupvej 56
4660 Store Heddinge


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse120 m2
Antal vær./stuer:3/2
Pris1.249.000

Telefonnummer

24 64 64 55

FÅ EN GRATIS SALGSVURDERING

Bliv kontaktet med henblik på en uforpligtende vurdering af din bolig