Vi tager de 6 trin op til hoveddøren og kommer ind i den lille entré, som på flot vis fordeler til hhv. stueplan og kælderplan via en opdelt glasfacade. I stueplan kan man nyde godt af i alt 118 m2, m

Fynsvej 31, Køge - NY PRIS

En delikatesse for børnefamilien.

Fjernvarme kommer til denne adresse.

Ved ankomst her til Fynsvej 31 i Hastrup bemærker man øjeblikkeligt en god atmosfære og man kan tydelig fornemme, at sælger elsker sit hus og ikke mindst haven, så her er hyggelige og fine ting for øjet overalt. Det indbydende indgangsparti, hvor knust granit og stedsegrøn beplantning skaber stilfulde rammer, er let at vedligeholde. Garage og indkørsel med god plads, så der er plads til flere biler.

Ejendommen fra 1969 har gennemgået en ansigtsløftning og lever fuldt op til den standard som familien anno 2020 ønsker sig og tager sig virkelig også flot ud med sin filsede facade, hvide døre og vinduer.

Vi tager de 6 trin op til hoveddøren og kommer ind i den lille entré, som på flot vis fordeler til hhv. stueplan og kælderplan via en opdelt glasfacade. I stueplan kan man nyde godt af i alt 118 m2, mens kælderen beløber sig til 98 kvm, hvilket giver et samlet antal etagemeter på 216 m2.

Stue og køkken ligger i helt åben forbindelse og skaber således det perfekte hjerterum for familien. Her kan man være sammen, selvom man laver forskellige ting. Med udgang til terrassen hvor hyggen skabes i hele sommerhalvåret med en fantastisk kobling mellem ude- og inde liv og det er let at dække op udendørs til dagens måltider. Køkkenet fremstår med hvide facader, flot og tidløst med hårde hvidevarer fra bla. Miele, Kenwood, AEG og Omniwash. Virkelig et stort og skønt opholdsrum, hvor også de flotte gulve springer i øjnene. Skulle man på de koldere dage have lyst til at skrue ekstra op for hyggen, så står en dejlig brændeovn klar, blot til at tjene formålet.

Stueplan rummer i alt 3 gode værelser, hvoraf forældresoveværelset har direkte adgang til terrassen samt hel væg med indbyggede skabe.

Den højloftet kælder er absolut et besøg værd. Her venter en eksklusiv atmosfære med et hav af muligheder for familien. Her kan holdes fester, her kan vaskes tøj, her kan dyrkes fitness og her kan teenageren måske med tiden få sit eget hyggedomæne. Flere disponible rum står klar, de venter kun på at opleve, hvad netop jeres familie har tænkt sig at finde på.

Begge badeværelser fremstår både hyggelige og funktionelle med spotbelysning, god opbevaringsplads og meget neutrale farver, som gør det let at indrette. Glassten Kabinen indbyder til et skønt bad, mens det andet badeværelse er udstyret med badekar.

Livet kan kun være smukt på den delvist overdækkede terrasse, som strækker sig i hele husets længde. Her kan man frit vælge mellem sol eller skygge på de mange m2, hævede terrasse. Udsynet til haven med de mange blomster og træer kan nydes i timevis, medmindre man gerne vil have græs mellem tæerne og tage en dyst med ungerne i fodbold eller kongespil.

Beliggenheden her i Hastrup er lige i øjet for børnefamilien, idet den både er bekvem, børnevenlig og ualmindeligt rolig. Køge stiller et væld af gode skoler, pasningstilbud og fritidsaktiviteter til rådighed, og I kan frit vælge mellem 3 privatskoler og 3 folkeskoler i området, hvor dog Hastrupskolen nærmest er beliggende i baghaven og trygt via stisystemer leder børnene i skole. Når der skal udvælges sportsfaciliteter, stiller Ravnsborghallen og dens udearealer sig til rådighed med en bred vifte af aktiviteter. Derudover bliver det ingen sag at handle ind til dagligdagen. På trods af den indholdsrige beliggenhed bliver I forsynet af naturskønne omgivelser og grønne arealer. Jeres nye hjem befinder sig ganske tæt på Hastrupsøerne, der indbyder til udflugter i naturen og der er heller langt til stranden, hvis man har lyst til en tur i bølgen blå. Samtidig når I lynhurtigt alle Køge Centrums fristelser og fine transportmuligheder fra Køge Station eller via motorvejsnettet.

Vi glæder os til at give den boligsøgende børnefamilie en smagsprøve på denne delikatesse, som I helt sikkert vil elske fra dag 1.

Velkommen på Fynsvej 31.

Ansvarlig ejendomsmægler: Tanja Mathiesen Nørregade 10C 4600 Køge mail: tanja@tanjamathiesen.dk tlf.: 24 6464 55 CVR. nr. 34290814.

Fynsvej 31

4600 Køge

Sagsnummer:195TPM-001384
Boligtype: Villa, 1. fam.
Energimærke:
Størrelse:118 M 2
Bygget/ombygget:1969 / 0
Grund:819 M 2
Antal vær./stuer:4/1
Antal plan:2

Øvrige boliger

Skrænten 13
4600 Køge


Boligtype Fritidshus
Størrelse85 m2
Antal vær./stuer:3/1
Pris1.850.000
Åbent hus

Engvangsvej 78
4600 Køge


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse144 m2
Antal vær./stuer:3/2
Pris3.095.000

Tryggevældevej 4
4652 Hårlev


Boligtype Landbrugsejendom
Størrelse236 m2
Antal vær./stuer:4/1
Pris3.995.000

Telefonnummer

24 64 64 55

FÅ EN GRATIS SALGSVURDERING

Bliv kontaktet med henblik på en uforpligtende vurdering af din bolig