I Strøby Egede får man virkelig valuta for pengene med kystnær beliggenhed og alt hvad man skal bruge i dagligdagen inden for overskuelig rækkevidde. Rigtig mange børnefamilier vælger at bosætte sig i

Solgt lignende søges

Skovvangsvej 92, Strøby Egede 4600 Køge

Der kan være flere hundrede tusinde gode grunde til at købe dette hus.....

I Strøby Egede får man virkelig valuta for pengene med kystnær beliggenhed og alt hvad man skal bruge i dagligdagen inden for overskuelig rækkevidde. Rigtig mange børnefamilier vælger at bosætte sig i Strøby Egede, ikke mindst her på Skovvangsvej.

Vi inviterer indenfor i denne ideelle hvidsten 1-plans villa fra 1971, hvor i alt 151 m2 fordeler sig med en særdeles attraktiv planløsning, som lægger op til en perfekt opdeling i børne- og forældreafdeling med i alt 3 dejlige værelser. De 2 af værelserne er placeret side om side med badeværelse overfor og i den modsatte side af huset ligger forældresoveværelset med adgang til eget badeværelse med brus. På de lysegrå badeværelser med hvid sanitet er det farvemæssigt let at indrette med spændende interiør efter egen smag. Mon ikke forældrene indimellem må låne børne badeværelset, hvor man kan se frem til et skønt karbad, oplagt til at koble af efter en travl dag med æteriske dufte og stearinlys på kanten. I hverdagene kan ungerne glæde sig over, at den daglige iblødsætning efter dagens strabadser kan foregå i badekarret med søster eller bror.

Køkken Alrummet ligger i umiddelbar tilknytning til stuen og udgør sig som et dejligt stort og lyst rum med udgang til terrassen. Her er plads til spisebordet og man kan se frem til masser af skabsplads og ikke mindst bordplade plads. Kvik-køkkenet fra 2005 fremstår med fronter i lyst træ med matte stålgreb. Udsynet til terrasse og have er fantastisk. Her kan man let have et øje på børnenes leg i haven alt imens madlavningen står på.

Den rummelige stue giver mulighed for spændende indretning og opholdsafdelingen munder ud i en skøn havestue. Her inviterer de store glaspartier mod haven dagslys og sol ind i hjemmet og bidrager til en lys og venlig atmosfære, hvor de flotte trægulve kommer godt til syne.

Når efteråret melder sin ankomst og det begynder at blive køligere udenfor kan man glæde sig over brændeovnen, som står klar til at hygge om familien med sin varme og hyggelige sitren.

Familien tilgodeses med et stort og velfungerende bryggers med Miele vaskemaskine og tørretumbler. Her er plads til den aktive familie, også selvom fritidsinteresserne måske kræver meget tilbehør. Her vil opbevaringsplads aldrig blive et problem og klinkerne er lette at rengøre.

Udendørsarealerne er fantastiske og noget man virkelig kan glæde sig til her på adressen. Duftende lavendel bede, spændende stauder og dekorative træer. Glæd jer ikke mindst til foråret, når løgvæksterne vrimler op hist og her. På det store terrasseområde med delvist overdække kan man se frem til sommeren og de lyse aftener. Tænk hvor smuk en julebelysning I her også kan glæde jer til. Har man lyst til at dyrke egne grøntsager kan man straks gå i gang i drivhuset. Herudover findes tillige fine muligheder for etablering af urtehave.

På Skovvangsvej oplever man mødet med andre børnefamilier, hvilket betyder, at der aldrig er mangel på legekammerater. Der er altid nogen at følges i skole med, gå til sport med og hænge ud med. Skolebussen kører dem direkte til Strøbyskolen.

Her får man søde naboer med en sund og harmonisk aldersspredning. Denne villa er fra inderst til yderst tilpasset børnefamiliers behov.

Byens trygge stisystemer forbinder jer til det meste, herunder skole og indkøb. Solgårdsparken, ådalen og Vallø slot ligger i gåafstand fra adressen.

Kontakt os allerede i dag for en fremvisning!

Ansvarlig ejendomsmægler: Tanja Poulsen Mathiesen tlf.: 24 6464 55 tanja@tanjamathiesen.dk Nørregade 10C 4600 Køge CVR: 34290814

Skovvangsvej 92

4600 Køge

Sagsnummer:195TPM-001389
Boligtype: Villa, 1. fam.
Energimærke:
Størrelse:151 M 2
Bygget/ombygget:1971 / 0
Grund:1019 M 2
Antal vær./stuer:3/1

Øvrige boliger

Åbent hus

Stationsvej 6
4672 Klippinge


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse180 m2
Antal vær./stuer:4/3
Pris2.495.000

Kastanievej 1C
4600 Køge


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse156 m2
Antal vær./stuer:4/1
Pris2.650.000

Kildebanken 28
4681 Herfølge


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse158 m2
Antal vær./stuer:4/1
Pris3.549.000

Telefonnummer

24 64 64 55

FÅ EN GRATIS SALGSVURDERING

Bliv kontaktet med henblik på en uforpligtende vurdering af din bolig