GULDKORN FRA SÆLGER
X

På Ernasvej får man noget nær perfekt beliggenhed. Her er man tæt på den dejlige og børnevenlige Søndre Strand, skoven og er ikke langt fra åbne marker. Når man vil gøre brug af Køge By og alle dens f

Ernasvej 7, Køge

Ønsker I at bo nær skov og strand, men tæt på Køges pulserende liv? Så finder I her et særdeles charmerende og unikt hus fra 1877, som har gennemgået en større renovering og i dag fremstår flot med gråpudset facade samt hvide døre og vinduer.

Vi byder velkommen på Ernasvej 7, en lukket vej, i et roligt kvarter, hvor naboerne bekymrer sig om hinanden og hvor området får stor opmærksomhed pga. byfornyelse. Den levende og mangfoldige bydel Køge Kyst udvikler sig dag for dag og det er en spændende proces at være en del af med bopæl mellem den gamle bymidte og vandet. Sagt med andre ord er der her tale om en ejendom, som indbyder til afslapning og forkælelse for hele familien, placeret lige i smørhullet.

Når man træder indenfor på de i alt 133 m2, bemærker man straks den luftige og lyse stemning, der hjælpes på vej af et godt flow gennem hele boligen. Køkken og stue placerer sig om husets primære opholdsrum, og her får I glæden af synlige bjælker og loft til kip. Der er godt med bordplads bag de hvide skabsfronter i køkkenet, opbevaringsmuligheder samt alt i hårde hvidevarer. Rummene flyder sammen og for nuværende har man også skabt plads til en hjemmearbejdsplads/kontorzone, hvilket gør det muligt for familien at være sammen, selvom man har forskellige gøremål på dagsordenen.

Fra stuen fås adgang til 2 værelser, hvoraf det ene har egen havedør og dermed fri adgang til udemiljøet.

Stueplan fuldendes af en mindre gang og et dejligt badeværelse med brus, hvor kombinationen af mosaik og hvidmalede flader passer som hånd i handske på den elegante måde. Farverne hvid og sort gør det let at indrette med lækkert interiør.

På førstesalen under de skrå brædder venter en fantastisk rumudnyttelse med fransk altan. Her står et stort værelser klar til at kræse om eksempelvis husets teenager. Her oser af hygge og rummets størrelse gør det muligt at indrette som en hel lille lejlighed med helt sin egen stil.

Hele stueetagen er udstyret med gulvvarme under hhv. trægulve og klinker og værelset på førstesalen fremstår med flot, lyst trægulv.

I den hyggelige forhave findes en skøn kombination af frodig græsplæne og indbydende terrassemiljø, omgivet af en stilfuld beplantning. Her er lagt op til hygge de lange sommeraftener, hvor familien kan samles rundt om bålstedet. Mod sydvest finder I den blot 2 år gamle træterrasse, hvor et skønt gårdhavemiljø sender tanker mod sydeuropa. Her får loungemøblerne den rette placering og udelivet kan nydes helt ugenert under åben himmel. I det udendørs jacuzzi samt udebruser kan hverdagens forkælelse seancer finde sted og dermed fjerne enhver form for stress fra krop og sind.

I carporten er reserveret plads til familiens bil, ligesom der er installeret ladestander. I forlængelse af carporten er opført et isoleret skur/anneks. Her er fin plads til opbevaring eller måske vil stedet danne de fremtidige rammer for forskellige hobbyaktiviteter, som kræver lidt mere plads end sædvanligt.

På Ernasvej får man noget nær perfekt beliggenhed. Her er man tæt på den dejlige og børnevenlige Søndre Strand, skoven og er ikke langt fra åbne marker. Når man vil gøre brug af Køge By og alle dens faciliteter kan man let springe op på cyklen og nyde godt af hele herligheden. Hertil kommer den tætte placering på både station, skole, institutioner og indkøb.

Vi ser frem til at høre fra jer!

Ansvarlig ejendomsmægler: Tanja Poulsen Mathiesen Nørregade 10C 4600 Køge 24646455 tanja@tanjamathiesen.dk

Ernasvej 7

4600 Køge

Sagsnummer:195TPM-001404
Kontantpris:3.585.000 DKK
Udbetaling:180.000 DKK
Månedlig ejerudgift:2.725 DKK
Brutto ekskl. Ejerudgift:16.446 DKK
Netto ekskl. Ejerudgift:20.775 DKK
Boligtype: Villa, 1. fam.
Energimærke:
Størrelse:133 M 2
Bygget/ombygget:1877 / 1994
Grund:460 M 2
Antal vær./stuer:3/1
Antal plan:2
Andre bygninger i alt:13 M 2

Øvrige boliger

Skovvangsvej 33
4600 Køge


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse159 m2
Antal vær./stuer:3/2
Pris3.475.000

Byenden 17
4660 Store Heddinge


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse160 m2
Antal vær./stuer:5/2
Pris1.550.000
Åbent hus

Engvangsvej 78
4600 Køge


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse144 m2
Antal vær./stuer:3/2
Pris3.095.000

Telefonnummer

24 64 64 55

FÅ EN GRATIS SALGSVURDERING

Bliv kontaktet med henblik på en uforpligtende vurdering af din bolig