Drømmer I om indflytningsklar bolig med egen have. Energimærke: B Nyt køkken og badeværelse fra 2019. Solceller fra 2022.

Tinggårdsparken 102, Tune

Drømmer I om indflytningsklar bolig med egen have ?

Så se med her på i Tinggårdsparken i Tune, hvor et skønt rækkehus, opført i 1988 og istandsat siden 2019 og frem til i dag, præsenterer sig pænt udefra med en rød murstensfacade, hvid rammede nymalet vinduer og døre 2021, nye solceller fra 2022, nye tagrender fra 2021 samt gavl er malet og slebet i 2022. Forhaven er indrettet som en rigtig hygge zone med fliseterrasse og et udhus til opbevaring.

Vi befinder os i et af byens naturskønne kvarterer, hvor der hverken er langt til golfbanen, Tune Landboskov og Brødmose. Boligen rummer gode muligheder for senior parret, førstegangskøberen eller den lille familie, som drømmer om en overskuelig bolig. Energimærke: B.

Indenfor ankommer man til de i alt 69 m2 og rundturen starter i entréen med plads til sko og overtøj og ind til venstre mødes man af et stort og åbent rumforløb, hvor køkken, alrum og opholdsstue smelter sammen i ét og danner boligens absolutte hjerterum, hvor lyset strømmer ind fra flere fronter. I det flotte og stilrene køkken harmonerer de hvide fyldningslåger flot til træbordpladerne og den keramiske XL-plade. Fra spisepladsen kan fint følges med i hverdagens gøremål i både HTH køkken fra 2019 og opholdsstue. Fra stuen kan terrassedørene åbnes op til haven, ligesom der også herfra fås adgang til soveværelset, som er udstyret med hel skabsvæg og dermed sætter en stopper for bekymringer omkring skabsplads nok. Boligens 2. værelse er placeret med adgang fra entréen, hvorfra det nydelige badeværelse fra 2019 med bla. Hansgrohe armatur ligeledes tilgås. Her er atmosfæren flot og moderne med koksgrå klinker, bruseniche med glasfront samt vask- og skabsarrangement. Herudover har man skabt plads til vaskefaciliteterne.

I kan kun glæde jer til udendørsfaciliteterne, som er omringet af en godt opvokset hæk med flisebelagt område fra forhaven og om til baghaven. Man har anlagt en dejlig træterrasse, som inviterer til grill, parasol og havemøbler i hele sommerhalvåret. Et mindre stykke græsplæne åbner op for aktivitet for børnene, idet man sagtens kan udvide med fodboldmål eller trampolin. På fællesområdets legeplads mødes børnene til en tur på gyngen eller en omgang dåseskjul, alt imens de voksne måske tager sig en kop kaffe.

Har man grønne fingre og føler sig fristet af livet med urtehave, så vil man sagtens kunne etablere eksempelvis højbede eller investere i et lille drivhus.

Alt i alt er der tale om et yderst børnevenligt kvarter med gode stisystemer, kort afstand til skole, institutioner, indkøb og offentlig transport. Tune har en MEGET aktiv idrætsforening med mange tilbud om aktiviteter, herunder flere sportshaller og fitnesscenter. Er man hesteinteresseret frister Tune Sportsrideklub garanteret, ligesom Greve Golfklub og det naturskønne Hedeland ligger lige i området.

Tune ligger i bekvem afstand til både Roskilde og Greve, som nås på ca. 10 minutter i bil. Ønsker man at benytte sig af offentlig transport er der forbindelse til begge byer via bus, ligesom motorvejstilkørslen nås på blot 5 minutter.

Har Tinggårdsparken 102 mon tændt en glød i jer som boligsøgende og vil I se og høre mere om dette velholdte rækkehus – så ring allerede i dag.

Ansvarlig ejendomsmægler: Tanja Poulsen Mathiesen tlf.: 24 6464 55 tanja@tanjamathiesen.dk

Tinggårdsparken 102

4030 Tune

Sagsnummer:195TPM-001409
Boligtype: Rækkehus
Energimærke:
Størrelse:69 M 2
Bygget/ombygget:1988 / 0
Grund:189 M 2
Antal vær./stuer:2/1

Øvrige boliger

Ernasvej 7
4600 Køge


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse133 m2
Antal vær./stuer:3/1
Pris3.585.000

Møllemarken 3
4600 Køge


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse200 m2
Antal vær./stuer:4/2
Pris2.345.000
Åbent hus

Engvangsvej 78
4600 Køge


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse144 m2
Antal vær./stuer:3/2
Pris3.095.000

Telefonnummer

24 64 64 55

FÅ EN GRATIS SALGSVURDERING

Bliv kontaktet med henblik på en uforpligtende vurdering af din bolig