Korsnæbsvej 19, 4673 Rødvig Stevns - Billede 1
Korsnæbsvej 19, 4673 Rødvig Stevns - Plantegning 1
fullscreen
Fuld skærm
camera
Billeder
floorplan
Plantegning
pin
Kort
Bestil en fremvisning

En skjult perle i Rødvig med
retro-elegance og havudsigt

Dette livslange hjem, der har været en fiskerfamilies stolthed i årtier, hviler stolt i den maleriske kystby Rødvig på Stevns, kun et stenkast fra bølgernes brusen. Med udsigt til det endeløse blå og lyden af måger, der kredser over himlen, er dette ikke bare et hus, det er en hyldest til havets nærvær og dets indflydelse på lokalsamfundet.
 
Gulstensvillaen fra 1973, som har modstået tidens tand og det barske kyst vejr, fortæller historien om mange fiskeoplevelser og havets uforudsigelige kræfter. Med døre og vinduer, der åbner op mod det nærliggende strandområde, inviterer dette hjem naturens skønhed indenfor på en enestående måde. Indenfor på de i alt 226 m2 vidner det rummelige spisekøkken om de delte måltider efter lange dage til havs. Her bydes velkommen med køkkenets ældre charme og tidløse elegance. Med fyldningslåger i mørkt træ, der giver et strejf af traditionel stil, er dette køkken mere end bare et sted at tilberede måltider; det er hjertet af hjemmet, hvor familie og venner samles til hyggelige stunder og uforglemmelige øjeblikke. Mod haven åbner køkkenet sig med vide havedøre, der inviterer naturens skønhed indenfor og skaber en forbindelse mellem inde og ude. De samme store lyse partier får man i spisestuen. Måske vil man blive fristet til at åbne helt op ind til stuen og skabe et endnu mere åbent rumforløb, og det er netop det planløsningen lægger op til. Med muligheden for at fjerne barriererne mellem køkken og stue kan man skabe et rum, der strømmer frit og inviterer til samvær og samhørighed. 4 reelle værelser er ligeledes en del af planlægningen. På badeværelset træder man ind i en tidslomme af ren 70’er charme, hvor brune fliser og et smukt gulv tager jer tilbage til en æra af retro-stil og tidløs elegance. De brune fliser, der pryder væggene, udstråler en varm og indbydende atmosfære, der får jer til at føle jer hjemme med det samme.
 
I bryggerset findes alle faciliteter tilgængelige, selv for den aktive familie, som både kommer hjem med beskidte ridestøvler, vådt fodboldtøj eller familien med huden der lige skal spules efter en tur i regnvejret. Her venter nemlig både vaskefaciliteter, grovvask og god opbevaringsplads i de mange skabe.
 
Spindeltrappen snor sig op under de skrå brædder, fører jer til et øverste rum, hvor hyggen nærmest er til at tage og føle på. Synlige bjælker strækker sig over loftet som et kunstværk af træ, mens en underskøn udsigt over Østersøen byder sig til fra altanen, der udgør en forlængelse af den store stue. Her kan man lade sig fordybe i naturens skønhed og lade tankerne flyde med bølgerne. Via en gang fortsætter man rejsen gennem førstesalen, indtil man når soveværelset, som virkelig emmer af potentiale. Med masser af plads og et væld af muligheder kan dette rum blive til jeres personlige oase af ro og afslapning. Her har fiskeren sin trætte krop efter lange arbejdsdage, og her har familien samlet sig for at dele historier og minder om de mange fangster og eventyr til søs. Også badeværelset heroppe, med sin retro-charme, er en hyldest til fortiden på den fedeste måde muligt. De grønmelerede fliser, der pryder væggene, tilføjer en unik karakter til rummet og skaber en atmosfære af nostalgi og hygge. For en indretning entusiast er begge husets badeværelser rent guf! Med deres autentiske 70’er vibe og tidløse elegance er der masser af muligheder for at lege med indretningen og skabe rum, der både hylder fortiden og passer perfekt til nutiden. Udenfor strækker en stor, velplejet have sig ud mod horisonten, omgivet af blomster og urter, der dufter af saltvand og hjemlig kærlighed. Her har fiskeren fundet fred og ro blandt naturens skønhed og lader tankerne vandre med havets tidevand. Terrasse Områderne, hvoraf en del er overdækket,er omhyggeligt indrettet i haven og inviterer til lange sommeraftener og hyggelige sammenkomster med familie og venner. Med plads til både afslapning og leg, er disse områder den perfekte ramme for en aktiv familie, der elsker at nyde det udendørs liv. Mens børnene leger og solen langsomt sænker sig over horisonten, kan de voksne slappe af i haven og lade tankerne flyde med duften af blomster og lyden af naturens stilhed. Her er der plads til at koble af og genoplade batterierne i harmoni med naturen. Rødvig Havn stråler med en rustik charme og en atmosfære af autentisk maritim livsstil.
 
Med Stevns Klint som en storslået kulisse og bølgerne, der kærtegner kysten, er dette et sted, hvor tid og tidevand smelter sammen i harmoni. Rødvig Kro og Badehotel står majestætisk langs kysten. Her kan man lade sig forkæle med delikate retter af friskfanget fisk og lokale råvarer, mens man nyder udsigten over havnen og det bølgende hav. Ved kajen ligger kutterne fortøjet, klar til at dele deres friske fangst med dem, der søger den autentiske smag af havet. Med duften af saltvand i luften og lyden af måger, der kredser over hovedet, er dette et sted, hvor livet føles ægte og enkelt.For de eventyrlystne tilbyder havet mulighed for en tur i bølgen blå, hvor man kan opleve havets kræfter og naturens skønhed på nært hold.
 
Med Stevns Klint (UNESCO Verdensarv) som baggrund er en sejltur ikke bare en rejse gennem bølgerne; det er en rejse gennem tid og historie, hvor klippens imponerende formationer fortæller om fortidens dramaer og forandringer. Her, langs Rødvig Havn og strand, kan en overdådig barndom skabes for jeres børn. Med mulighed for at udforske kystens skatte, bygge sandslotte i sandet og dykke ned i havets mysterier, er dette et sted, hvor fantasi og eventyr blomstrer frit. Her kan minder skabes, der vil vare livet ud, og hvor kærligheden til havet og naturen bliver en del af ens DNA. Skolegangen foregår på Rødvig Friskole, med mindre man vil benytte sig af St. Heddinge Skole. Vil man i den forbindelse gøre brug af offentlig transport, kan man let lade sig transportere fra Rødvig med kurs mod hhv. Faxe Ladeplads og Roskilde. Når indkøbene skal foretages, går turen til Dagli’Brugs med lange åbningstider. Sagt med andre ord så vil et liv og en hverdag i Rødvig Stevns aldrig være noget man fortryder. Her føler børn som voksne, unge som ældre sig mødt af et lokalliv, som har skænket én en tanke. Der er noget for alle og enhver, og her vil man aldrig kede sig. Nyeste skud på stammen i lokallivet er Rødvig G & I Paddel. Har man mod på smukke vandreruter, så kan man tage kløverruterne fra en ende af og desuden udforske Trampestien. Tag skridtet ind i dit drømmehjem og lad dig fortælle alt, hvad denne skønne ejendom har at tilbyde. Skynd dig at planlægge din fremvisning, for med sådan en unik mulighed kan køen meget vel blive lang!
 
Ansvarlig ejendomsmægler: Tanja Poulsen Mathiesen Nørregade 10C 4600 Køge. tlf: 24646455 tanja@tanjamathiesen.dk

Korsnæbsvej 19
4673 Rødvig Stevns
Se video af boligen
play-button
Sagsnummer
1950000174
Kontantpris
2.199.000 kr
Udbetaling
110.000 kr
Månedlig ejerudgift
2.209 kr.
Brutto eks. ejerudgift
12.692 kr
Netto eks. ejerudgift
10.038 kr
Boligtype
Villa
Energimærke
D
Bygget / ombygget
1973
Boligareal
226 m2
Andre bygninger
24 m2
Grundareal
966 m2
Antal værelser/stuer
7/2
Bestil fremvisning
Hent salgsmateriale
Giv et bud
Kontakt mægler
Bestil gratis salgsvurdering
Tjek boliglån