Øg interessen for din bolig

Du kender det sikkert fra dig selv: Når du har set et hus ude fra vejen, har du allerede skabt en fortælling om, hvilke mennesker der mon bor derinde og en forventning til, hvordan hjemmet ser ud indeni. Vi hjælper dig med at skabe en indbydende og attraktiv atmosfære, som tiltrækker flere købere, og dermed omsætter boligen hurtigere.

Bæredygtig indretning

God styling appellerer til alle sanser. Vi tænker på køberen som en gæst, der skal føle sig hjemme, og ud over at invitere ind i smukke omgivelser, må der gerne dufte dejligt og være en lille servering. Vi har stort fokus på at indrette så miljøvenligt som muligt. Det betyder bl.a., at vi genbruger hjemmets eksisterende interiør, medbringer afskårne blomster fra egen have og bruger tid på både at finde og gensælge brugte skatte.

Personlig styling til unikke hjem

For mig handler hver eneste indretningsopgave om at fortælle en historie, skabe karakter og fremhæve ejendommens unikke detaljer. Jeg bruger f.eks. meget tid på at tale med hver klient om, hvad de faldt for ved boligen, hvad deres yndlingssted i haven er og hvad hjemmet har betydet for dem. Den viden bruger jeg til at få det bedste frem i hvert eneste rum.

Kontakt mig

41 31 54 58
vallenquisth@icloud.com

Bliv klogere på styling

I artiklerne herunder deler vores faste stylist Christel Vallenquisth ud af nyheder inden for boligindretning og giver gode tips til styling af både hjem og have.