Om os

Tid og nærvær er vores kerneværdier

Firmaets navn afslører hurtigt, hvem der er kvinden og drivkraften bag Ejendomsmæglerfirmaet Tanja Mathiesen. Tanja startede sit virke som ejendomsmægler i de større kæder. Her opdagede hun hurtigt, at den bedste del af jobbet var at gøre en forskel for mennesker, der stod midt i deres livs vigtigste køb eller salg.

Efter en årrække i faget spirede ønsket om et arbejdsliv, hvor hun kunne have mere tid til kunderne og ikke altid skulle hænge i en klokkestreng – altid på vej videre til den næste aftale.

I 2012 startede Tanja op som selvstændig ejendomsmægler, og ønsket om at skabe mere tid og nærvær omkring hver enkel ejendomshandel er stadig virksomhedens røde tråd og vigtigste værdi.

Man kan godt være både guld og grøn

Det er vigtigt for os at tage miljørigtige valg, hvor vi kan. Derfor har vi bl.a. stort fokus på at mindske forbrug og nyindkøb – særligt i forbindelse med styling-opgaver, hvor vi bruger blomster fra egen have og køber mange ting brugt, som sælges videre og gør glæde et andet sted, når vi er færdige med dem. Vi anbefaler generelt ”vild med vilje”-haver og gør meget ud af at fortælle ejendommens historie og inspirere til bevaring, hvor det giver mening.

Derudover har vi bl.a.:

  • Udfaset brugen af ”engangs-futter”
  • Nedbragt forbruget af papir til et absolut minimum
  • Sparet transporttid ved at vælge lokale samarbejdspartnere

Hjertet banker for Køge og Stevns

Vi dækker primært området omkring Køge og Stevns. Her er Tanja selv vokset op, og i dag bor hun her med sin mand og to børn. Hun kender området som sin egen bukselomme, og det store lokalkendskab og medfølgende netværk kommer dagligt kunderne til gode. Både Det er vigtigt for Tanja og familien at involvere sig aktivt i byens aktiviteter og fællesskab, og derfor sponserer Ejendomsmæglerfirmaet Tanja Mathiesen jævnligt lokale foreninger og initiativer.

Stifter af lokalt kvindenetværk

Tanja Mathiesen er en af stifterne bag INSYNQ – et erhvervsnetværk for selvstændige kvinder på tværs af brancher. Netværket har til formål at skabe et støttende fællesskab, hvor man kan finde sparring, udvikle sig og få spændende oplevelser med andre interessante kvindeprofiler.

Kontakt Tanja, hvis INSYNQ kunne være noget for dig. Du er også altid velkommen til at række ud, hvis du står med en opgave, men mangler én, der kan løse den – så kan du med garanti få en anbefaling og det rette nummer at ringe til.

Kontakt Tanja på tlf. 24 64 64 55 eller skriv til tanja@tanjamathiesen.dk.