Bestil en gratis vurdering

Går du med tankerne om at sælge din bolig? Kom et skridt nærmere på ”til salg”-skiltet med en gratis og ganske uforpligtende vurdering af din ejendom. Hos er du i trygge hænder – og faktisk bookes hele 70% af vores salgsvurderinger på baggrund af anbefalinger fra tidligere kunder.

Bestil Salgsvurdering

Udfyld formularen, så vender vi tilbage for at aftale nærmere

Vi har modtaget din forespørgsel, vi vender tilbage hurtigst muligt

Vi sælger din bolig med en historie

Et boligkøb er en meget personlig ting, og det bør et salg også være. Derfor gør vi os meget umage for at lære dig og ejendommen godt at kende, så vi kan sælge din bolig med de gode historier, der hører til, som giver stedet ekstra værdi, personlighed og charme.

Derfor investerer vi tid i at give længere fremvisninger, hvor køberne har mulighed for at få stillet alle spørgsmål, mærke stemningen og udforske på egen hånd – så de går hjem med de bedste forudsætninger for at kunne tage næste skridt i købsprocessen.

Specialister i boligsalg på sociale medier

Vi gør, hvad der skal til, for at få din bolig solgt. Det betyder, at ydelserne altid tilpasses dine behov. Hvis det er nødvendigt, hjælper vi med annoncering på Boligsiden og sociale medier, så din guldejendom når ud til flere og rammer de rette købere.

Alt annonceringsmaterialet laves af en dygtig grafiker, som vi har samarbejdet med i over 25 år. Vi bruger ingen skabeloner; Alt skræddersyes, så det altid får præcis din bolig til at fremstå bedst muligt.