Lensgårdsvej 14, 4671 Strøby - Billede 1
Lensgårdsvej 14, 4671 Strøby - Plantegning 1
fullscreen
Fuld skærm
camera
Billeder
floorplan
Plantegning
pin
Kort
Bestil en fremvisning

Lækker og klar til overtagelse, på en drømme beliggenhed
med eksklusiv adgang til badestrand

Lensgårdsvej 14 4671 Strøby
 
Er I på udkig efter en charmerende og indflytningsklar bolig i naturskønne omgivelser med nem adgang til både strand og dagligdags bekvemmeligheder?
 
Så er denne perle i Strøby lige noget for jer. Denne rummelige bolig på 148 kvm. i grundplan samt byder på et stort (33 kvm), lyst soveværelse på første sal med loft til kip og direkte adgang til en indbydende tagterrasse, hvor du kan nyde morgensolen og den smukke udsigt over vandet. Forestil dig en afslappende start på dagen med en kop kaffe i hånden og en beroligende brise fra havet. Har du elbil er der også klar til den. På modsatte side af boligen kan I nyde synet af åbne marker, der giver et åndehul og en følelse af frihed. Boligen er både moderne og lys – og i denne dejlige bolig er der ikke er gået på kompromis med noget. Stueetagen tilbyder en hyggelig stue med brændeovn og fritlagte bjælker, der sammen med de hyggelige terrasser rundt om boligen skaber en varm atmosfære. Køkkenet er i åben forbindelse med et stort alrum, ideelt for familiehygge og socialt samvær. Boligen indeholder desuden tre værelser på stueplan, et flot badeværelse med en god bruseniche og et elegant badmiljø, og yderligere faciliteter som carport og skur til opbevaring.
 
Den hyggelige have med shelter er perfekt til udendørs aktiviteter og afslapning.
 
Beliggende blot få hundrede meter fra Strøby Egede og er der nem adgang til dagligvareforretninger, spændende specialbutikker, hyggelige caféer og restauranter. Området er rigt på smuk natur og indbyder til skønne gåture. I cykelafstand ligger Strøby skolen samt institutioner. Dette er ikke bare en bolig, men en livsstil – en perfekt ramme om jeres familieliv med plads til både afslapning og aktivitet. En sjældent udbudt mulighed for at bo både i cykelafstand til alt og i hjertet af naturen med udsigten over markerne og grundejerforeningens private badestrand for enden af vejen.  
 
Ansvarlig ejendomsmægler: Tanja Poulsen Mathiesen Nørregade 10C 4600 Køge CVR: 34290814 tanja@tanjamathiesen.dk tlf.: 24 6464 55.

Lensgårdsvej 14
4671 Strøby
Se video af boligen
play-button
Sagsnummer
1950000185
Kontantpris
3.995.000 kr
Udbetaling
200.000 kr
Månedlig ejerudgift
2.568 kr.
Brutto eks. ejerudgift
23.562 kr
Netto eks. ejerudgift
18.554 kr
Boligtype
Fritidsbolig
Bygget / ombygget
1991/2000
Boligareal
98 m2
Andre bygninger
55 m2
Grundareal
811 m2
Antal værelser/stuer
6/2
Bestil fremvisning
Hent salgsmateriale
Giv et bud
Kontakt mægler
Bestil gratis salgsvurdering
Tjek boliglån