Nældevej 42, 9000 Aalborg - Billede 1
Nældevej 42, 9000 Aalborg - Plantegning 1
fullscreen
Fuld skærm
camera
Billeder
floorplan
Plantegning
pin
Kort
Bestil en fremvisning

En lækker oase tæt på Hasseris -
totalrenoveret og indflytningsklar!

Velkommen til denne fantastiske landejendom, en sand oase kun en kort 12-minutters kørsel fra Nytorv i Aalborg.

Her, hvor kun fuglenes sang bryder stilheden, finder du et unikt hjem, hvor livet omfavner roen og naturens skønhed. Denne totalrenoverede ejendom står som en stolt vartegn for landlivets glæder, komplet og med en tilhørende lejlighed på ca. 43 kvadratmeter, der tilføjer en ekstra dimension af fleksibilitet og komfort til ejendommen.

Stuehuset:
Stuehuset er blevet totalrenoveret og fremstår som et moderne og indbydende hjem. I 2018 blev der lagt nyt tag, og fra 2018 til 2024 er huset blevet gennemgribende renoveret. Det stilfulde køkken, badeværelse, bryggers og walk-in closet er alle fra Designa og køkkenet er udstyret med kvalitets hårde/hvidevarer fra Siemens, herunder en indbygget kaffemaskine og vinkøleskab. Den dejlige lyse stue, med et stort vinduesparti fra 2018, byder på en fantastisk udsigt over foldene og udsigt til Frejlev, der især om aftenen lyser smukt op. Stuehuset rummer et soveværelse samt to værelser. Ejendommen har energimærke A-2010 og både stuehuset, lejligheden og sadelrummet opvarmes af jordvarmeanlæg fra 2018, med en årlig opvarmningsudgift på kun ca. 6.000 kr.

Lejligheden:
Til ejendommen hører også en separat lejlighed på ca. 44 kvm. Lejligheden er gennem renoveret, har gulvvarme og et flot Designa køkken. Flot badeværelset der er renoveret i 2024. Opholdsrummet med fritlagte bjælker skaber en hyggelig atmosfære. Denne lejlighed er ideel til en teenager, klinik, kontor, hjemmeerhverv eller udlejning. Lejligheden udlejes i øjeblikket via bl.a. Airbnb, hvilket indbringer en årlig indtægt på ca. 75.000 kr.

Stalden/udbygninger:
Stalden er blevet opgraderet med nyt staldinventar for 2 år siden og indeholder 4 hestebokse, 2 ponybokse samt en stor, lækker løsdrift, der også kan omdannes til en dobbeltgarage, hvis det ønskes. Der er desuden to opvarmede sadelrum med kodelås samt et godt værksted. Stalden kan udlejes for ca. 90.000 kr. om året.

Ridning:
Ejendommen byder på en fantastisk helårsridebane med lys, der gør det muligt at ride hele vintersæsonen, selv når det er mørkt. Der er desuden kun 200 meter til to ridehaller. Ejendommen ligger perfekt placeret i forhold til at ride i naturen, med adgang til flere skove, fjorden og mange dejlige markstier, uden behov for at ride langs vejen.

Beliggenhed:
Ejendommen ligger på en lille, trafikløs stikvej på Nældevej. Her er det helt fantastisk at komme hjem og mærke roen, hvor det eneste, der høres og ses, er fuglesang og det rige dyreliv med bla. rådyr og fasaner. Alligevel er der kun 12 minutters kørsel til Nytorv i Aalborg, så her får du både fred og ro og nem adgang til byens puls og butikker

Naboer:
På den lille stikvej er der et fantastisk naboskab, hvor alle hjælper alle. Naboskabet er præget af fællesskab og hygge, og der er blevet afholdt forskellige private arrangementer som nytår, påskefrokost, bålhygge og sommerfest på vejen. Her får I verdens sødeste naboer.

Jord:
Med i handlen følger et jordareal på 5 tønder land, der er udlagt til have, ridebane og hestefolde. Det er desuden muligt at tilkøbe yderligere 2,7 tønder land.

Kom og oplev dette idylliske tilflugtssted, hvor byens puls møder landets fred, og hvor hver dag er fyldt med muligheder for eventyr og ro i skøn forening. En enestående landejendom, hvor I kan flytte lige ind og hvor komfort, stil og naturskønne omgivelser går hånd i hånd.
 
Ansvarlig ejendomsmægler: Tanja Mathiesen tlf.: 24646455 info@tanjamathiesen.dk CVR: 34290814.

Nældevej 42
9000 Aalborg
Se video af boligen
play-button
Sagsnummer
1950000212
Kontantpris
3.995.000 kr
Udbetaling
200.000 kr
Månedlig ejerudgift
2.036 kr.
Brutto eks. ejerudgift
23.045 kr
Netto eks. ejerudgift
18.360 kr
Boligtype
Boliglandbrug
Energimærke
A2010
Bygget / ombygget
1992/2024
Boligareal
167 m2
Andre bygninger
304 m2
Grundareal
25493 m2
Antal værelser/stuer
5/1
Bestil fremvisning
Hent salgsmateriale
Giv et bud
Kontakt mægler
Bestil gratis salgsvurdering
Tjek boliglån