Rengegade 51, 4660 Store Heddinge - Billede 1
Rengegade 51, 4660 Store Heddinge - Plantegning 1
fullscreen
Fuld skærm
camera
Billeder
floorplan
Plantegning
pin
Kort
Bestil en fremvisning
Købsaftale underskrevet!

Privat paradis på stor grund -
renoveret ejendom oprindelig fra 1870

Rengegade 51, 4660 St. Heddinge
 
Velkommen til dette unikke hjem, som ligger uden for St. Heddinge centrum, men stadig tæt på alle bekvemmeligheder. Matriklen er omgivet af marker på en imponerende grund på 32.605 m2 og ejendommen tilbyder fuldstændig uforstyrret privatliv og fred og ro i sit eget lille paradis. Ved ankomst via vejen, bliver man mødt af majestætiske grantræer, der pryder den ene side af vejen. Facaden er elegant pudset, og de antracitgrå vinduer på hele stueetagen der blev udskiftet i 2021, hvilket giver et friskt og indbydende udtryk.
 
Træd ind i dette enestående hjem og oplev kombinationen af historisk charme, moderne komfort og privatlivets fred på de i alt 191 m2 bolig, som venter på jer. Køkkenet præsenterer sig særdeles stilrent med hvide fyldningslåger, elegante kakler over bordpladen og lækre koksgrå bordplader, der skaber en tidløs og indbydende atmosfære. Hvert element er omhyggeligt udvalgt for at skabe en harmonisk og funktionel arbejdsplads til madlavning og samvær.Det amerikanske køleskab er et højdepunkt i køkkenet og står klar til at levere drikkeklart vand samt isterninger til drinks, hvilket tilføjer en luksuriøs detalje til hverdagen. 3 vinduer indrammer køkkenet og tiltrækker masser af naturligt dagslys, hvilket skaber en lys og indbydende stemning. Dette gør madlavningen til en fornøjelig oplevelse i sig selv, hvor kulinariske kreationer kan udfoldes i et inspirerende miljø. Køkkenet ligger i åben forbindelse til den ene af de 2 stuer og danner dermed et fantastisk alrum. Her findes tillige udgang til terrassen. I opholdsdelen af stuen kan der indrettes med en komfortabel sofa, der skaber en dejlig zone til afslapning, hygge og underholdning. Her kan man nyde rolige aftener foran fjernsynet med familie og venner, eller slappe af med en god bog og en kop kaffe. I nuværende planløsning har man valgt at have forældresoveværelse i den anden af stuerne, hvor man således kan træde direkte fra sengen og ud på den bløde plæne.
 
En flot trappe leder op til førstesalen og er prydet med et charmerende trægelænder, der tilføjer et strejf af elegance og varme. Førstesalen er delvist udnyttet, hvilket betyder, at der allerede står dejlige værelser klar til indretning. Men som en ekstra bonus får du også muligheden for selv at bestemme, hvordan resten af alle kvadratmeterne skal udnyttes. Denne fleksibilitet åbner op for en verden af muligheder, hvor du kan skræddersy rummene efter dine behov og ønsker, hvad end det er ekstra soveværelser, et hjemmekontor eller et hobbyrum. Tilbage i stue planet mødes man af badeværelset, hvor en helt speciel stemning venter. Den indbyggede bruseniche føles som en hyggelig grotte, der inviterer til afslapning og forfriskning. Klinkerne er holdt i en lys hvid farve, mens træbordplader trækker naturens varme ind i rummet. Et hyggeligt indhak til nipsting og dekorative elementer tilføjer personlighed til rummet, mens de integrerede skabe giver rigelig plads til opbevaring af håndklæder og andre fornødenheder. Der er også fin plads til vaskefaciliteter, hvilket gør badeværelset både funktionelt og æstetisk tiltalende. Udendørs venter en skøn have med fløjlsblødt græs og en stor terrasse indbyder til udendørs afslapning og underholdning.
 
På ejendommen finder man 2 separate bygninger, der rummer et værksted og en garage samt en stor disponibel bygning. Disse bygninger tilføjer ekstra funktionalitet og muligheder til ejendommen og giver plads til opbevaring eller kreative projekter. Ejendommen opvarmes effektivt og bæredygtigt med en luft-til-vand varmepumpe installeret i 2022, der sikrer behagelige temperaturer året
 
I St. Heddinge er alle nødvendige faciliteter indenfor rækkevidde, herunder butikker, skoler, børnehaver, muligheder for takeaway samt en bred vifte af fornøjelser såsom St. Heddinge Torv, Stevnshallen og hyggelige cafeer og restauranter. Dette er det perfekte sted at netværke og endda tage ens firbenede ven med på flere af stederne. Desuden ligger togstationen også her, hvorfra man let kan komme både til Rødvig og Roskilde via Køge. Der er vist ikke rigtig nogen vej uden om – kontakt os i dag for at arrangere en fremvisning og lad jer forføre af dette unikke hjem.
 
Ansavarlig ejendomsmægler: Tanja Mathiesen Nørregade 10C 4600 Køge tlf: 24646455 tanja@tanjamathiesen.dk CVR: 34290814.

Rengegade 51
4660 Store Heddinge
Se video af boligen
play-button
Sagsnummer
1950000189
Kontantpris
2.845.000 kr
Udbetaling
145.000 kr
Månedlig ejerudgift
3.059 kr.
Brutto eks. ejerudgift
16.360 kr
Netto eks. ejerudgift
12.942 kr
Boligtype
Boliglandbrug
Energimærke
A2010
Bygget / ombygget
1870/2001
Boligareal
191 m2
Andre bygninger
227 m2
Grundareal
32566 m2
Antal værelser/stuer
6/2
Bestil fremvisning
Hent salgsmateriale
Giv et bud
Kontakt mægler
Bestil gratis salgsvurdering
Tjek boliglån