Sønderbjerg 1, Valløby, 4600 Køge - Billede 1
Sønderbjerg 1, Valløby, 4600 Køge - Plantegning 1
fullscreen
Fuld skærm
camera
Billeder
floorplan
Plantegning
pin
Kort
Too late!

Luksuriøst træhus fra 2001 på stor grund i Valløby

Luksuriøst træhus fra 2001 på stor grund i Valløby Dette charmerende træhus fra 2001 med sort, nymalede facadeplanker, hvide døre og vinduer samt en indbydende veranda, er ikke blot et hjem på 112 m2, det er en oase af komfort og stil. Ekstra bonus samlet uudnyttet tagetageareal på 74 kvm.
 
Med en rummelig stue og køkken i åben forbindelse, oser boligen af varme og indbydende atmosfære. Den tillokkende udestue er udstyret med træningsgulv over betongulvet, hvilket giver mulighed for at indrette sit eget lille træningscenter eller legehjørne for de mindste skud på stammen. Fra udestuen føres man direkte ud til flere terrasseområder, perfekt til afslappede eftermiddage og hyggelige grillfester, mens Dannebrog stolt vajer i vinden. Når aftenen falder på, kan man samle familien og vennerne omkring det hyggelige bålsted. I skæret af ilden fra bålet forvandles stemningen til noget helt specielt, og man vælger måske endda at tilberede hele måltidet over bålet, mens børnene selvfølgelig kan grille marshmallows eller lave snobrød som dessert. På den 1134 m2 store grund indbydes til en verden af muligheder. Med masser af plads til at udforske, lege og skabe, er den som en blank canvas, der venter på at blive omdannet til sit personlige paradis. Uanset om man drømmer om frodige haver, hyggelige siddepladser under skyggefulde træer eller endda plads til at realisere sine kreative projekter, så er denne store grund det perfekte lærred til at forme sine drømme.
 
Dette hjem har alt, hvad du behøver med sine 3 værelser, skur, værksted og carport. Værkstedet, som er som skabt til handymanden, byder på en solid filebænk og masser af plads til alt det værktøj, som en rigtig mand mener at have brug for, og lidt til. Akustiklofter og smukke trægulve strækker sig gennem det meste af boligen og skaber en behagelig atmosfære. I stuen tilføjer akustikvæggen en unik karakter og danner et harmonisk miljø sammen med de synlige træbjælker, der diskret deler køkken og alrum. Ikea-køkkenet fra 2021 er en drøm med sine moderne sorte fronter, træbordplader og masser af skabsplads. Og med direkte adgang til haven og terrassen er det perfekt til både hverdagsmåltider og festlige sammenkomster. Skabene som omkranser ovnen fremstår med hvide fronter, hvilket giver en flot kontrast til det mørke. Alle hårde hvidevarer er af gode kvalitetsmærker.
 
Badeværelset er designet i elegant nordisk stil med grå klinker og en glaskabine. Og med et funktionelt bryggers, der integrerer vaskefaciliteterne, er der masser af plads til opbevaring. På første sal venter et stort disponibelt rum på 74 kvm., der er klar til at blive udnyttet, nøjagtig efter jeres behov og ønsker. Her kan alle tanker og idéer sættes i spil indtil man vælger at søsætte en af dem. Ejendommen opvarmes via varmepumpe fra 2021.
 
Beliggende i det idylliske Valløby, har dette skønne træhus alt hvad hjertet begærer. Nærheden til Vallø Børnehus og stisystemer til Strøbyskolen gør det fordelagtigt for børnefamilien at slå rødder . Hertil kommer andre lokale tilbud, som blomsterhandleren “Valmuen”, ostehandleren ”Den Gule Bil”, pizzeria, den smukke kirke og forsamlingshuset, som året igen er vært for spændende arrangementer. I Vallø er det noget særligt – det er et lokalsamfunds hjerte. De omkringliggende naturskønne omgivelser gør stedet ideelt til gåture langs Køge Bugt eller i Tryggevælde Ådal. Vallø Slot og slotspark frister til picnicture for familien og skovene omkring kalder på længere vandreture og på golfbanen kan man få mange timer til at gå. I Vallø venter et pulserende fællesskab, hvor man knytter bånd gennem en engageret Facebook-gruppe, en dynamisk vejgruppe og en borgerforening, hvor naboer står sammen og støtter hinanden. Her er det ikke bare et sted at bo – det er et væld af muligheder for at fordybe sig i samhørighed og venskab. Og for børnene er det trygt at træde ind i en verden, hvor legekammerater let findes, og hvor hver dag er fyldt med spændende opdagelser og sjove stunder. Kom og oplev denne unikke kombination af elegance, natur og moderne komfort – book din fremvisning i dag og opdag, hvordan dette fantastiske hjem kan opfylde jeres drømme om den perfekte livsstil.
 
Ansvarlig ejendomsmægler: Tanja Mathisen Nørregade 10C 4600 Køge. CVR: 34290814 tanja@tanjamathiesen.dk tilf.: 24646455.

Sønderbjerg 1
4600 Køge
Sagsnummer
1950000178
Boligtype
Villa
Energimærke
A2010
Bygget / ombygget
2001
Boligareal
112 m2
Andre bygninger
51 m2
Grundareal
1134 m2
Antal værelser/stuer
5/1