Kompetent rådgivning og nærværende service

En af vores vigtigste værdier er tid, og derfor har vi aldrig mere en 20 boliger til salg af gangen. Den grænse har vi sat for at sikre en høj kvalitet og for at være sikre på, at der altid er tid nok til hver enkelt kunde. Uanset størrelsen på både ejendom og vurderingspris, kan du altid forvente en nærværende og personlig service.

Sælg din bolig

Når du vælger at sælge din bolig i samarbejde med os, får du et stærkt team i ryggen, som gør hvad der skal til for at sælge din bolig til den bedst mulige pris. Vi varetager dine interesser fuldt ud, og er aldrig mere end et opkald væk, hvis du har spørgsmål eller brug for rådgivning.

  Digital Vurdering

  Udfyld formularen herunder og vi kontakter dig.

  Adresse

  Postnummer

  By


  Pris i kr.  Evt. bemærkninger

  Dine oplysninger

  Navn

  Email

  Telefon

  De små detaljer, der gør den store forskel

  Du er kommet til det rette sted, hvis du ønsker den slags ejendomsmægler, som tager blomster med til fremvisningen, hvis tiden har været knap, som sætter sig og hjælper dig med at finde de dokumenter, der mangler, og som aldrig tøver med at investere både sin tid og lidt af sig selv i hver eneste ejendomshandel. Med mange års erfaring fra branchen og et højt serviceniveau kan du trygt regne med, at der bliver taget hånd om din sag ned til mindste detalje.

  Det personlige salg

  Der kan være mange følelser forbundet med at lade sit hjem skifte hænder, og for os er det vigtigt også at have fokus på alt det, der gør en ejendomshandel personlig. Faktisk er det vores erfaring, at det har stor værdi at formidle de personlige historier, som hører til ejendommen, når den skal sælges. De fleste købere elsker autentisk storytelling, og derfor tager vi os altid god tid til at lære dig og ejendommen at kende, så vi kan videreformidle de ting, der giver boligen den kant og charme, som ikke kan ses med det blotte øje.

  Få hjælp til salg af dødsbo

  Står du som efterladt med ansvaret for et dødsbo? Med stor professionalisme, respekt og empati hjælper vi dig med at sælge ejendommen. Hvis du ønsker det, kan vi stå for det hele. Så snart vi får nøglen i hånden, begynder vi at gøre boligen klar til salg. Vi kan både sørge for at finde de rette dokumenter, oprydning samt samarbejde med flyttefolk, stylist, fotograf, tekstforfatter, byggesagkyndige og evt. en anlægsgartner, hvis haven trænger til en kærlig hånd.