Vi er klar til at hjælpe dig

Hos os er du aldrig et sagsnummer, og du kan altid forvente nærværende, personlig og professionel rådgivning. Kontakt os endelig med både små og store henvendelser, så vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig videre.


Kontakt

Ejendomsmæglerfirmaet
Tanja Mathiesen
Nørregade 10C
4600 Køge

Telefon 24 64 64 55
Direkte tanja@tanjamathiesen.dk
Kontor info@tanjamathiesen.dk

CVR 34290814

Få rutevejledning her

Åbningstider

Mandag:9.30 – 17.00
Tirsdag:9.30 – 17.00
Onsdag:9.30 – 17.00
Torsdag:9.30 – 17.00
Fredag:9.30 – 17.00
Lørdag:Efter aftale
Søndag:Efter aftale

Lad os ringe dig op

Udfyld formularen herunder – så kontakter vi dig.

Dine oplysninger
Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.

Mød os

Tanja Mathiesen

Indehaver Ejendomsmægler MDE
køberrådgiver m/tryghedsmærke syn og skønsmand via DE
Tanja har arbejdet mange år inden for ejendomsmæglerbranchen, og har været i forskellige større kæder, før hun startede op under eget navn. Som uafhængig ejendomsmægler giver hun kunderne al den tid og service, der er nødvendig i deres livs vigtigste køb eller salg.

Christel Vallenquisth

Stylist & ejer af StyleArt
Christel har arbejdet sammen med Tanja i en lang årrække, og sammen klargør de husene til salg. Med smuk indretning og et lille drys magi skaber hun en indbydende atmosfære, som får det bedste frem i boligen og gør den mere attraktiv over for købere.

Vi samarbejder med

Christel er indehaver af StyleArt og fast boligstylist i teamet. Hun ved, hvad der skal til for at gøre en bolig attraktiv for køberne, og så har hun en fantastisk evne til at fange, fremhæve og fortælle hver enkelt ejendoms historie gennem smuk styling.
NHL Foto
Bag NHL FOTO står Nikolaj Haas-Larsen, som er professionel boligfotograf. Han har arbejdet sammen med Tanja i over 20 år – og det er der en grund til. Nikolaj er fast fotograf i teamet og leverer fantastisk billedmateriale til hver eneste bolig.
Glentemose Home & Garden er en lokal familievirksomhed, som består af Susie og Andreas Glentemose. Susie er vores faste anlægsgartner, og hun er altid er på pletten, når haven har brug for en større eller mindre forvandling, før boligen er salgsklar.
Andre samarbejdspartnere
Vi har mange dygtige og faste samarbejdspartnere, som hjælper os med at skabe den bedste købs- eller salgsoplevelse for vores kunder – herunder blomsterdekoratør, forsikring, sagsbehandling, bank og finansiering. Ræk endelig ud, hvis du har brug for en anbefaling.