Varpelevvej 4, Strøby, 4671 Strøby - Billede 1
fullscreen
Fuld skærm
camera
Billeder
floorplan
Plantegning
pin
Kort
Too late!

Varpelevvej 4, 4671 Strøby Hesteejendom – Landejendom – 5,2 ha - 12 km fra Køge Centrum – 6 værelser

Et konstant naturshow 24 timer i døgnet, 365 dage om året i en helt forrygende kulisse. Fra langt de fleste af ejendommens 214 kvadratmeter og den velanlagte grund kan der spejles over det attraktive, stevnske landskab. Her er det bare så indbydende og dejligt, at man komplet overgiver sig. Her er moderne og opdateret på en naturlig måde, således at denne ældre landejendom fra 1930 er forvandlet til den skønneste, mest herlige og nutidige bolig man kan forestille sig, på en måde, så det harmonerer med ejendommens historie samtidig med, at sælger har respekteret og bevaret en herlig bondegårds følelse. Man kan ligefrem mærke pulsen går ned, så snart man kører ind på gårdspladsen.
 
Her er tale om et landsted, som er yderst velegnet til hestehold, idet der i den ældre ikke opdateret staldbygning er plads til flere heste og udenoms arealerne tæller drænet ridebane (som trænger til vedligeholdelse) og hegnede folde som ligeledes skal opdateres.
 
Indendørs fremstår ejendommen med lyse lofter, lyse plankegulve og fine detaljer, såsom franske døre. I det store bryggers findes god bordplads, grovvask, vaskefaciliteter og plads til den store kummefryser er der for familien tale om det perfekte bryggers med viktualierum samt opbevaringsrum til bla. støvsuger m.v.
 
I husets velindrettede og ekstravagante køkken-alrum er det et vidunderligt sted at starte dagen. Her kan man vågne langsomt op til dagens gøremål – måske med duftende, friskbagte boller på morgenbordet – og det er det oplagte sted for hele familien at samles igen senere på dagen for at sludre, lave lektier og lige tjekke IPad’ en, mens middags maden tilberedes. Alt her i rummet rimer på eksklusivitet og lækkerhed. Når vejret er til det, kan dørene slås op og man tager turen direkte ud på den skønne terrasse.
 
Den store vinkelstue er også et perfekt samlingspunkt, hvor alle kan finde deres yndlings hjørne til en stille stund med en god bog og her er der fin mulighed for forskellige indretning og udsmykning. I tilknytning hertil findes et lille værelse, som vil være oplagt som hjemmekontor eller måske overnatningsmulighed for gæster, som kommer langvejs fra. Herfra har man adgang til det nye badeværelse. Her får man som køber selv indflydelse på sidste finish, idet vask og bordplade endnu ikke monteret.
 
På vej op til førstesalen med de charmerende skråvægge møder man ejendommens andet badeværelse med brus, som fremstår i beige og hvide toner. Vi fortsætter turen til førstesalen og er der noget hyggeligere end at lytte til blæstens susen og regnens tromme på taget, mens man ligger trygt og varmt i sin seng? Hele 4-“5” værelser inkl. det store repos er deroppe og herfra kan man nyde de smukkeste røde solnedgange, følge skyernes flugt og vejrets skiften over himlen og opleve dådyr, fasaner og harer komme helt tæt op til huset. Med indbyggede loftspots er sørget for en hyggelig og rar belysning, selv på kedelige gråvejrsdage.
 
Udendørs kan man se frem til solrige dage i den skønne have, hvor man også sagtens kan finde et sted til at dyrke sine egne grøntsager. Livet kan nydes på den store terrasse, på den grønne plæne eller fra en af de mange udsigtspladser på grunden, hvor tiden nærmest går i stå. Måske en tur på i haven frister både store og små, ligesom grillede skumfiduser kan lokke de fleste hen til bålstedet.  
 
Tryggevælde Å med de mange fisk snor sig gennem landskabet og kan let være udgangspunktet for en hyggelig fisketur, da du har din helt egen fiskeret i Tryggevælde Å.
 
Der er masser af plads til en aktiv familie, der har brug for råderum til interesser og hobbyer både ude og inde. Ligeledes er der fine muligheder for at drive liberalt erhverv fra ejendommen, og i nærheden er der flere gårdbutikker og i det hele taget et aktivt nærmiljø. Dagli’Brugsen i Strøby er kendt for sine lange åbningstider, nemlig 8-20 året rundt, så man behøver ikke køre langt for at handle sent.
 
Hvis I søger en imponerende landejendom, der på charmerende vis er omgivet af skøn natur i form af marker og skønne enge og ikke mindst byder på et væld af muligheder, så er dette den rette ejendom! Ved køb af denne ejendom vil man blive så privilegeret, at man bor midt i stilheden, naturen og den skønne fred og ro, men samtidig kun har 12 km til Køge Centrum.
 
Der er meget mere at fortælle om denne skønne landejendom, grunden og udsigten, men resten skal opleves ved selvsyn, når I lægger vejen forbi Varpelevvej 4.
 
Ansvalig ejendomsmægler: Tanja Poulsen Mathiesen tlf.: 24646455 tanja@tanjamathiesen.dk Nørregade 10 C 4600 Køge. CVR: 34290814. 
 

Varpelevvej 4
4671 Strøby
Sagsnummer
195TPM-001317
Boligtype
Boliglandbrug
Energimærke
E
Boligareal
214 m2
Andre bygninger
679 m2
Grundareal
51888 m2
Antal værelser/stuer
5/1