Løvsangervej 8, 4671 Strøby - Billede 1
Løvsangervej 8, 4671 Strøby - Plantegning 1
fullscreen
Fuld skærm
camera
Billeder
floorplan
Plantegning
pin
Kort
Too late!

Charmerende fritidshus opført i 2007.

Dette charmerende sommerhus, opført i 2007 tilbyder 99 m2 bolig og byder på en perfekt kombination af komfort og hygge. Ved ankomsten vil du straks bemærke den imponerende stue med loft til kip, der er oplyst af naturligt lys, der strømmer ind gennem de indbydende ovenlysvinduer. En skøn brændeovn tilføjer varme og atmosfære til rummene, hvilket gør det til det ideelle samlingspunkt for familien, ikke mindst i de køligere måneder.
 
Huset er helårsisoleret og har gulvvarme og kan benyttes hele året.Udestuen opleves som en integreret del af huset. Stuen flyder elegant sammen med spiseområdet og køkkenet, hvilket skaberen åben og indbydende atmosfære. Fra stuen fører en glasdør ind i en dejlig udestue, der tilbyder ekstra plads til afslapning og mulighed for at indrette et hyggeligt kontorområde i den ene ende. Udestuen åbner op til en velplejet have med blødt græs, hvor man kan nyde solrige dage og udendørs aktiviteter. Køkkenet er lyst og rummeligt med et maritimt præg, der spreder glæde og positiv energi. Bordpladerne, udført i granit og træ, tilbyder rigelig plads til madlavning og forberedelse af måltider. Sommerhuset har 2 større soveværelser, herunder et forældresoveværelse med indbyggede skabe og herudover rigelig opbevaringsplads i gangen. Badeværelset imponerer med moderne faciliteter, herunder en rummeligglasstenskabine, et bidet og opbevaringsmuligheder i skabs arrangement medskuffer til håndklæder og plejeprodukter. De hvide fliser bidrager til en let og luftig stemning, som gør det let at indrette smagsfyldt. Haven er et sandt paradis med mulighed for at dyrke planter i plantekasser, nyde en kop kaffe i solen eller arbejde på sommerprojekter. Den store træterrasse giver et ideelt sted at slappe af og nyde udsigten over den smuktanlagte have, alt i mens Dannebrog svajer. Det hører sig simpelthen til meden flagstang i sit sommerhus. Fritidshuset ligger i et stille og roligt kvarter på Løvsangervej, og det er kun en kort gåtur til den nærliggende Strøby Ladeplads Strand, der byder på en dejlig og børnevenlig sandstrand med et roligt farvand, som gør stedet populært for familier og strandelskere. Fortsætter man til Strøby Havn, kan man opleve den autentiske stemning og gå på opdagelse i den omkringliggende skov. 
 
Når tiden er inde til en vaffelis eller forkælelse med frokost eller brunch frokost eller morgenbrød ude kan man tage til vejs Ende på Café Skov & Strand. Indkøbene klares let i Strøby Egede Center eller i Strøby hvor man også kan forsyne sig på Apoteket samt benytte sig af takeaway eller diverse restauranter.Livet i dette charmerende sommerhus er en hyldest til et afslappet og bekymringsfrit ophold i ferier, weekender og på helligdage. Her handler det om at skabe minder og nyde de enkle glæder ved livet ved kysten. Fra morgentil aften kan man vælge mellem en række aktiviteter, lige fra lange gåture langs stranden til afslappende eftermiddage på den solbeskinnede terrasse. Sommeraftener bringer muligheder for grillfester og hyggelige stunder omkring brændeovnen. Det er et sted, hvor klokken synes at gå langsommere, og hvor man virkelig kan genoplive forbindelsen til naturen og hinanden. Livet i sommerhuset er fyldt med øjeblikke af glæde, fred og samhørighed, og det er en oplevelse, der vil skabe minder for livet.
 
På Løvsangervej har man optimale kort på hånden, hvis man ønsker et fredeligt og tilbagetrukket ophold ved kysten. Er I mon klar til at opleve denne unikke perle ved Strøby Strand? Så kontakt os i dag for at booke en fremvisning og begynd rejsen mod dit drømmesommerhusliv.
 
Ansvarlig ejendomsmægler: Tanja Poulsen Mathiesen Nørregade 10C 4600 Køge tlf.: 24646455 tanja@tanjamathiesen.dk CVR: 34290814.

Løvsangervej 8
4671 Strøby
Se video af boligen
play-button
Sagsnummer
1950000203
Boligtype
Fritidsbolig
Bygget / ombygget
2007
Boligareal
99 m2
Udestue
14 m2
Udhus
6 m2
Udhus
4 m2
Carport
15 m2
Grundareal
808 m2
Antal værelser/stuer
4/2